Henüz yt den indirilen videoların neresine kendi kopyasını algılaması için yerleştirdiğini bilmiyorum. Önceliğim yt den kopya olmayan kanallar ömür boyu açık kalıyor gibi. Bu doğrumu, adsense riske girmiyor mu ona bakıyorum. Sonralığım ise yt den alınmış bir kısım veya tam video nasıl bir renderla yt algılamayacağı hale gelebilir.
Geçenlerde özgün bir kanal sahibiyle görüşüyorum. Kanalını bir partnera sokmuş ve ödeme yapmıyormuş. Kanaldaki videolar değerliymiş. Kanaldaki videoları youtube dan indirmiş kanalını silmiş. Sonra gidip yeni kanal açmış indirdiği videoları youtube a yüklemiş. Kanal spamden kapnmış, tekrar kanal açmış yeniden yüklemiş spamden kapanmış. Tekrar açmış yeniden yüklemiş spamden kapanmış. Sonra spamden kapanjnca aklına ben gelmişim. Hiç spam yapmamış birisi bana ulaştı. Bende dedim orjinal halletini yükle yt den indirmediğin orjinal hali bilgisayarında olanı yani dedim. Oda hafıza kartında var tamam dedi. Onları yükledi şuanda bakıyorum kanalına link vermişti 9 gündür açık. Bu size ytnin ne yaptığını algılamasına güzel örnek olacaktır. Hali hazırda bir sistemle eşleştirmiyor yt. Videonun kaynak kodunda o youtube kodu varsa kapatıyor. Renderlarla o gidiyor. Belki hiç göremeyeceğimiz en tabanında 1 pixellik çizgidir