youtube adsense hesabında blogspot zararlı mı ?

• Kullanıcı teknoss
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

teknoss

Kayıtlı Üye
arkadaşlar pinli adsense hesabım var.

Youtube ile başladım adsense hesabında youtube kanalı dışında hiç bir şey eklememiştim. Şimdi blogspot ekledim fakat şey duydum youtube kanallarının yanına adsense e blogspot veya herhangi bi blog sitesi eklenirse banlanma riski oluyormuş.

Doğru mudur ? her hangi bir zararı var mı blogspot un ?

ben iki defa aldım , iki defa da adsense hesabım gitti .. ama sorunsuz kullananlarıda tanıyorum , sana tavsiyem bu işte acemiysen hiç bulaşma derim

Şehir efsanesi bunlar.Adsense hesabımın bağlı olduğu gmailde blogum var,hiç bi sorun olmadı.Kim uyduruyo böyle şeyleri anlamıyorum ki.

Zararı şu şekilde olur; içeriğini başka yerden alırsanız, rakip siteler, sizi tanıyan ve de sevmeyenler reklama tıklama durumları ile hesabınızı riske sokabilirler. Diğer türlü zararı olması mümkün değil.

Bir yılı aşkın ikisinide kullandığım 2 hesabım var, problem yok devam et.

Hiç bir problem yok devam et 3,5 aydır kullanıyorum hemde 3 tane blogspot adresimde..

8 tane kadar blogum var yaklaşık 2 senedir bloklarım ve 1 senedir kadar youtube ile çalışıp ödemeleri alıyorum. Hiç bir şey yapmadım banlandım diyenler halt etmiş.

GT-I9100 cihazımdan Tapatalk 4 ile gönderildi

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri