Youtube bizi mağdur ediyor biz de bir şeyler yapalım

Cevap: Youtube Bizi Mağdur Ediyor Bizde Birşeyler Yapalım

youtube kurallara uyuldugu sürece hiçbir sıkıntı çıkarmaz. spamın kural ihlali oldugunu bile bile herkes spamdan kazanmaya çalısıyor. kanalı kapananlarda mağdur rolü oynuyor. youtube işi hiçbir zaman bitmez. unutmayınki siz google dan para alıyor olabilirsiniz ama google da sizin sayenizde para kazanıyor. reklam gösterimi olan videolar web siteleri olmasa google adwords reklamları nerede yayınlanacak ?

kim ne derse desin youtube genelde haklı ama youtube işi kolay kolay bitmez
özgün çalışan arkadaşlarda sıfır ip de işini sağlam yaparsa en ufak problem dahi çıkartmaz youtube adım kadar eminim

Beyler ben tek üyelikten 2 tane kanalım var. Birisinde Özgün videolar hazırlıyorum.Diğerinde ise arada sırada güncel videolar falan atıyorum. Bu günce lvideo attığım kanal telifli. Ama benim kanallarım kapatılmadı. Aranızda benim gibi kanallarından biri telifli olupta kanalları kapatılmayan var mı ? Bu arada hiç spam işine falan bulaşmadım.

Adamlarda sonra youtube iş ortaklığında Türklerin ne işe var deyip alayınızı banlasın

Cevap: Youtube Bizi Mağdur Ediyor Biz de Bir Şeyler Yapalım

günde mılyonca video yuklenen belkı milyarca tık alan youtubenin işi bitti 300 500 şikayet mailine bakıp hatayı bide kendinde bulacak :-zor biraz

YT
bizim halkımız hep çalma çırpma ile kopya ile bir şeyler yapmaya çalışıyor.

Kardeşim bu ülke ve halkı hakkında konuşurken iki kere düşün derim!
Biz TÜRKLER gibi soylu ve asil bir ırk daha dünyaya gelmez!
Madem bizim halkımız böyle.O zaman hindistanda yaşarsın olur biter.Türk halkını karalamaya ne hakkın ne de gücün yeter!

Bu konuyu en baştan okudum herkes kopya kanallara spama vs herşeye laf atmış peki bunların yazan arkadaşların hepsi özgün mü çalışıyor :D arkadaşlar lütfen herkes başkasını kandırmasın kendini kandırır... Birde şu türklerle alıp veremediğiniz ne ??? Türkler şöyle türkler böyle türkler sahtekar acaba siz hangi millettensiniz ???

Kusura bakmayın ama insan sinirleniyor böyle yazılar görünce siz bu forumdan başka yt forum takip ediyor musunuz??? (Yabancı forumlar) Orada hangi ülkenin adamları ne tür işlemler yapıyorlar biliyor musunuz? Ben bir kere orada canadalılar sahtekar filipinliler hep erotik videolardan para kazanıyor gibi yazılar hiç görmedim.Bırakın şu kendi ülkenizi ezmeye.

Genel olarak herkese birşey soracağım helal kazanç kazanan arkadaşlarıma nasıl helal kazandığınızı söylüyorsunuz??? Neye göre kime göre.Yani videolarınızı kendiniz çektiniz diyelim hadi orası helal peki şu kullandığınız bilgisayarlar daki programlarınızın hangisi orjinal hangisi helal ???
Biri çıkıp der mi ben hiç bir kırık program kullanmıyorum.Hadi bilgisayarlarınız genelde laptop olduğu için işletim sistemi orjinal oluyor ama onun için de kullandığınız programlar ne durumda???

Ya siz TÜRKLER yokmu hep yapar başkasına laf söyler siniz ??? ;) anlayana

Sürçü lisan ettiysem affola

Kardeşim bu ülke ve halkı hakkında konuşurken iki kere düşün derim!
Biz TÜRKLER gibi soylu ve asil bir ırk daha dünyaya gelmez!
Madem bizim halkımız böyle.O zaman hindistanda yaşarsın olur biter.Türk halkını karalamaya ne hakkın ne de gücün yeter!

Sen olayı başka tarafından anlamışsın anlaşılan kardeş. Bizim halkımız, bizim halkımız gibi iş yapmıyor maalesef! Ben bunu eleştirdim. Atamız bize çalmayı çırpmayı mı öğretti? Bize yakışmıyor dedim. Biz böyle değiliz kardeşim. Biz TÜRKÜZ ve TÜRK gibi yaşamalıyız. Bir Türk gidip onun bunun videosunu çalmamalı eğer Türküm diye yaşıyorsa bu ülkede.

Bir Asil Türk vatandaşı "çalan çırpan ve onun bunun hakkını yiyenleri" kollamamalı burda senin gibi.

Bence birisine cevap verirken iyi düşün ve başka tarafından anlayıpta
öyle cevap verme burada. Yoksa senin gibilere Türk'lük dersi vermek zorunda kalmayalım.. Bu cevap yetmezse sana, karşılıklı oturup kimin daha Türk olduğunu ve Türk gibi yaşadığını da tartışabiliriz senle ne dersin?

Bu konuyu en baştan okudum herkes kopya kanallara spama vs herşeye laf atmış peki bunların yazan arkadaşların hepsi özgün mü çalışıyor :D arkadaşlar lütfen herkes başkasını kandırmasın kendini kandırır... Birde şu türklerle alıp veremediğiniz ne ??? Türkler şöyle türkler böyle türkler sahtekar acaba siz hangi millettensiniz ???

Kusura bakmayın ama insan sinirleniyor böyle yazılar görünce siz bu forumdan başka yt forum takip ediyor musunuz??? (Yabancı forumlar) Orada hangi ülkenin adamları ne tür işlemler yapıyorlar biliyor musunuz? Ben bir kere orada canadalılar sahtekar filipinliler hep erotik videolardan para kazanıyor gibi yazılar hiç görmedim.Bırakın şu kendi ülkenizi ezmeye.

Genel olarak herkese birşey soracağım helal kazanç kazanan arkadaşlarıma nasıl helal kazandığınızı söylüyorsunuz??? Neye göre kime göre.Yani videolarınızı kendiniz çektiniz diyelim hadi orası helal peki şu kullandığınız bilgisayarlar daki programlarınızın hangisi orjinal hangisi helal ???
Biri çıkıp der mi ben hiç bir kırık program kullanmıyorum.Hadi bilgisayarlarınız genelde laptop olduğu için işletim sistemi orjinal oluyor ama onun için de kullandığınız programlar ne durumda???

Ya siz TÜRKLER yokmu hep yapar başkasına laf söyler siniz ??? ;) anlayana

Sürçü lisan ettiysem affola

Eğer özgün çalışmıyorsam senin gibi olayım deyip başlıyorum cevaba... Yemin ediyorum senin gibi insanlara laf anlatmak deveye hendek atlatmaktan zordur. Diğer arkadaşada cevabımı yazdım. Aynı cevap sanada gelsin. Bende sizin gibi Türküm deyip, Türk gibi yaşamayanları savunanlara sinir oluyorum işte.. Allah bildiği gibi yapsın ne diyim yani. Birde bunları savunup Mustafa Kemal Atatürk'ün resmini profil resmi yapıyorsun ya, sana diyecek hiç bir şey yok..

Valla youtubenin en yakınınızın yapmadığını yapıp size büyük meblalar bırakıyor kendide kazanıyor tabi bunu babasının hayrına yapmıyorum fakat işin bu kısmı bizi ilgilendirmez devletin verdiği 280 liralık bursu almak için gece gündüz dua ederken şimdi kat be kat fazlasını kazanıyor arkadaşlar youtube ne derse o spam kasıyorsan video at geç, at geç özgün çalışıyorsan biraz mantık yürüt yeter illa ki kazanırsın ama bizim millet ne kazansa bir fazlasını ister

Sen olayı başka tarafından anlamışsın anlaşılan kardeş. Bizim halkımız, bizim halkımız gibi iş yapmıyor maalesef! Ben bunu eleştirdim. Atamız bize çalmayı çırpmayı mı öğretti? Bize yakışmıyor dedim. Biz böyle değiliz kardeşim. Biz TÜRKÜZ ve TÜRK gibi yaşamalıyız. Bir Türk gidip onun bunun videosunu çalmamalı eğer Türküm diye yaşıyorsa bu ülkede.

Bir Asil Türk vatandaşı "çalan çırpan ve onun bunun hakkını yiyenleri" kollamamalı burda senin gibi.

öyle cevap verme burada. Yoksa senin gibilere Türk'lük dersi vermek zorunda kalmayalım.. Bu cevap yetmezse sana, karşılıklı oturup kimin daha Türk olduğunu ve Türk gibi yaşadığını da tartışabiliriz senle ne dersin?

Eğer özgün çalışmıyorsam senin gibi olayım deyip başlıyorum cevaba... Yemin ediyorum senin gibi insanlara laf anlatmak deveye hendek atlatmaktan zordur. Diğer arkadaşada cevabımı yazdım. Aynı cevap sanada gelsin. Bende sizin gibi Türküm deyip, Türk gibi yaşamayanları savunanlara sinir oluyorum işte.. Allah bildiği gibi yapsın ne diyim yani. Birde bunları savunup Mustafa Kemal Atatürk'ün resmini profil resmi yapıyorsun ya, sana diyecek hiç bir şey yok..

http://www.ytpara.com/youtube-ve-ben/10867-yeni-baslayanlara-kategori-onerisi.html yazdıklarınla burdaki konun ters düşüyo kardes makyajı yoksa kendinemi yapıyosun ? :)

http://www.ytpara.com/youtube-ve-ben/10867-yeni-baslayanlara-kategori-onerisi.html yazdıklarınla burdaki konun ters düşüyo kardes makyajı yoksa kendinemi yapıyosun ? :)

Slayt hazırlamak yeterince emek isteyen özgün bir iştir. Telif hakkı olmayan resimleri google'da aratıp slayt hazırlamanın yeterince özgün olduğunu söyleyebiliriz sanırım dimi.

Allah şahittir kimseyede bir şey kanıtlamak zorunda da değilim. Bir kere yanlışa düşüp yabancı bir çizim kanalını deneme amaçlı açtım ve videoları 1 hafta içerisinde sildim. Ben bunu kendime yakıştıramadım. Emek harcamadan yapılan iş bana gelmez. Allah'a şükür çok fazla değil az da olsa kazanıyorum ama emek vererek.

Bu arada telif hakkı olmayan veya modifiye ederek yeniden kullanılabilecek resimleri aratmak şu şekildedir. Eğer bilmiyorsan onu da öğren belki slayt hazırlamak gibi emek isteyen işler yapabilirsin. Örnek arama: https://www.google.com/search?as_st....4.0....0...1ac.1.29.img..1.4.469.i6-PoWY7Pv0

Arkadaşlar bilindiği gibi youtube Eylül ayından itibaren saçma işler yapıyor.İhlal edilen kanal yerine tüm kanalları kapatıyor.Yada kanal süper bi kanal hiç bir illegalite iş yok onuda kapatıyor.Özgün kanalıda kapatıyor.Sebebi belli olmayan şekilde kanalı para kazanma devre dışı bırakıyor.Bir sürü saçma sebeb ya youtube türkiye çalışanları çok beceriksizler yada amaçları bizi harcamak resmen

Birlikte Kuvvet Doğar Youtube karar alıp Topluca E-mail atalım

sanki youtube buraya bir adam koyacak kadar aciz bizi izleyip stratejilerimizi öğrenip karşı attack yapıyor pinger nasıl patladı veya para kazanma açılan kanallar nasıl patladı demem odurki bildiğini bilecen herkesle paylaşmayacan:)

Başlıktan itibaren konudaki ilk mesajı değerlendirmek isiyorum:

"Youtube bizi mağdur ediyor biz de bir şeyler yapalım"
Arsız hırsız olarak bundan daha iyi bir yaklaşım olamazdı herhalde...

"Arkadaşlar bilindiği gibi youtube Eylül ayından itibaren saçma işler yapıyor."
Youtube bir sürü çalışanına spam yapıp youtube sistemini sabote etmeye çalışan kişileri engellemek için tonla para ödüyor. Bence bu kişiler %100 başarılı değiller ve iyi ki öyleler, yoksa hiç spam yapamazdık. Aslında belli bir ölçüde tercih nedeniyle de böyle yapıyor olabilir youtube. Belki de spam'dan belli ölçüde gelir elde etmiş olduklarından %100 engellemek istemiyor olabilirler.

"İhlal edilen kanal yerine tüm kanalları kapatıyor.Yada kanal süper bi kanal hiç bir illegalite iş yok onuda kapatıyor.Özgün kanalıda kapatıyor.Sebebi belli olmayan şekilde kanalı para kazanma devre dışı bırakıyor.Bir sürü saçma sebeb..."
Özgün kanal demekle ne demek istiyorsunuz bilmiyorum ama bir adsense e sadece özgün videolar olan kanal bağlarsanız hiç bir sorun yaşamazsınız. Sorun olsa da mail atıp sorununuzu rahatlıkla çözersiniz. Ama spam kanallarınız varsa youtube a "hadi spam yaptığım kanalı kapattınız diğerinin suçu nedir diyemezsiniz, youtube'un ve google un kendilerini sabote edenleri tamamen sistemin dışına çıkartmaya hakkı var.

"... ya youtube türkiye çalışanları çok beceriksizler yada amaçları bizi harcamak resmen "
Daha önce de dediğim gibi dua edin de %100 başarılı değiller...

"Birlikte Kuvvet Doğar Youtube karar alıp Topluca E-mail atalım"
neremle güleceğimi şaşırıyorum, ne diyeceksiniz? "spam yapmamıza niye engel olmaya çalışıyorsunuz?" mu diyeceksiniz? Eğer amacınız spamcıların toplu şekilde ortadan kaldırılması için youtube a ulaşmasını sağlamak ve youtube un işini kolaylaştırmaksa zaten bu forumda bunun için her türlü çaba gösteriliyor. Ben google çalışanı olsam altından girip üstünden çıkar ve forumda moderatör olur herkesi IP den topluca bir gecede uçururdum.

Arkadaşlar forumdakilerin %99 una düzgün bir perspektif kazandırabilecek kadar akıllı olduğumu ya da yetenekli bir hatip olduğumu düşünmüyorum, ama arada faydalanabilecek olan çıkar ümidiyle bunları yazdım. Lütfen, saçma sapan yorumlar yapıp "youtube'un tarafında mısınız?" falan demeyin. "Win win" ne demektir bir öğrenin lütfen.. spam da yapıyor olsanız karşı tarafı sabote edecek seviyeye getirecek işleri yapmamalısınız... Türkiye'de bu konuda herkes ekmek yemek zorunda değil...

Saygılar ve hakeden arkadaşlara başarılar diliyorum.

Ben seni anlıyorum kısmen haklısın da ama cümlelerine biraz dikkat etmelisin.Mesela ''Bizim halkımız şöyle böyle çalıyor çırpıyor'' diyeceğine ''bizim halkımızda ki bazı kesimler çalıyor çırpıyor deseydin inan şuan burda bu tartışma yaşanmazdı.

bu işi öğrenenler ışık hızla artıyor çevremde bilmeyen kalmadı okulda dışarda akrabalar arasında felan sıklıkla duyuyorum millet akın ediyor yakında işi gücü bırakıp büyük bir kitle bu işe girmeye çalışırsa şaşmam ve şu da bir gerçek ki şu an ki kazançları biraz zor görürüz çünkü youtube hergün işi zorlaştırıyor ben eskinde günde 1000 video atarken spama yakalanmıyordum yakalandığımda da o kanal gidiyordu şimdi az çok demeden hepsi spamdan gidiyor 1 kanal bırakıyorular dünkü olaydan sonra bir kanalın para kazanması devre dışı kalsa o adsenseye bağlı bütün kanaların devre dışı kalıyor herhalde bu olaydan daha kötü başka bir olay daha olamaz spamdan kapansa en azından içerdeki parayı alıyoruz bunda o da yok ! dünya geneli enegellenen videolar yeşil ışık haftalarca aktifken biranda ünleme dönüşmesi ne olduğunu anlamadan para kazanmanın gitmesi felan derken iyice zorlaştırdılar

o yüzden bu ve bunun gibi forumlar biran önce kapatılmalı, millet daha fazla gelmesin :D:D

Slayt hazırlamak yeterince emek isteyen özgün bir iştir. Telif hakkı olmayan resimleri google'da aratıp slayt hazırlamanın yeterince özgün olduğunu söyleyebiliriz sanırım dimi.

Allah şahittir kimseyede bir şey kanıtlamak zorunda da değilim. Bir kere yanlışa düşüp yabancı bir çizim kanalını deneme amaçlı açtım ve videoları 1 hafta içerisinde sildim. Ben bunu kendime yakıştıramadım. Emek harcamadan yapılan iş bana gelmez. Allah'a şükür çok fazla değil az da olsa kazanıyorum ama emek vererek.

Bu arada telif hakkı olmayan veya modifiye ederek yeniden kullanılabilecek resimleri aratmak şu şekildedir. Eğer bilmiyorsan onu da öğren belki slayt hazırlamak gibi emek isteyen işler yapabilirsin. Örnek arama: https://www.google.com/search?as_st....4.0....0...1ac.1.29.img..1.4.469.i6-PoWY7Pv0

sen rahat ol spam yapmıyorum ben kanalıma günde 2-3tane video atarım o videolarıda 3-4saatte hazırlıyorum ama özgün demiyorum özgünün önce anlamını ögren emek vardır orası ayrı mesele. Diğer mesajındaki gibi bilip bilmeden konuşuyosun konuşmalarında biraz dikkatli ol ve çoğul kullanma (Bu son mesajım tartışmayalım)

Ya siz çok şanslısınız yada bende sorun var kapının önündeki sokak kedisine verdiğim eti yerken oynarken cektiğim videoyu attım sildim attım belki on kere yükledim kestim böldüm biçtim Content ID ı gecemedim şimdi bu özgün çalışma değilmi ?

Kendi videomu youtube gösteremedim kedi öldü gitti videoyo kabul etmedi. Youtube akıl sır ermiyor ben anlamadım arkadaş.

sunuda demeden gecemiycem 1 hafta önce 16 eurodan 96 euroa kadar cıktım ertesi gün kanallarımın tamamı kapandı.. 1 hafta sürdü

kızdım sinirlendim ara verdim 3 5 gün sonra yeni bir gmail ve 2 tane kanal actım ilk gün 14 cent ikinci gün 89 cent 3. 16 euro...... 20, 24, 29, derken ve 7 gün 32 euro bunlar günlük ne zaman kazanclarım ivmeli bir artışa gecerse yemin ederim 1 hafta sürmüyor ya kanal kapanıyor hesap askıya alnıyor yada para kazanma devre dışı kalıyor bu işte yeni değilim telif ihtarım yok content ıd engelim yok..

burdan siz anlayın ne demek istediğimi..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri