Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
tek çalışıyorum 20 civarı ama aktif olarak 12 kanalım var.Günde 3-4 saat çalışma ile aylık 1000$ helal olsun kaç kişi çalışıyorsunuz kaç kanalınız var toplam hocam
Günde 3-4 saat çalışma ile aylık 1000$ helal olsun kaç kişi çalışıyorsunuz kaç kanalınız var toplam hocam
ben 3 aydır ödeme alıyorum 4,olacak saglama giderim ben yoksa çok daha fazla kazanılır,yavaş yavaş ama saglam,mesala dizi spor vs asla yüklemem.Bir anda tüm emeklerin suya düşebiliyor kanalların para kazanmaya kapatılıyor askıya alınabiliyor vs arkadaşın dediği gibi, garanti değil.Benim geçen aydan 267 dolarım vardı ama pini girmediğim için adsense askıda pini girince kesinleşicek onu bekliyorum
![]()
hocam başkalarının üzerine açtığınız adsense hesaplarınızı kendi banka hesabınıza çekebiliyormusunuz?Allah izin verirse temmuz 15' te kazançlarım kesinleşir ise temmuz sonunda [5 AdSense + 15 Kanal ] ile kesintileri de düşünerekten en kötü 7000 $ bekliyorum
hocam zamanım bol olucak araştırıcam deneme-yanılma yöntemiyle telif vermeyen videolar bulucam işte öyle önüme gelen videoları atmayacağım
açık söyliyeyim sabır ve azim çok önemli bu işte ilk 2 ayda 200$ zorla yaptım ama inanın 2 mislinide harcamıştım,bişeyler ögrenmek adına 15 saat pc başındaydım,şimdi allaha şükür gün geçtikce daha iyi oluyor.ama ilk etapta direk madiyatı burdan beklemek dogru olmaz.zamanla, onun için işinizi gücünüzü boşlamayın.
hocam zamanım bol olucak araştırıcam deneme-yanılma yöntemiyle telif vermeyen videolar bulucam işte öyle önüme gelen videoları atmayacağım
---------- Mesaj saat 14:37:57 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 14:35:44 civarında gönderildi. ----------
Hocam siz aşmışsınız ya günlük kaç saat harcıyorsunuz kaç kişi çalışıyorsunuz kaç kanalınız var
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.