Youtube bizim sayemizde neleri değiştirdi

youtubetr

Kayıtlı Üye
Youtube Partnerlik Türkiyede yayıldığı bu son 1 yılda Birçok değişiklik yaptı bunların Değişme nedeninde bizlerin etkisi olduğunu düşünüyormusunuz

Mesela

1- Spam
2-Multi kanal

Düşünmüyorum öyle olduğunu.Her zaman söylenegeldiği gibi multi kanal çok video youtube un işine geliyor.Hem öyle olmasa neden müsaade etsin birden fazla kanal açmaya?

Multi Kanal Seçeneği yok bencede
ozaman Alt kanal açma seçeneğini koymazdı Mantıksızca oldu bence.

benim hala anlayamadığım bir şey var belki konu ile alakalı değil ama başladığımdan beri cevabını bulamadım?

Youtube (söylenene göre) 500 kanalı 1 adsense hesabına bağlamaya izin veriyorda. Neden her bir kanal için 1 cep telefonu numarası istiyor? bir kişinin en fazla kaç telefon numarası olur ki? güvenlik falan onları biliyorum da zaten youtubeda googleda 500 kanal bağlandığını bilmiyor mu zaten?

normalde mantıken 1 kişinin enfazla 2-3 maili olur. okadar kanal mail alınması spam. ayrıc normalde 500 kanal bağlanmaya izin veriyor diye bişe yok. o 500 adet 500 websitesi için normalde. ama bu açıktan biz kanallar olarak faydalanıyoruz.

benim hala anlayamadığım bir şey var belki konu ile alakalı değil ama başladığımdan beri cevabını bulamadım?

Youtube (söylenene göre) 500 kanalı 1 adsense hesabına bağlamaya izin veriyorda. Neden her bir kanal için 1 cep telefonu numarası istiyor? bir kişinin en fazla kaç telefon numarası olur ki? güvenlik falan onları biliyorum da zaten youtubeda googleda 500 kanal bağlandığını bilmiyor mu zaten?

Bireyselde bir kişinin 2-3 maili olması normal ama biz bir nevi ticari kullanıcılardanız 100 200 500 mail hesaplar normal benim görüşümce bir denge sağlamak için google bunları yapıyor arz-talep yoksa istese adsense bağlantısından yola çıkarak bile bir kişinin ne yapıp ettiğini tespit edip direk kesip atabilir.

ilahi biz neymişiz yahu :D

siz korelililerin,taylandlıların,hindistanlıların ve pakistanlıların yaptıgı spamı görebilseniz youtube ortalamasına göre düzgün başlangıc yapan bir ülke oldugumuzu bile varsayarsınız

bizler youtubede yeniyiz o yüzden cok fazla profösyönel kanalımız yok
her yeni katılan ülke gibi spam a agırlık veriyoruz zamanla bu işten kazananlar spamdan yorulup hem eglenip hem özgün video cekmeye başlıyacaklar
herkesin kafasında bir projesi var mutlaka ...

o ülke ülke değişir bir ülkede güvenlik telefon ile sağlandığı anda youtube o ülkeye telefon isteme zorunluğunu getirir 2 sene önce hangi işimizi tel ile yapıyorduk işte o zaman youtube da tel istemiyordu şu anda birçok ülkede tel istemiyor ip ni afrikada bir 3. dünya ülkesi yaparsan senden tel istemez

o ülke ülke değişir bir ülkede güvenlik telefon ile sağlandığı anda youtube o ülkeye telefon isteme zorunluğunu getirir 2 sene önce hangi işimizi tel ile yapıyorduk işte o zaman youtube da tel istemiyordu şu anda birçok ülkede tel istemiyor ip ni afrikada bir 3. dünya ülkesi yaparsan senden tel istemez

hocam olaya çok farklı bakmışsın ben o anlamda demedim.

500 kanal açtırıyorda diyorum 500 telefon numarası bulunmayacağını bilmiyor mu?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri