youtube adsense hesabını değiştirince ödemeler hangi adsense e yatar

• Kullanıcı km48499
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)

km48499

Yasaklanmış
bir arkadaşın youtube kanallarını 28-30 mayıs arası kendi adsense hesabıma aldırdım yani arkada 2400 usd biriken adsense hesabındaki kanalları revolke edip benim adsense hesabımla ilişkilendirdi. yani adsense hesabını kendisininkinden benimkine değiştirdim.

haziran ayndaki biriken miktarlar normal tahmini kazançlar kısmı normal

fakat mayıs ayındaarkadaşın hesabında biriken 2400 usd yerine onun adsensinde 60 küsür usd kesinleşti.

benim hesabımda işe mayıs ayı için tahmini kazançlar kısmında arkadaşın biriken 2400 usd si gözükmüyor. yani tahmini kazanç kısmı onun adsensinden benim adsensime geçmedi. bunu normalkarşılıyorum. benim adsense kesinleşmiş kısmı da pin gelmesini bekldiği için askıda olarak duruyor. yani 2400 usd benim hesabımda kesinlemiş olup olmadığını göremiyorum.

forumlarda okuduğumda mayıs kazanı onun adsenseinde kesinleşecek diye okudum ama onda kesinleşmedi. bende kesinleşp keinleşmediğini de göremiyorum.

2400 usd de 2340 kesinti mi oldu yoksa benim hesabımda mı kesinleşecek ya da arada mı kaldı.

bana bu konuda bir fikir verebilir misin.

---------- Mesaj saat 21:21:27 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 20:50:19 civarında gönderildi. ----------

bi hayırsever arkadaştan dileğim aynı soruyu r10 da da yazabilir mi

ben r10 üyesi değilim soruyu oraya da sormam lazım.

Kelin ilaci olsa misali iki gündür buraya biri cevap yazacak diye bekliyorum.

Bu forumda benim bilmediğimi bilen yok sanirim !!!!

Kesinleşmiş kazançların yanındaki Ayrıntılara tıklayın. Bakın oradan.

Edit : Konu eskiymiş. Belki ihtiyacı olan vardır.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri