Youtube açılmıyor !

azat072

Yasaklanmış
arkadaşlar sorun sadece bende degil bir cok kişide var herkeste bu sorun varmı youtubeye girmiyor ses kasetleri hakkında yayınlanan bir videodan sonra youtube kapanmış diye bir paylaşım gördüm facebookta ?

f5 bas sürekli açılır. bende de aynı durum az önce video yükledim yt kapalı değil.

hangi sayfada gittiyse o sayfada 2 kere f5 yapacaksın bu kadar basit !

Sosyal Medyada her gördüğüne inanma üstat ilgi çekmek için beyin yerine g*tlerini kullanan şahıslar yayıyor o haberleri

yeni açıldı hocam her gördügüme zaten inanmıyorum bizzat kendim denedim girmedi aynı sorun bir çok kişide vardı dikkat ederseniz forumdada bir cok arkadaşa oldu konular acıldı !

ya yapmayın allah aşkına .... en ufak bişey olsa youtube kapanmış en ufak sıkıntıda spam bitti.. .felaket tellallıgı yapmayı ne kadar çok seviyorsunuz.... Orda burda yazana aldanmayın... Bekleyin biraz düzelir....

ya yapmayın allah aşkına .... en ufak bişey olsa youtube kapanmış en ufak sıkıntıda spam bitti.. .felaket tellallıgı yapmayı ne kadar çok seviyorsunuz.... Orda burda yazana aldanmayın... Bekleyin biraz düzelir....

evet biraz kapalı kaldı çalışma var herhlde gece gece reklam oldum he :D aniden öyle facede paylasımı görünce youtubeye girmeye calıstım girmedi 4-5 defa denedim girmedi korktum :D :D

amerikada bile
500 Internal Server Error hatası veriyor yanı tum dunya uzerinde..

not: Amerikada 5 senedir Yt işi ile ugraşan profosyanel bir abimden alıntı işi sadece bu yt üzerine...
özgüncüler
[00:27:34] xxxxxxxx: amerikada çok şiyet yaptı
[00:27:39] xxxxxxxx: ünlem olayına
[00:27:52] xxxxxxxx: 10000 inin üzrinde bireysel şikayet var
[00:27:54] xxxxxxxx: Youtube
[00:28:00] xxxxxxxx: onlarda farkında olayın

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri