Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Youtubeye 1 aydır başladım ne blog ne facebook ne linkedin nede başka imleme sitelerinde paylaşım yapmıyorum vds veya botta kullanmıyorum sadece güncel olayları takip edip kırpma kesme işi yapıp video atıyorum 15 kanalım var şimdilik 10-15 tl civarında günlük getirisi var gerçi daha 1 krş amladım ama olsun ...
Sorum şu bi süredir boştayım ve iş beklemedeyim bu boş vaktimde kendimi geliştirmeye gayret ediyorum fakat bu işin günlük getirisi 100-150 tl olursa veya daha yukarı (olurmuki acep) bu işe yoğunlaşmalıyım başka iş bakmaktan vazgeçip sadece youtube işinimi ileri götürmeliyim ?
Önce ana işin yanında ek iş ek gelir umudu ile başladığım, daha sonra ana işimden daha fazla getirdiğini gözlemleyerek (ana işim kurumsal bir firmada yöneticilik idi) tüm enerjimi odaklayabilmek için kariyerimi bıraktığım bir ekmek kapısı youtube.
Bir noktadan sonra artık o kadar içli dışlı oluyorsunuz ki YT kapansa ekmek yiyecek anternatif 50 firma aklınıza geliyor, o yüzden ana iş olmasında bir sakınca görmüyorum!
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.