Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
3. telifi de yersen para kazanman kapanır o zaman alamazsın adsenseteki paranı eğer kesinleşmediyse
3. telifi de yersen para kazanman kapanır o zaman alamazsın adsenseteki paranı eğer kesinleşmediyse
Bilip bilmeden milleti yanlış bilgilendirmeyin , Kapanan kanalın parası ödenir ( Spamdan kapanırsa alamazsın )
öncelikle üslubuna dikkat et canımı sıkma bu şekilde saygısızca konuşmalardan dolayı foruma yorum yazmak içimden gelmiyor
2. side ben ne yazmısım iyice bir oku bilmiyorsan da öğren para kazanma kapanırsa kanalda hiçbişi alamazsın hava alırsın
1.Koçum ben üslubumda saygısızlık sezinmiyorum , bunları saugısızlık olarak algıladıysan , rahatsız olduysan ve foruma yazmak içinden gelmiyorsa YAZMA !! bu herkes için daha hayırlı olur diye düşünüyorum ayrıca canımı sıkma ..vs ayaklarınıda kendine sakla , bilip bilmeden .. konu açan arkadaşlara yanlış bilgiler verme , bu forumda senin gibiler yüzünden milletin kafası çok karışıyor.
2.Youtube işinde bilindik birşey bu "Kanalın kapanırsa kazancını alırsın" kazançlar kesinleşse de kesinleşmese de .NET
burası forum mahalle kahvesi değil bende senin koçun felan değilim sana mı inanıcam başıma gelene mi 2 defa alamadım paramı ben para kazanma kapandığı için. bir sürü kanalım kapandı ve her seferinde alamadım kazancını sana mı inanıcam başıma gelene mi ??????????
herkes bildiğini yazıyor forum burası sende yazarsın ne biliyorsan konuyu açan bakar yazılanlara mantıklı olanı alır burası paylaşım platformu buraya kimse doğmadan yutupçu olarak gelmedi bilinen herşey tecrübelerden öğrenildi herkes paylaşacak bildiğini ama mahalle kahvesi edasında değil paylaşım platformu gibi
forumun agası sen misin ?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.