Youtube abonelerim gitti

• Kullanıcı daimon28
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

daimon28

Yasaklanmış
Youtubede dün 8 k abonem vardı bugün girdiğimde baktım 1.400 abone kalmış nasıl oluyor ya abonelerim gitmiş =?

Bugün abone sayısında bende kayıp yaşadım. Neden oldu anlamadım. Özgün kanalımda 22k olan abonem 21 k ya düştü durduk yere.. :)

addmefast tarzı bir şey kullanmış mıydınız ondan olabilir belki...

Kanalini silip geri getirmismiydin hic?

Evet ama eskiden yapmıştım şimdi niye gittiki :D

---------- Spam Engelliyici 13:42 ---------- Önceki Mesaj 13:41 ----------

Bugün abone sayısında bende kayıp yaşadım. Neden oldu anlamadım. Özgün kanalımda 22k olan abonem 21 k ya düştü durduk yere.. :)

:D Seninki iyiymiş yine benimki 7k gitti :D

---------- Spam Engelliyici 13:43 ---------- Önceki Mesaj 13:42 ----------

addmefast tarzı bir şey kullanmış mıydınız ondan olabilir belki...

Yok ya doğal abone 3 milyon görüntülenme var toplam .D

Evet ama eskiden yapmıştım şimdi niye gittiki :D

---------- Spam Engelliyici 13:42 ---------- Önceki Mesaj 13:41 ----------

:D Seninki iyiymiş yine benimki 7k gitti :D

Abone hemen silinmez zaten, aradan aylar gectikten sonra yaklasik 25k abonem silinmisti. Google support ile iletisime gecince o zaman kanali silip geri getirdigimden dolayi oldugunu soylediler. Sen kanali silmeden once forumda sormustun sanirim, bende sana abonen gidebilir diye soylemistim zaten oyle hatirliyorum.

Onu bunu bilmem hocam illegal bişey yapıyorsanız aboneler bilinçli ise bırakmaları son derece normal. Önce bi konuda video yükleyip, sonradan konudan konuya video yüklemenin de etkisi olabilir.Bir de çoluk çocuğa hitap etmiyorsa kanalınız hepsinin bırakmadığına şükredin bence.

Bendede aynı arkadaşlar bugün abonelerde bir sıkıntı var :D

Onu bunu bilmem hocam illegal bişey yapıyorsanız aboneler bilinçli ise bırakmaları son derece normal. Önce bi konuda video yükleyip, sonradan konudan konuya video yüklemenin de etkisi olabilir.Bir de çoluk çocuğa hitap etmiyorsa kanalınız hepsinin bırakmadığına şükredin bence.

Bırakcağı kadar bırakmış zaten abone kalmamış 1k abone kime yetcek .d Önceden 25k abonem vardı kanal kapandı şimdide 8k kastım aboneler gitti of ya hep benimi buluyo bunlar .d

Bende yeni açılan kanallarda normal.
Eskiler zaten normal.
silinen abone yok.
Spamdan kapanan kanallar olduğu için sorunda yok.
:D

Kategori dışı video yükleyince de kaçıyorlar. Mesela ben bi oyun için güzel bi kanalı takip ediyorudm, adam sonradan farklı oyunlara yönelince bende takibi braktım.

Kategori dışı video yükleyince de kaçıyorlar. Mesela ben bi oyun için güzel bi kanalı takip ediyorudm, adam sonradan farklı oyunlara yönelince bende takibi braktım.

Kardeşim 1 günde 8 bin kişimi takipi bıraktı.Hesabı bi ara dondurmuştm ondandır heralde.d

benimde yaklaşık 100 abonem gitti. şuan 900 abonem var.1k yı görmeyi hedefliyordum biraz daha beklemem gerekecek :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri