Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Youtubede dün 8 k abonem vardı bugün girdiğimde baktım 1.400 abone kalmış nasıl oluyor ya abonelerim gitmiş =?
Kanalini silip geri getirmismiydin hic?
Bugün abone sayısında bende kayıp yaşadım. Neden oldu anlamadım. Özgün kanalımda 22k olan abonem 21 k ya düştü durduk yere..![]()
addmefast tarzı bir şey kullanmış mıydınız ondan olabilir belki...
Evet ama eskiden yapmıştım şimdi niye gittiki
---------- Spam Engelliyici 13:42 ---------- Önceki Mesaj 13:41 ----------
Seninki iyiymiş yine benimki 7k gitti
![]()
Onu bunu bilmem hocam illegal bişey yapıyorsanız aboneler bilinçli ise bırakmaları son derece normal. Önce bi konuda video yükleyip, sonradan konudan konuya video yüklemenin de etkisi olabilir.Bir de çoluk çocuğa hitap etmiyorsa kanalınız hepsinin bırakmadığına şükredin bence.
Bende yeni açılan kanallarda normal.
Eskiler zaten normal.
silinen abone yok.
Spamdan kapanan kanallar olduğu için sorunda yok.
![]()
Kategori dışı video yükleyince de kaçıyorlar. Mesela ben bi oyun için güzel bi kanalı takip ediyorudm, adam sonradan farklı oyunlara yönelince bende takibi braktım.
benimde yaklaşık 100 abonem gitti. şuan 900 abonem var.1k yı görmeyi hedefliyordum biraz daha beklemem gerekecek![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.