YouTube adsense hesabı değiştirme

• Kullanıcı Nahara
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri

Nahara

Kayıtlı Üye
Merhabalar, para kazanması onaylı YouTube hesabımın adsense hesabını değiştirsem sorun olur mu ? Para kazanması kapanır mı ? Teşekkürler

Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Merhabalar, para kazanması onaylı YouTube hesabımın adsense hesabını değiştirsem sorun olur mu ? Para kazanması kapanır mı ? Teşekkürler

Temiz bir adsenseye taşıdığın sürece sorun olmaz. Para kazanma kesinti olmadan devam eder.

BOL KAZANÇLAR...

Temiz bir adsenseye taşıdığın sürece sorun olmaz. Para kazanma kesinti olmadan devam eder.

BOL KAZANÇLAR...
Öncelikle teşekkürler cevap için. Peki bir kaç YouTube hesapta aynı adsense kullansam sorun olur mu acaba ?

BOL KAZANÇLAR...

Bununla ilgili benimde şöyle bir sorum var:

1-Diğelimki YouTube ile bağlantılı Adsense hesabımı sildim. (Bu arada para kazanma açık kanalda)
2-Yabancı bir ülkeden Adsense hesabı açtım (böyle bir planım var) ve 30-60 günlük bir süre sonunda bu hesabı YouTube kanalıma bağladım farzediyorum.

Bu esnada elde ettiğim gelir, o vakit geçmesine rağmen, yeni adsense hesabıma mı aktarılıyor?

Öncelikle teşekkürler cevap için. Peki bir kaç YouTube hesapta aynı adsense kullansam sorun olur mu acaba ?

Bende bu sorunun cevabını merak ediyorum. Bilgisi olan arkadaşlar yazabilir mi?

merhaba,bende dün adsense değiştirdim 1 gün geçmesine rağmen kanalımın kazancı hala eski adsenseye yansıyor bu konuda bilgisi olan var mı?

Ayni adsense kullanirsin sorun olmaz ama o kanallardan biri büyük bir ihlal yapar kapanirsa diğerleri de gider

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri