Youtube Ana işinizmi yoksa ek işinizmi

• Kullanıcı anlamsiz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Yeni Başlayanlar Rehberi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yan iş diye başlıyor herkes ama kazançlar artmaya başlayınca nasıl yan iş lan bu diyor insan:D

tabi gidip garanti bir iş bırakılmaz bence youtube için ama gelir artmaya başlayınca acaba diyorsun.Birikim yatırım yapabilene çok büyük nimet,maaşla falan olmayacak tasarruf yapılabiliyor.

Ben öğrenciyim hem sabahları okuluma gidiyorum akşamları 1-2 saatimi youtube'ye ayırıyorum hiç yoktan harçlığım çıkıyor :)

Youtubeye 1 aydır başladım ne blog ne facebook ne linkedin nede başka imleme sitelerinde paylaşım yapmıyorum vds veya botta kullanmıyorum sadece güncel olayları takip edip kırpma kesme işi yapıp video atıyorum 15 kanalım var şimdilik 10-15 tl civarında günlük getirisi var gerçi daha 1 krş amladım ama olsun ...

Sorum şu bi süredir boştayım ve iş beklemedeyim bu boş vaktimde kendimi geliştirmeye gayret ediyorum fakat bu işin günlük getirisi 100-150 tl olursa veya daha yukarı (olurmuki acep) bu işe yoğunlaşmalıyım başka iş bakmaktan vazgeçip sadece youtube işinimi ileri götürmeliyim ?

beni yanlış anlama ama youtube bugun var yarın yok. ki şu an oldugu gibi. ayda 300 400 az değil. ama yarın bu rakam yuksler sende heveslenirsinde bi anda düşersin aman dikkat. Özgün içerik ise doğru bildiğin yolda tank gibi yürü

Youtube her zaman ek işin olmalı.Asıl işinden 1000 tl alıp youtubeden 2000 tl alsan bile.Hatta 10bin tl alsan bile önce kendi işinle meşgul olmalısın.Pc başında olmak insanı mahveder.sen farkına varmazsın ama öyledir.Para için değmez yani.O yüzden ek gelir olarak görmek daha mantıklı benim için :)

Youtubeye 1 aydır başladım ne blog ne facebook ne linkedin nede başka imleme sitelerinde paylaşım yapmıyorum vds veya botta kullanmıyorum sadece güncel olayları takip edip kırpma kesme işi yapıp video atıyorum 15 kanalım var şimdilik 10-15 tl civarında günlük getirisi var gerçi daha 1 krş amladım ama olsun ...

Sorum şu bi süredir boştayım ve iş beklemedeyim bu boş vaktimde kendimi geliştirmeye gayret ediyorum fakat bu işin günlük getirisi 100-150 tl olursa veya daha yukarı (olurmuki acep) bu işe yoğunlaşmalıyım başka iş bakmaktan vazgeçip sadece youtube işinimi ileri götürmeliyim ?

Günlük *** kaznıyorum. Ana işim. Reelde bi işe girerek aylık düzenli bi gelir elde edebilirsin. Ama ne uzar ne kısalırsın. Youtube da üst sınır yok... Kazancını kendin belirlersin :D Reel bi iş düşünmedim düşünmüyorum düşünmeyeceğim.

Ben öğrenciyim hem sabahları okuluma gidiyorum akşamları 1-2 saatimi youtube'ye ayırıyorum hiç yoktan harçlığım çıkıyor :)

bende ayn ı şekilde.Gerçi poara çekmedim daha 2.ay yeni bitecek fakat artık günlük 30 tl geliyor min. inşallah devamda eder.aylık 700 tl para yapar ki ailem bana max.400 yolluyor :) böylelikle artık onlarada yük olmam fazladanda param olur cebimde :)

---------- Mesaj saat 21:46:03 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 21:42:44 civarında gönderildi. ----------

Günlük *** kaznıyorum. Ana işim. Reelde bi işe girerek aylık düzenli bi gelir elde edebilirsin. Ama ne uzar ne kısalırsın. Youtube da üst sınır yok... Kazancını kendin belirlersin :D Reel bi iş düşünmedim düşünmüyorum düşünmeyeceğim.

para kazanma kapanır adsense banlanırsa ne yapacaksın ? ben öğrenciyim benim için sıkıntı yok banlanasada.Ama aile geçindiren karısı çocukları olan birisi içinde böyle düşünmek oldukça saçma.Hee belki serkan abi olsun mnote falan olsun artık bu işi aşmışlar istisnalara lafım yok fakat diğer kişiler için ana iş olarak görmek çok büyük yanlış bence

Ana iş olarak yapanlar sigorta paralarını çıkartmakta zorlanıyor musunuz ?

bende ayn ı şekilde.Gerçi poara çekmedim daha 2.ay yeni bitecek fakat artık günlük 30 tl geliyor min. inşallah devamda eder.aylık 700 tl para yapar ki ailem bana max.400 yolluyor :) böylelikle artık onlarada yük olmam fazladanda param olur cebimde :)

---------- Mesaj saat 21:46:03 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 21:42:44 civarında gönderildi. ----------

para kazanma kapanır adsense banlanırsa ne yapacaksın ? ben öğrenciyim benim için sıkıntı yok banlanasada.Ama aile geçindiren karısı çocukları olan birisi içinde böyle düşünmek oldukça saçma.Hee belki serkan abi olsun mnote falan olsun artık bu işi aşmışlar istisnalara lafım yok fakat diğer kişiler için ana iş olarak görmek çok büyük yanlış bence

tek adsense'e bakmayacaksın.birden fazla hesabım olacak ki biri kapandığında diğerleri ile idame edeceksin hayatını. tabi bu esnada boş durmayıp yeni hesaplara yeleken açacaksın. şahsi kanaatim bu.

tek adsense'e bakmayacaksın.birden fazla hesabım olacak ki biri kapandığında diğerleri ile idame edeceksin hayatını. tabi bu esnada boş durmayıp yeni hesaplara yeleken açacaksın. şahsi kanaatim bu.

Umarım hiçbir sıkıntı olmaz.ama bence yan gelir olarak düşünülmeli.Gelirin fazla bile olsa youtubede asıl bir işin olması şart

tüm yorumları okudum çoğunluk ek iş olarak demiş. ama bu işi ana iş olarak yapanlarda var.

kendi yorumumu söylüyeyim. ssk lı 2-3 işte çalıştım adam söylemediğini yapmadığını bırakmıyor senin derini yüzüp atıveriyor kimse kimsenin gözünün yaşına bakmıyor herkes menfaat peşinde. gecelere kadar çalışıyosun aldığın para asgari ücret veya biraz altı, üstü. psikolojin alt üst oluyor bir süre sonra dayanamıyosun. ama youtube nin üstüne düşersek kendi işimiz gibi sarılırsak bence asgari ücretin çok daha fazla üstünde alabiliriz. evet youtubeye bel bağlamamak gerekir ne kadar elimize geçerse o kadar harcama yaparız.

youtube de fazla kazanç sağlayamıyorum şuan için ama dışarıda başkasının yanında çalışta çektiğim o sıkıntıları görünce youtube deki sıkıntı bana koymaz gibi geliyor.

tüm yorumları okudum çoğunluk ek iş olarak demiş. ama bu işi ana iş olarak yapanlarda var.

kendi yorumumu söylüyeyim. ssk lı 2-3 işte çalıştım adam söylemediğini yapmadığını bırakmıyor senin derini yüzüp atıveriyor kimse kimsenin gözünün yaşına bakmıyor herkes menfaat peşinde. gecelere kadar çalışıyosun aldığın para asgari ücret veya biraz altı, üstü. psikolojin alt üst oluyor bir süre sonra dayanamıyosun. ama youtube nin üstüne düşersek kendi işimiz gibi sarılırsak bence asgari ücretin çok daha fazla üstünde alabiliriz. evet youtubeye bel bağlamamak gerekir ne kadar elimize geçerse o kadar harcama yaparız.

youtube de fazla kazanç sağlayamıyorum şuan için ama dışarıda başkasının yanında çalışta çektiğim o sıkıntıları görünce youtube deki sıkıntı bana koymaz gibi geliyor.

izlemelerini tıklamalarını bekleyeceksin.gelecek gelmeyecek sıkıntıısı.pc başında geçirilen sürede vücudun maruz kaldığı radyasyon v.s sayayım mı ? vücut hareketsiz.sosyallikten uzaklaşıyorsun.gözler gidiyor.vücut kasılıyor.iştahsızlık .... yinede tabi herkesin kendi bileceği bir iş :)

Öğrencilik işte 5-10 ne gelirse Allah bereket versin bende :D

izlemelerini tıklamalarını bekleyeceksin.gelecek gelmeyecek sıkıntıısı.pc başında geçirilen sürede vücudun maruz kaldığı radyasyon v.s sayayım mı ? vücut hareketsiz.sosyallikten uzaklaşıyorsun.gözler gidiyor.vücut kasılıyor.iştahsızlık .... yinede tabi herkesin kendi bileceği bir iş :)

benim mesleğim zaten muhasebe ister istemez bilgisayar başında olacağım her türlü :) 15 seneden beri bilgisayar başındayım desem :)

Benim ana işim değil ek işim. Ama ana işimmiş gibi değer veriyorum ve özgün video yüklüyorum genelde. Spamada bulaştım sonradan ama pekte şansım yaver gitmedi. Aslında çokta başarılı olamadım spamda doğrusu. Yani özgün kanallarla ve iş yerinden kazandığımla birlikte 2 maaş alıyor gibiyim. Önemli olan işine özen göstermek.

Youtube bence hiç bir zaman uzun süreli bir ana iş olamaz. Ama komple webmasterlık olabilir. Yani siteler açıp bu işi profesyonelce ve elinizi cebinize atarak yaparsanız ana işiniz olabilir. Yanında youtube'da bir parçası olur.

Çalıştığım iş yerinde günlük kazancım 35tl , youtube günlük kazancım 70-100TL arası ancak yinede neyin ne olacağı belli olmadığı için işimi bırakmam. sende bu şekilde bir iş bulup sonrasında youtube asıl bence kardeşim biraz yıpratıcı oluyor belki ama ek kazanç olduğu için hayatına katkısı büyük oluyor.

Aranızdaki en şanslılardan birisi benim herhalde, hem devletten hem yotubeden maaş. tabii ki özelllikle genç arkadaşların mesleğini eline aldıktan sonra bir ek iş olarak youtubela uğraşmaları gerekir diye düşünüyorum.
Benim elektrik,su,telefon,internet faturasını ödüyor şimdilik yarrabbi şükür diyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri