Youtube Ana işinizmi yoksa ek işinizmi

• Kullanıcı anlamsiz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Yeni Başlayanlar Rehberi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben youtubedan fazla kazandıran ana iş görmedim. Ülkemiz şartlarında aileden gelen zenginlik imkan vs. yoksa tabi :D

Youtube ana işi olan kişi rahat uyuyamaz. Borçlanıp, youtube'dan alınca öderim diyen kişi başını yastığa koyduğunda kanalının kapanma korkusuyla uyur.
Mesleğiniz olsun en azından. Ya da bir devlet işine girin. Ek olarak da bu işi yapabilirsiniz.

Bencede ek is olarak olmaz yt ama yok illada netten kazancam diyorsan 5-6 alana yonel yt ye bagli kalma bu alanlardan oneri istersen online oyunlara yonel bence iyi gunler. ...

Ne kadar kazanırsanız kazanın bir garantisi olmayan bir iş Youtube işi o yüzden ek iş olarak düşünün

Youtubeye 1 aydır başladım ne blog ne facebook ne linkedin nede başka imleme sitelerinde paylaşım yapmıyorum vds veya botta kullanmıyorum sadece güncel olayları takip edip kırpma kesme işi yapıp video atıyorum 15 kanalım var şimdilik 10-15 tl civarında günlük getirisi var gerçi daha 1 krş amladım ama olsun ...

Sorum şu bi süredir boştayım ve iş beklemedeyim bu boş vaktimde kendimi geliştirmeye gayret ediyorum fakat bu işin günlük getirisi 100-150 tl olursa veya daha yukarı (olurmuki acep) bu işe yoğunlaşmalıyım başka iş bakmaktan vazgeçip sadece youtube işinimi ileri götürmeliyim ?

Yaşınız itibari ile aylıklı, sgortalı bir iş bulun bence... Youtube işine günde 4-5 saat ayırsanız ve 10-15 TL ye şükür ederseniz tadından yenmez olur. Daha çok kazanıyım, bu işte 1 numara oluyum demek, önceden olabilirdi ama şu dönemde :) Türk Milletimiz sağ olsun.!!! Orjinal kanalını dahi kapatırıyor :) zor yani abim, sen işini gücünü bul YT sana ne getirirse. Fazl avakit harcama, çok kanal açma, durmadan kategori değiştirme... Rolantide devam et.

Müzmin işsizim çalışmıyorum, Tek yaptığım iş YT'dan para kazanmak.

ben geçen sene haziran ayında başladım. 220 tl , 600 tl , 2300 tl aldım sonraki 2 ay para alamadım sonraki ay hesaplar gitti. sonraki ay yine 200 küsür. Yani kısacası ne kazanacağın ne olacağı hiç belli olmuyor.Kendi özgün videonuzdan bile telif yerseniz bigün o zaman ana iş değilmiş dersiniz :) . Kesinlikle ek iş olmalı bence. Ama tabi vizality tv , fail army , fouseytube vs gibi kanallarınız olursa haftada bir video ekle günlük 7000 dolar kazanç :) o zaman ana iş olabilir :)

Ben Yakında Askere Gidecem 4 Ay Kaldı. Okulda Çalışıyorum Bugün Müdürle Kavga Ettik Galiba 3-4 Ay sadece yt Yapcam Nisan 10 Gibi Creativeden 1200 felan gelicek adsensedende 1-2k bekliyorum tabi sıkıntı olmazsa.

Askere Gidene Kadar Sabit Gelir Yapmaya Çalışıyorum.

Şimdilik Güncel Çalışıyorum Günlük 50-100 Geliyor. Ama Ne Olacagı Belli Değil.

YouTube benim ana işim.hava atmak gibi olmasın ama benim bir çok arkadaşlarım devlet işinde çalışıyolar şimdi onların bir ayda kazandığını yt'sayesinde 1 haftada çıkarıyorum çok şükür,ama bende özgünüm!bence özgün bir kanalın olub haylen yt'ya ek iş olarak bakıyorsan sen baştan kaybetmişsindir demektir,ancak spam yapıyorsan tabii ek iş olarak görmelisin.benim görüşüm :)

Benim bir arkadasım var aylık 10 k civarı kazanıyor.Hic dısarı cıkmıyor asosyal birisi.Akrabaları arkadasları hep cocuga psikolojisi bozuk muamelesi yapıyorlar ama cocuk babasının 3 katı kazandıgını kimse bilmiyor.Prof. isen bu ise prof olarak devam et fakat bu isi tam anlamıyla ögrenmeden sakın bütünüyle bu ise girme.

ben üniversiteye çalışmayı bıraktım youtube ile ilgileniyorum. sağlam bir birikim yapıp geleceğimi güvenceye alana kadar bu işe devam edeceğim. şu devirde hangi iş garanti ki? kendi işinin patronu olmadığın sürece ne para kazanırsın ne işinin garantisi olur.

Ek iş olarak yapmak her zaman mantıklı ne olacağı hiç belli olmuyor

Benim düşüncem 2 side ana işin olsun gunduz işte aksam youtubede çalışıyormussun gibi dusun. cunku 2 isinde garantisi yok :)

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Okuyom ben ya ne işi ? :D

Önce ana işin yanında ek iş ek gelir umudu ile başladığım, daha sonra ana işimden daha fazla getirdiğini gözlemleyerek (ana işim kurumsal bir firmada yöneticilik idi) tüm enerjimi odaklayabilmek için kariyerimi bıraktığım bir ekmek kapısı youtube.

Bir noktadan sonra artık o kadar içli dışlı oluyorsunuz ki YT kapansa ekmek yiyecek anternatif 50 firma aklınıza geliyor, o yüzden ana iş olmasında bir sakınca görmüyorum!

Önce ana işin yanında ek iş ek gelir umudu ile başladığım, daha sonra ana işimden daha fazla getirdiğini gözlemleyerek (ana işim kurumsal bir firmada yöneticilik idi) tüm enerjimi odaklayabilmek için kariyerimi bıraktığım bir ekmek kapısı youtube.

Bir noktadan sonra artık o kadar içli dışlı oluyorsunuz ki YT kapansa ekmek yiyecek anternatif 50 firma aklınıza geliyor, o yüzden ana iş olmasında bir sakınca görmüyorum!

Eğer kapanırsa , kurumsal bir firma açında bizler ortada kalmayalım :D

300 500 ek gelır olsun dıye basladım bu ıse ama baktım kı emek verırsen kazandıgın Paranın haddı hesabı olmaz bu ıse 3 5 gum sonra ıyıce yogunlasacagım. Eger ana ısın asgarı ucret olacaksa bu ıse yogunlas derım

Buzdolabı aracılığıyla gönderildi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri