Youtube Abone, Like ve İzlenim Sistemi ! Üstelik BEDAVA

• Kullanıcı apocanhi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Youtube Abone Alış - Satışı

apocanhi

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.videolarim.net
Merhaba değerli YTPARA kullanıcıları youtube'un koymuş olduğu kurallar sonucunda para kazanma olayı braz daha zorlaşmış oldu maalesef. Buna çözüm olarak ücretsiz youtube abone, like ve izlenim sistemi kurduk, sistem tamamen krediyle çalışmakta yani diğer gerçek kullanıcıların kanallarına abone olarak, like atarak ve videolarını izleyerek çalışmaktadır, yani izlediğiniz her videodan kredi kazanıyorsunuz ve sizde kanallarınızı ekleyerek kazandığınız kredilerle abone, like ve izlenim kazanabiliyorsunuz. Ayrıca YTPARA üyeleri kullanıcı adlarını buraya yazdıkları taktirde 150 kredi kazanacaklardır. Yapmanız gereken tek şey üye olmak buyrun.

Site Adresi ► Youtube Abone

Not : Konuyu açabileceğim en uygun yer burası geldi fakat yanlış yerdeyse lütfen taşıyın.

addmefast mantığı. fakat abone ol butonuna kanaldan değil de video altından tıklanacak bir sistem olmadıkça aboneler silinecektir

addmefast mantığı. fakat abone ol butonuna kanaldan değil de video altından tıklanacak bir sistem olmadıkça aboneler silinecektir

Öyle fakat video izlenim özelliği de mevcut olunca silinmeyeceği kanaatindeyim bakalım ne kadar etkili olacak daha önce de kullandım pek abone silinmedi, aşırıya kaçmadıkça silinmiyor aboneler.

Öyle fakat video izlenim özelliği de mevcut olunca silinmeyeceği kanaatindeyim bakalım ne kadar etkili olacak daha önce de kullandım pek abone silinmedi, aşırıya kaçmadıkça silinmiyor aboneler.

ekledim kanalı bakalım deneyelim :) hayırlı olsun

Gayet güzel bir sistem, üstelik bunu forumdan bir arkadaşın yapmasıda harika. Şu şöyle bu böyle diyerekten karalamak yerine şunuda şöyle yapsak daha güzel olur diye fikir belirtilse youtube'un koyduğu bu engelden rahatlıkla herkes kurtulur. Bu işle uğraşan herkesin üye olup destek olması gerekir bence ki bu kendi yararına olacaktır.
Hayırlı olsun hocam.

Gayet güzel bir sistem, üstelik bunu forumdan bir arkadaşın yapmasıda harika. Şu şöyle bu böyle diyerekten karalamak yerine şunuda şöyle yapsak daha güzel olur diye fikir belirtilse youtube'un koyduğu bu engelden rahatlıkla herkes kurtulur. Bu işle uğraşan herkesin üye olup destek olması gerekir bence ki bu kendi yararına olacaktır.
Hayırlı olsun hocam.

Teşekkür ederim hocam bu sistem biraz da imece usulü, işin içinde para olmadığı ve olmayacağı için pek sorun oluşacağını zannetmiyorum. İnsanlar birbiriyle yardımlaşarak kazansın istedim, ayrıca üyeler gerçek olduğu içinde abonelik, izlenim ve like olayında pek problem çıkacağını da zannetmiyorum.

Herşey iyi güzel hoş ama insanlar içerikli kanallarına abone almak istiyorlar ki para kazanma onaylansın. Bu sistem gayet güzel ama içeriklerini ifşa etmiş olucaklar giriş yaparak. Ama özgünler için faydalı olabilir.

hocam ellerine sağlık sistem güzel olmuş.. Abone olma durumu kanalın video izledikten veya zil tuşunu aktif edilirse silinmeyeceğini düşünüyorum. Kanal url abone kasılıyor ?

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri