Youtube Abone + Yorum + Beğeni Satışı

• Kullanıcı comeback
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Youtube Abone Alış - Satışı
bu şekilde abone satın almak kanala herhangi bir zarar verir mi ?

Arkadaştan abone alınmıştır. Gerçekten konuşmasıyla, hizmetiyle iyi. :) Fakat ban yemesinde ki mantık herhalde siyaset konuştuğundan oldu :D

başka abone alabileceğimiz birisi var mı?
quize girmek için 400 abone lazım.

Abone satışlarımız devam etmektedir.

---------- Spam Engelliyici 18:49 ---------- Önceki Mesaj 18:49 ----------

Konuyu baltalamanıza gerek yok.

baltalama değil ciddiydim.
abone alacaktım 100 aboneli bir kanal var zeplin den atılan. quizin 500 abone şartı için 400 abone ihtiyacım vardı siz banlı olunca konuya yazayım dedim belki başka satan varsa ulaşır diye. ancak şimdi ihtiyaç kalmadı çünkü bir kaç telifli içerik var abone alırsam quiz kabul etmezse boşuna almış olmayayım diye vazgeçtim.

Fiyatlar çok geldi hocam 5000 tane 100tl felan olmalıydı

Fiyatlar çok diyorsunuz. Bu iş ticaret usulü. İsteyen alrı isteyen almaz. Konu baltalamanıza gerek yok. Benden iş alanlar bilir. Herhangi bir abone düşüşü vs. olduğu zaman ücretsiz destek veriyoruz. Başkaları gibi gidip paramızı alıp köşeye çekilmiyoruz.

---------- Spam Engelliyici 18:41 ---------- Önceki Mesaj 18:40 ----------

5000 organik hesap 100 TL ? bot yapmıyoruz.

Fiyatlar çok diyorsunuz. Bu iş ticaret usulü. İsteyen alrı isteyen almaz. Konu baltalamanıza gerek yok. Benden iş alanlar bilir. Herhangi bir abone düşüşü vs. olduğu zaman ücretsiz destek veriyoruz. Başkaları gibi gidip paramızı alıp köşeye çekilmiyoruz.

---------- Spam Engelliyici 18:41 ---------- Önceki Mesaj 18:40 ----------

5000 organik hesap 100 TL ? bot yapmıyoruz.

Sadece kendi fikrimi söyledim hocam baltalamak adına birşey yazmadım sonuçta

Quiz'den gelen uyarılar sonrası Youtube Abone Alım Satımı yasaklanmıştı; ancak artık yasaklar kaldırıldı. Zaten kategorileri gizlemiştik, hepsini geri aldık. Satış yapılmasında bundan sonra bir problem bulunmamaktadır. [MENTION=9224]mNote[/MENTION] ilerleyen saatlerde konu açacaktır bilgilendirmek için.

Başkan Yasak Kaldırıldı Derkes :D Özgün Kanala Abone Çeksek Sıkıntı Olurmu 100 200 Abone Gösteriş İçin :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri