Youtube Aynı Hesapta Birden Fazla Kanal Açmak

• Kullanıcı Makaleci
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
Arkadaslar bu sekilde acılan kanallara botla video yüklemede sorun olusur sanırım bunun onune gecen birisi veya cözüm onerisi olan var mı ?

bu şekil açılan kanallara upload programlarıyla nasıl video yükleyebiliriz.

isi garantiye almak icin ana bir hesap uzerinden acilan 3-5 neyse kanal acip, ayni adsense mantigi ana hesabi bos birakip diger acilan kanallara videolarimizi yuklesek sorun kalmaz diye dusunuyorum.

Kanalı açtım telefon onayı yaptım video yükledim parakazanma aktif oldu, tam adsense ile işilkilendiriyordum garip bi kullanıcı adı verdi bunla giriş yapmamı istedi. Bu yeni ıd ile nasıl giriş yapacam şifresi ne bulamadım.

Birde kanalı kaybettim bulamıyorum :D

Ayarlara girip ordan şifre atıyormuşuz uğraşa uğraşa buldum.Halloldu

beyler bi sorum var. 8-10 kanala aynı ip ile günde 3er-5er video atmak riskli midir. Botla pek işim olmaz youtube nin kendi arayüzünden upload ederek?

yaw gençler tel onaylı kanalıma alt kanal açamıyordum tel onay istiyordu.çerezleri temizledim 1 tane açtım ama şimdi çerezleri temizlesemde ikinci alt analı açamıyorum tel onay istiyor.nedir budurum çaresi varmı bunun?

yaw gençler tel onaylı kanalıma alt kanal açamıyordum tel onay istiyordu.çerezleri temizledim 1 tane açtım ama şimdi çerezleri temizlesemde ikinci alt analı açamıyorum tel onay istiyor.nedir budurum çaresi varmı bunun?

Ben de benzer bir şey yaşadım. Bir mail hesabından iki alt kanal açıp adsense'ye bağladım, her ikisinden de tel onayı istedi yaptım. Ama daha sonra üçüncü alt kanalı açtığımda, tel onayı yaparken "bu tel numarasıyla 2 kanal onaylanmıştır, aynı numarayla yılda sadece 2 kanal onaylatılabilir." diyordu. Ben şimdi açacağım diğer alt kanallarda farklı farklı tel numaraları kullansam (mesela eşimin teli, kardeşimin teli vs.) sorun olur mu? Numaralar farklı diye youtube veya google arıza çıkarır mı?

Beyler
yardım edin benim şöyle bi sorunum var suan
Bende eski bir finansbank hesabı var ve hala etkin acık yani
Bunu banka hesabım yaparsam bi sıkıntı olur mu?
VE ya
yeni bir hesap mı acsam sizce napmalıyım lütfen aydınlatın beni *_*

Yeni Hesap Oluştur Kısmı Yok ?

ul91g.png

bende bir alt kanal para kazanmaya kapandı aynı maildeki bütün alt kanalları para kazanmaya kapattı alt kanal çalışmıyorum artık

Merhaba, Ana Kanalda para kazanma aktif ama alt kanal oluşturdum şimdi bir video attım para kazanma sekmesi aktif değil. ona adsense baglayamıyorum. yardım edebilirmisiniz teşekkürler

iyi günler hocam lütfen bana çözüm söyleyin :( ben topluluk kuralı ihtari yedim ve kanalım para kazanmaya kapandı bende yeni bir kanal açtım ve açtıgım yeni kanalı aynı adsense hesabına bagladım 2 gün sonra para kazanma durumu yine aktif degil diyorki para kazanma nın aktif olabilmesi için herseyiniz iyi durumda olması gerekir isterseniz resminide atabilirim

Arkadaslar soracagım soru su ekledigim yan kanalın analytics sekmesine girdigimde burada Kanalınız henüz hiç görüntülenmemiş. Yakın zamanda bir video yayınladıysanız lütfen yarın tekrar kontrol edin. yazısı cıkıyor ancak 2 gündür 15i askın video var sizce ne yapmalıyım acaba adsense baglantımda mı problem ki paran kazanma aktif gözüküyor

Arkadaşlar bu zaten hepimizin bildiği alt kanal olayı değilmi? ben ilk zamanlarda bu sistemi çok uyguladım ne zaman bir kanalım para kazanmaya kapatılsa aynı anda diğer kanallarda para kazanmaya kapatıldı. Zaten alt kanal veya değil bir adsenseye bağlı bütün kanalların aynı riski yaşıyor yanlışmıyım. Yani aynı adsenseye bağlı bir kanalın para kazanması kapansa o adsenseye bağlı diğer kanallarında para kazanması kapanıyor bende hep böyle oldu.

Arkadaslar soracagım soru su ekledigim yan kanalın analytics sekmesine girdigimde burada Kanalınız henüz hiç görüntülenmemiş. Yakın zamanda bir video yayınladıysanız lütfen yarın tekrar kontrol edin. yazısı cıkıyor ancak 2 gündür 15i askın video var sizce ne yapmalıyım acaba adsense baglantımda mı problem ki para kazanma aktif gözüküyor

tüm kanlları tek adsenseye bağlana biliyormu sorun teşkil edermi peki bu durumda ?

Evet bağlanabiliyor.Ama genede bir tanesinin para kazanması giderse hepsinin gidiyor.Değişen bir durum yok.
anladım peki bütün kanallarda aynı video osla sorun veyahut para eksilme yada + gibi bir söz konusu ola bilirmi :D ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri