Youtube Ana işinizmi yoksa ek işinizmi

• Kullanıcı anlamsiz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Yeni Başlayanlar Rehberi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aranızdaki en şanslılardan birisi benim herhalde, hem devletten hem yotubeden maaş. tabii ki özelllikle genç arkadaşların mesleğini eline aldıktan sonra bir ek iş olarak youtubela uğraşmaları gerekir diye düşünüyorum.
Benim elektrik,su,telefon,internet faturasını ödüyor şimdilik yarrabbi şükür diyorum.

tam da benim istediğim de buydu kpss var önümde ama kazanamayacağım sanırım çok zor :(

Ünlemden önce okulu bırakmayı düşünüyordum çünkü emek verince çok fazla karşılıgını alıyordun ama şuan vazgeçtim :)

şu an ikiside değil ilerde inşallah profesyonelleşebilirsem ana işim olacak :D

Youtube daha işim bile olmadı. İşim olduktan sonra ana mı ek mi karar veririz:D

Asıl işim php/mysql yazılım uzmanıyım.

YouTube benim ana işim.hava atmak gibi olmasın ama benim bir çok arkadaşlarım devlet işinde çalışıyolar şimdi onların bir ayda kazandığını yt'sayesinde 1 haftada çıkarıyorum çok şükür,ama bende özgünüm!bence özgün bir kanalın olub haylen yt'ya ek iş olarak bakıyorsan sen baştan kaybetmişsindir demektir,ancak spam yapıyorsan tabii ek iş olarak görmelisin.benim görüşüm :)

sakıncası yoksa, günde kac video yüklüyorsun ?

---------- Mesaj saat 01:19:46 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 00:47:41 civarında gönderildi. ----------

Önce ana işin yanında ek iş ek gelir umudu ile başladığım, daha sonra ana işimden daha fazla getirdiğini gözlemleyerek (ana işim kurumsal bir firmada yöneticilik idi) tüm enerjimi odaklayabilmek için kariyerimi bıraktığım bir ekmek kapısı youtube.

Bir noktadan sonra artık o kadar içli dışlı oluyorsunuz ki YT kapansa ekmek yiyecek anternatif 50 firma aklınıza geliyor, o yüzden ana iş olmasında bir sakınca görmüyorum!

Sen kitabını yazmışsın bu işin. herşeyin sıfırlansada en baştan bir bina inşa edebilirsin. Biraz bu tür işlere yatkınlık ve belki yetenekle alakalı. Bu işi ana iş olarak yapacak arkadaşın sıfırlanmayıda göze alarak yapması gerekiyo.

Günün boş zamanında bir kaç saat ayrılıp youtube'a video atılabilir..Ana iş olmamalı hiçbir zaman

güzel kazandırıyor fakat anaiş değil. 6 ayda güvenlik işine geri dönüyorum. youtube bugun var yarın yok

Şu an öğrenci olduğum için ana işim olarak görülebilir, seneye öğretmen olursam ek iş olacak ama ana işten daha çok kazanırım gibi. :)

Benim için sadece hobi bir uğraş iş olarak görmüyorum hiçbir zaman ne olucağı belli değil.Youtubeda bugün kralsındır yarın bir şey olur ekrana mal gibi bakakalırsın.

Ek gelir, asil maasimin 10 katini bile kazandirsa ek gelir olarak kalmasi gerekir diye dusunuyorum.

bir öğrenci olarak tek gelirim ytden

ben size katılmıyorum arkadaşlar, yutub daha bir ömür boyu olucak, google nin spamı tamamen ortadan kaldıracağına kesinlikle inanmıyorum,
şuanda yutub tek ana işim, aylık 15 20k yı bırakıp gidip asgari ücretle çalışamam

Türkiye dışında bi ülkede yt tamam ek gelir hobi vs olur ama tr şartları belli 11 saat çalışıp asgari ücret almaktansa yt yi ana işim olarak görürüm ve gittiği yere kadar devam ederim.

benimde ana işim artık yt ilk 7 ay kadar ana işimden çok getiren ek gelir olarak yaptım artık sadece yt :D

bana aylık 10k kazandırsa bile yinede ek iş olarak yapmaya dewam edecem çalışmayı seven bir insanım

Benim ana işim Youtube. Sağolsun benim hayatımı tamamen değiştirdi bu site ve kazanç modeli. Eğer el işinde günde 10 saat çalışıp, günün minimum 1 saatini yolda geçirip, 6 saat uyuyup geri kalan 7 saat bana yeterde artar diyorsanız tabiki ek iş olabilir. Ama bana yetmiyor bu 7 saat. Zaten ömrü hayatım boyunca hiç bir zaman sisteme bağlı kalabilen birisi olamadım belki de bu yüzden bu konuda çok rahatım. Ancak normal çalışan bir kişi nasıl günde 10 saat çalışıyorsa, bu işe de bu disiplinde yaklaşırsa çalışması anlamsızdır...

Okuyorum şuan bana harçlık geliyor yutubdan ama ana işim olucak okulum bitince :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri