Youtube autoplay kodu ban sebebi mi?

• Kullanıcı Turkuaz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💵 Para Kazanma, Adsense ve Alternatif Gelir Modell

Turkuaz

Yasaklanmış
Arkadaşlar biliyosunuz youtube videolarımızı facebook ve twitterda paylaşıyoruz embed kodu ile.Autoplay kodu var sizin sayfanıza girdiği an o kişiye video açılmış oluyo yani tıklamasına gerek kalmadan otomatik açılıyor.Yapmadan önce sorayım dedim.Aranızda bunu yapan var mı?Ban yedi mi?

---------- Mesaj saat 01:46:40 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 01:17:24 civarında gönderildi. ----------

Cevap yazan yok mu?

nasıl yapıldığını yazarsanız deneriz :):)

Bunun Ban Sebebı Olucagnı Hıc Sanmıyorum Cunku Youtube Tarafından Oluşturulan Bir Seçenk Diye biliyorum.

ban sebebi değildir. kanalına giren kişi otomatik olarak kanal fragmanını görür ve kendiliğinden başlar rahat ol hocam

Sanmıyorum sonuçda youtube kendiside böyle bir ayar yapılmasına izin veriyor. Yani hileyle aktifleştirilen bir özellik değil. Ancak aşırıya kaçılmaması gerekiyor diye düşünüyorum iframe ile videoya hit çekmek gibi.

yok arkadaş ban sebebi kesin benim videom hatta kanalım kapatıldı direk. Bunların türklere karsı garezi var anlasılan

Çok açıkça anlatabilirim. Autoplay seçeneği ile bir videoyu yayınlamak ban sebebi değil kesinlikle. Ancak ban sebebi olan şey şu, o videoyu otomatik olarak izlettiğinizin, izleyen kişi farkında olmazsa (küçücük embed vs gibi), farkında olur ancak sayfayı kapatamazsa, aynı anda birden fazla videoyu açarsanız autoplay ile tek sayfada, kişiye ilgilenmemesine rağmen sürekli hile ve cebirle videoları autoplay yaparsa, bunlar ban sebebi :D Yani kısaca autoplayi kullanıp ban sebebi teşkil etmemesi için ilgili bir sayfada (örneğin kendi yaptığınız bir kısafilmin resmi sayfasında) ilgili bir video (kısafilmin trailerı gibi) otomatik olarak açılırsa bu problem değil. Ama saçma sapan bir facebook uygulamasında altta küçücük rastgele video izletirseniz bu adsense ban sebebi :) Hepsini denedim oradan biliyorum :D

sitelerimde çok uzun zamandır kullanıyorum bunu.youtube üzerinden para kazanmadıgımda dahi sitemde kullanıyordum.konu açarken içerigin gerisini giriyorum işte videonunda normal linkini giriyorum.kurdugum bi eklenti ile direk video çıkıyor sayfada ve video da otomatik başlıyor.eskiden başkalarının kanallarından içerik alıp yüklerdim sadece,youtube dan para kazanmaya başladıkdan sonra kendimde yüklüyorum ve onlarıda ekliyorum.bu güne kadar bi sorun çıkmadı.

---------- Mesaj saat 00:10:20 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 00:06:39 civarında gönderildi. ----------

Çok açıkça anlatabilirim. Autoplay seçeneği ile bir videoyu yayınlamak ban sebebi değil kesinlikle. Ancak ban sebebi olan şey şu, o videoyu otomatik olarak izlettiğinizin, izleyen kişi farkında olmazsa (küçücük embed vs gibi), farkında olur ancak sayfayı kapatamazsa, aynı anda birden fazla videoyu açarsanız autoplay ile tek sayfada, kişiye ilgilenmemesine rağmen sürekli hile ve cebirle videoları autoplay yaparsa, bunlar ban sebebi :D Yani kısaca autoplayi kullanıp ban sebebi teşkil etmemesi için ilgili bir sayfada (örneğin kendi yaptığınız bir kısafilmin resmi sayfasında) ilgili bir video (kısafilmin trailerı gibi) otomatik olarak açılırsa bu problem değil. Ama saçma sapan bir facebook uygulamasında altta küçücük rastgele video izletirseniz bu adsense ban sebebi :) Hepsini denedim oradan biliyorum :D

kesinlikle katılıyorum hocam,kullanım biçimi önemli...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri