Youtube bittimi ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
[MENTION=15970]ilyas[/MENTION] olmadıgına gore bıtmıstır

bana göre yt çöplük olmaktan kurtuldu çöplüğe dönmüştü biz burada kendi cebimizi düşünüyoruz da önceden 1 videodan 1000 tane vardı ytde abartmıyorum şimdi 50-100 tane zor bulursunuz aynı videodan belkide 3-5 tane kategoriye göre her şeyi yapmanın da bir adabı var spamın bile sen 1 $ 5$ kazandırır kazandıracak diye 500 tane 1000 tane veya daha fazla kanal yap botla 2 gün bile sürmez bağla quize düz mantık hepsi 1$ desen ki fazlası çıkıyor da olay buydu yani şimdi ne yaptığını bilen ne çalıştığını bilen temiz çalışanlar kazanıyor kazanacaktır. Ki şu forumda başka forumlar da gördüğüm çoğu kişinin 500 kanaldan aşağısı yoktu şimdi sayılara bakın birde işi bilen ne çalıştığını bilen kazanıyor olay bundan ibaret. böyle çalışmayan da yok olup gidiyor. spam kendi kendine bu hale gelmedi yani yukarı da dediğim gibi yapanlar diyeyim çalışmak denmez onların yaptıklarına bu hale getirdi ki yukarıdan da fazlasını yapan var şu forumda 5312 kanallı bir elemana denk gelmiştim resim atmıştı utanmadan 5312 ne demektir ya.

Bitme di ama çok zorlaştı..

Planlı çalışan, emek veren, zaman ayıran herkes kazanır. Tabi biraz da şans ve risk almak lazım..

Bana göre tek fark önceden boş kanalı patnere sokardık şimdi ise kanal yap 1-2 ay yatır, ayakta kalan ve yukselen kanalları patner ve adsenseye bağla sonra bekle... Ödenirse şanslısın, ödenmesse verdiğin masraf ve emek çöp, dediğim gibi emek+şans+risk = kazanç :)
Sent from my iPhone using Tapatalk

Son düzenleme:
nMp59M.jpg

Adamlar serverlarini bosaltti birkac deneme yap anlarsin ne oldugunu ...

!!! mobildeyim !!!

yt dışında meslekdaşlarımızla'da savaşıyoruz, bu gün 2 kanalım flagdan gitti..

benim için bitmedi kimisi için bitti kimisi için bitmedi.Bu kişiden kişiye değişir.Ben ilk başladığımda youtube'dan para kazanmak çok kolaydı.Fakat sonra hergün biraz daha zorlaştı.Şu an herşey çok zor.

İşler baya zorlaştı, artık çoğu şeyin yt da orjinal kanalı var, eşleşen geçme yöntemleri fixlenmeye başladı. Artık müzik olmasa bile adamlar videoların seslerini tanımlıyorlar böylece eşleşen geliyor. Hepsini geçsen topluluk belası yakana yapışıyor. Bu olaylar spam kanalların sayısını azalttı, eskiden telif hakkı sahibi kime telif atacağını şaşırıyor en büyük birkaç kanalı patlatıyordu şimdi piyasada kanal kalmayınca yenisini açtığınız an direk göze batıyorsunuz basıyor telifi. Kimi kategoriler şimdidlik rahatlar dokunanları yok önemli olan düzgün kategorileri bulmak. Ben tam bitmedim ama sürünüyorm diyebilirm.

Son düzenleme:
Şans faktörü de eklendi.

Yani çalışır çalışır boşa zaman harcayıp paranı alamayabilirsin de alabilirsin de.

Çalışıp çalışmama kararı senin.

Şu An Forumda: 795 (394 kayıtlı üye ve 401 misafir )

Şu an bu konuyu okuyan kişi sayısı: 55 (45 üye ve 10 misafir)

Bitmemiş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri