Youtube Adsense bu kazanlar normalmi?

• Kullanıcı UkHosting
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 🧩 MCN Başvuru, Deneyim ve Ağ İncelemeleri

UkHosting

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar.

Öncelikle herkese hayırlı bayramlar.
Bir adet youtube adsnse hesabım var ve bu kazaçlar cidden de beni çok şaşırttı. Sizce bu kazançlar normal mi?

Not: Arkadaşlar reklamları ayın 9'zunda ekledim.
Ayrıca arkadaşlar %TO oranın bu kar yüksek olması normalmi sizce?

oE563U.png

ara ara benim kanallarda böyle kazanırdı düşük izlenmeye. Normaldir, içerik ekleyip daha da kazanın..

Bana normal gelmedi ama içeriğine göre özel reklam geçilmiş olabilr

9k görüntülenmeye 7.5k tıklama imkansız ötesi. Adsense hesabınız ban yiyebilir

Merhaba.
Bende anlamadım arkadaşlar neden bu şekilde. Daha önce böyle birşey başına gelen oldu mu acaba?

Merhaba.
Bazı kategoriler bu şekilde kazandırabiliyor.
1k izlenmeye 20$ kazandıran kategoriler gördüm.
Videolarınız muhtemelen 30 dk ve üzeri ve sık reklam girdiniz.
Risk almak istemiyorsanız video başını ve sonunu işaretleyin.
Bol kazançlar.

Merhaba arkadaşlar.

Öncelikle herkese hayırlı bayramlar.
Bir adet youtube adsnse hesabım var ve bu kazaçlar cidden de beni çok şaşırttı. Sizce bu kazançlar normal mi?

Not: Arkadaşlar reklamları ayın 9'zunda ekledim.
Ayrıca arkadaşlar %TO oranın bu kar yüksek olması normalmi sizce?

oE563U.png
google veriyor işte ne banı? bende de böyle olurdu bazen, aşırı reklam çıkartıyor youtube. Bazen 2 3 tane bile gösteriyor. Birde kitlenin ilgilendiği ürünler olunca tıklanmalar normal. Tabi emin olmak için geri bildirimde bulunabilirsin, sonra bir şey olursa mesaj attım deyip savunursun kendini.

Senin sayfa bgbm 180 tl. Ben yillardir bu isi yapiyorum max 2tl gordum. Su siralar 1tl civari.

Merhaba.
Bazı kategoriler bu şekilde kazandırabiliyor.
1k izlenmeye 20$ kazandıran kategoriler gördüm.
Videolarınız muhtemelen 30 dk ve üzeri ve sık reklam girdiniz.
Risk almak istemiyorsanız video başını ve sonunu işaretleyin.
Bol kazançlar.

google veriyor işte ne banı? bende de böyle olurdu bazen, aşırı reklam çıkartıyor youtube. Bazen 2 3 tane bile gösteriyor. Birde kitlenin ilgilendiği ürünler olunca tıklanmalar normal. Tabi emin olmak için geri bildirimde bulunabilirsin, sonra bir şey olursa mesaj attım deyip savunursun kendini.

Merhaba.
Teşekkürler arkadaşlar bakalım nasıl olacak. Bana bu istatistikler normal geliyor. Çünkü googlenin verdiği bir istatistik olduğu için sanırsam bir şey olmaz.

Benim de böyle olmuştu görüntülenmeyle tıklanma neredeyse birbirine yakındı tam 4 ay 200 tl bgbg ile çok paralar kazandım. Aradan 3 yıl geçti hala kanalım açık ve hala adsense ban yemedi. Korkma bence.

sana bu istatistikler normal geliyorsa bu işte yeni olduğun açık. 6 yıldır bu piyasadayım bu değerler asla normal değil. muhtemelen biri/birileri adsense ya da kanalını patlatmak için tüm reklamlara tıklıyor, saldırı düzenliyor.

Eğer özgün kanalımda böyle bir şey olsa geçersiz etkinlik formu doldururdum. Google çok olağan dışı bir durum varsa seni bunu bildirmekle yükümlü tutuyor, bilgine.

Son düzenleme:
Bana pek olağan gibi gelmedi.
Birde yabancı içerikmi çalışıyorsun?
Tbm'de yüksek.

Eğer tıklama az, gelir yüksek olsaydı olabilir derdim. Verilen reklam falan önemli oluyor içerikle ilgili çünkü. Ama 9000 reklam gösterilmiş bunun 8000'ine tıklanmış, sence mantıklı mı? :D

To yüzde 80 normal şartlarda mümkün değil böyle bir şey.

arkadaş sanırım reklamlara proxy ip ile tıklatmış sonuca şaşırınca burda paylaşmış bizde bu yollardan geçtik yakında devre dışı kalır adsense hesabın :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri