Youtube Ana işinizmi yoksa ek işinizmi

• Kullanıcı anlamsiz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Yeni Başlayanlar Rehberi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

anlamsiz

Kayıtlı Üye
Youtubeye 1 aydır başladım ne blog ne facebook ne linkedin nede başka imleme sitelerinde paylaşım yapmıyorum vds veya botta kullanmıyorum sadece güncel olayları takip edip kırpma kesme işi yapıp video atıyorum 15 kanalım var şimdilik 10-15 tl civarında günlük getirisi var gerçi daha 1 krş amladım ama olsun ...

Sorum şu bi süredir boştayım ve iş beklemedeyim bu boş vaktimde kendimi geliştirmeye gayret ediyorum fakat bu işin günlük getirisi 100-150 tl olursa veya daha yukarı (olurmuki acep) bu işe yoğunlaşmalıyım başka iş bakmaktan vazgeçip sadece youtube işinimi ileri götürmeliyim ?

youtube güven olmaz, bence işini bul ek iş olarak yap yoksa bu konuya bel bağlarsan bi an bütün kanalların gider ters köşe olursun tabi bu benim görüşüm hocam..

Tabi ki 100-150 getiriyorsa o işe yönelmelisin. Ama beraberinde botlarla vs. youtube işini de beraberinde yapabilirsin.

kardesım youtubeye bel baglamak ıstıyorsan .. özgun olacaksın kendı kendıne bırseyler(komıklık ressamlık) veya daha degısık seyler yapıp bellı bı kıtleyı elde edeceksın bıraz mesakkatlı ıs ama ... bellı bı kıtleyı elde edersen omur boyu kazanc elde edersın sorun olmaz

Bana güvenli gelmiyor hocam ne zaman ne olacağı belli değil. Burdan gelecek paraya güvenip birşey alırsınız,borç alırsınız vb. para yanarsa ortada kalırsınız. Yani benim mantığım youtubenin sadece ek iş olması ama forumda sadece bu işi yapan kişilerde var başta serkan abi olmak üzere.

bence internetten para kazanmak asıl iş olmalı fakat youtube ek iş olmalı diye düşünüyorum. internetten illaki para kazanmak istiyorsak sadece bir seçeneğe yüklenilmemeli. Bu büyük mecrada yapabileceğimiz kadar farklı sektörlerde de iş yapmalıyız. Bu benim kendi görüşümdür yönlendirmek değil maksadım :)

Youtubeye 1 aydır başladım ne blog ne facebook ne linkedin nede başka imleme sitelerinde paylaşım yapmıyorum vds veya botta kullanmıyorum sadece güncel olayları takip edip kırpma kesme işi yapıp video atıyorum 15 kanalım var şimdilik 10-15 tl civarında günlük getirisi var gerçi daha 1 krş amladım ama olsun ...

Sorum şu bi süredir boştayım ve iş beklemedeyim bu boş vaktimde kendimi geliştirmeye gayret ediyorum fakat bu işin günlük getirisi 100-150 tl olursa veya daha yukarı (olurmuki acep) bu işe yoğunlaşmalıyım başka iş bakmaktan vazgeçip sadece youtube işinimi ileri götürmeliyim ?

arkadaşım yt ye asla güvenme 100 degil 1.000 kazansan bile güvenme aylık 5.000 kazanırsın yt bir dk de banlar hesaplarını tek kuruş alamaz zorda kalırsın.. boş zamanlarını ayır buraya ne gelirse gözüyle bak..

Ben ek iş olarak yapıyorum fakat ana işimden kazandıgımın 2-3 kat fazlasını kazanıyorum ama her ay para kazanmalar gidecek korkusuyla yaşamak da bu işin cefası :)

Ben Ana işi Gibi Düşündüm Adsense bi banlandı. Kafamdaki Hersey değişti Ek iş olarak yapıyorum .

Ana iş olarak kullanmak bencede mantıklı değil ne olacağı belli olmuyor erişimi engellese bütün emekler gider

YT a bel bağlamamak gerekli.ek iş gibi maaşını takviye edecek uygulama olarak görmek gerekli...şahsen 2 ayda 1 yıllık maaşımı alacağım ama yarın kazanç 1liraya da düşebilir.garantisinin olmaması bel bağlanmamasına başlıca sebep...

Herşey tamam dediğin yerde bi bakarsın para kazan hesap feshedilmesi olmuş kazan 0 lanmış. Yani hiç güvenme ha ek gelir olur ancak temelli bağlanmak çok zor.

Ek gelir niyetine dusunmek en iyisi ne gelirse kâr yarin ne olacagi belli degil sundan 1 ay once unlem muhabbeti hic yokdu suan kalici bi sorun yarin ne olcagi belli degil

bence internetten para kazanmak asıl iş olmalı fakat youtube ek iş olmalı diye düşünüyorum. internetten illaki para kazanmak istiyorsak sadece bir seçeneğe yüklenilmemeli. Bu büyük mecrada yapabileceğimiz kadar farklı sektörlerde de iş yapmalıyız. Bu benim kendi görüşümdür yönlendirmek değil maksadım :)

çok doğru

youtube ek işim , aşşağı yukarı ana işimle aynı parayı kazanıyorum
ama 30 katı fazlada verse ana işimi bırakıp kendimi youtubeye adamam :)
yarını belli değil hocam ,
gerçi yarınımız belli değil ama neyse

Allah Bizimledir ...

Duzgun calisma ve azimle neden olmasin her isde risk vardir bence ek is olarak gorulen her is ek is olarak kalir ama yaptigin isi sahiplenip kendi isin gibi gordgunde basarili olamaman imkansiz bu her isde boyledir arkasalar serkan arkadasimizi ornek alin iste youtube dan sabit para kazanmak mumkun mu bence mumkun demis bencede.....

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

başta ek iş olarak başladım-ama şimdi profesyonel youtuberim,başka bir işim yok :D

Son düzenleme:
sakın youtube güvenip iş yapma, hayatının hatasını yaparsın

adsenseden ödemeni aldığında elindeki para kadar istediğini yap ama sakın bu ay şu kadar kazanırım diyerek, youtube temelli geleceğe yönelik yatırm yapma

Ek gelir olarak youtube üzerine çalışıyorum.
Normalde bir işim var.
Ama youtubedan önümüzdeki ay alacağım tutar ortalama 3 aylık maaşımdan fazla olacak.

2007 den beridir internetten irili ufaklı ödemeler aldım.
adsense olsun diğer firmalar olsun yeri geldi haftada cebime 3-4k para geçti. Yeri geldi 4 ay ödeme alamadım.

En basiti bankaya gittim internette kullanabilmem için 250tl limitli kredi kartı istedim benden ücret bodrosu veya vergi levhası istedi :)

cebime haftalık 3k para giriyor ama 250tl limitli kredi kartı alamıyorum.

O yüzden asgari ücretlide olsa bir işiniz olsun. Gerçek hayatta işiniz olsun demiyorum internet sitelerinde de çalışabilirsiniz. E-ticaret sitelerinde, büyük forumlarda maaşlı elemanda olabilirsiniz. ama düzenli bir işiniz mutlaka olsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri