Youtube Açıklama Girme (YÖNTEM)

MarshallTeach

Yasaklanmış
Arkadaşlar bir kelime sitesi vardı 2 3 gün aradım bulamadım saolun tekrardan bir arkadaşımız sayesinde tekrar buldum olayı anlatıyorum videonuzun başlığı nedir ?

örnek : uçak kazaları

Buyrun size açıklaması direk bunu etiket yerine katarakta kullanabilirsiniz ama zahmetli olur ben direk açıklamaya katıp bırakıyorum.. ilk zamanda olmassada 1 ay içinde yararını görürsünüz bu kelime sayesinde bir videom 67 bin izlenme aldı hergün hızlıca artmayada devam ediyor.ama para kazanması devre dışı bırakıldığı için reklam yapmaktan başka hiçbir şey yapamıyorum:mad:

Neyse açıklamamızı yazalım buyrun uçak kazası ile ilgili etiket veya açıklama

(uçak kazaları bcbeelgeselice, uçak kazaları bcbeelgeseli izlece, uçak kazaları bcbeelgesel izlece, uçak kazaları bcbeelgeseli türkçece, uçak kazaları bcbeelgeseli indirce, uçak kazaları ccbeanlıce, ccbeanlı ceuçak kazalarıcbe izlece, uçak kazaları dcbeizimagce, uçak kazaları dcbeiscoveryce, cbenational geographic ceuçak kazaları dcbevdce, uçak kazaları ecbekşice,)

toplamda 97 kelime ama uzatmamak için kısa örnek niyetine gösterdim..

Buyrun sitemiz : Anahtar Kelime Analizi

kelime aratırken kendi uyguladığım taktik.

sadece google ve youtubeyi seçeneklerini seçerek kelimenizi aratın diğerlerine tıklarsanız baya geniş ve çok kelimeler çıkar ama yararlı olacağını sanmam yinede size kalmış orası :)

bol kazançlar..

AVG mallware buldu.Linkte :)

Avast ta uyarı verdi. kullanılan js dosyasında şifreli bir kısım var o yüzden sanırım.

arkadaş bana niye denk gelmez böyle şeyler.

kaspersky son sürüm var benim pc de, bende tık yok mışıl mışıl uyuyor kasper :)

7 yıldırda kullanırım 1 tane vürüs bulaştıramadım melete :D

aynen bende kullandımda bendede bi sorun yani bide microsoft securuty var herşeyi algılıyo kendi kendini güncelleştiriyo baya iyi program üstelik microsoftun yani

Esed 32'de virüs algıladı .
fakat girilebiliyor siteye .

scriptin orjinalı (kurlmamış hali) var bende eve gidince kurayım bakayım aynı sorunu verecekmi yine merak ettim :/

Başka bir program ile taratın mutlaka virüs vardır :). Uyuyorsa sorun var demektir. Bu kadar kişi de ötüyorsa yani :).

Avast var bende ve öttü aynen. Diğer link temiz teşekkürler.

Birçok arkadaşımızın işine yarayacaktır, Site virüslü algılanıyor, JS dosyalarından dolayı, İyi forumlar Vesselam !

Başka bir program ile taratın mutlaka virüs vardır :). Uyuyorsa sorun var demektir. Bu kadar kişi de ötüyorsa yani :).

Avast var bende ve öttü aynen. Diğer link temiz teşekkürler.

Avastı daha öncede denemişti adam facebooka girince bile öterdi :D

Kaspersky ağır abidir. (pcyi aşırı kasar) o susarsa sorun yoktur ama o ses veriyorsa tehlike büyük demektir...

Hele şu sesi beni bitiriyor :D
https://www.youtube.com/watch?v=GDaTv27dROc

hocam crackli vs şekilde mi kullanıyorsunuz? veyahut sadece antivirüs olarak mı kullanıyorsunuz? Bende şuan kaspersky internet security 2013 yüklü. satın almıştım. yukarıda ki iki linkte de uyarı verip engelledi.

BU siteden faydalanın arkadaşlar.
Web seçerseniz google da en çok aranan kelimenizle alakalı etiketleri verir.
video seçerseniz youtube da en çok aranan kelimenizle alakalı etiketleri verir.
+ ya tıklayarak etiketleri seçin.
Get butonuna tıklarsanız seçtiğiniz etiketleri topluca kopyalayabilirsiniz.
_

Avastı daha öncede denemişti adam facebooka girince bile öterdi :D

Kaspersky ağır abidir. (pcyi aşırı kasar) o susarsa sorun yoktur ama o ses veriyorsa tehlike büyük demektir...

Hele şu sesi beni bitiriyor :D
https://www.youtube.com/watch?v=GDaTv27dROc

O ses fena ya korkutucu aynı zamanda :). Benim daha önce websitelerime iframe girdi. O zaman kullandığım nod32 ve kaspersky vardı. Sonra avastı kurdum temizlediydi. O zamandan beri de avast kullanıyorum :)

Belki güncelleme ile benim yaşadığım sorun çözülmüş olabilir ama altta arkadaşta yazmış onda da ötmüş. :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri