youtube bot işi bitti mi?

• Kullanıcı unadikum
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri
Neyse Arkadaşlar, daha çok konuya yorum yazmıycam. Ben nedersem zıttını savunan çıkacak. Hep negatif yorumlarda beni forumdan soğutuyor. Ben işime bakarım. Ama şunu diyim ister bot ister vds isterseniz manuel spam yapın. Spam devri bitti demek tamamen bencil veya bilmeden kullananların yazısıdır. Ben spamin bittiğine inanmam için öncelikle kendim yt de spamden kazanmamam gerekiyor. Kendim kazanıyormuyum, çok şükür iyi kazanıyorum. Kazananlar tanıyormuyum belki %20 azaldı ama binlercd tanıyorum. Sabredin, başkalarının dddiklerine kulak asmayın, kazanamıyorsanız gelin şunu yapıyorum böyle oluyor kazanamıyorum diye bana pm atın, yönrtici desfeğime yazın yavaşda olsa her zaman dönüş sağlarım bildiklerimi paylaşırım.

hocam eyvallah da slaytlar ne kadar izlenecek?

Merak etme hocam senin yüzünü güldürcek kadar rahat kazandırır. Azim ve sabır herşeyi çözer. Kafam rahat olsun diyorsan slaytlı kanal kanal. Tabiki bu dönemde onu kasarken yinede x to yt kas. Ama yt to yt kasma sonun konudaki diğer arkadaşlar gibi olur:)

6 yıl önce hotfile'ın büroları FBI tarafından basıldıktan sonra elinde ki orta sınıf mühendislerle ve 2010 yılının teknolojisiyle film dizi çizgi spam çalışan accountları anlayıp banlıyorlardı. google kaliforniya da dünyanın en iyi mühendisleri var ve ellerinde 2015 değil 2020 senesinin teknolojisi var. bu adamlar bitirmek istedi ve bitirdi. işin özeti bu.. boşuna birbirinizi kırmayın.
Yeni başladık bakalım ;)

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam konuyu baştan sona okudum herkes bitti gözüyle bakıyor ama bitmedi . Niye diye soracak olursanız şuan bile 4,5,6 hane kazanan arkadaşlarım , dostlarım var .. Onların bana dediği birşey bitmedi herşey daha da zorlaştır diyor ödemelerini alıyorlar . Allah herkese daha çok versin , bana 1 veriyorsa herkese 10 versin .. Demek istediğim şu ki eğer bittiyse niye spam alan partnerler var onca ? Eğer bittiyse niye partnerler açılıyor ? Tamam kimse eskisi kadar kazanamıyor ona lafım yok ama kazanan yine kazanıyor bu saatten sonra az yada çok dememeli allah ne verirse nasibimde ne varsa diye çalışmalı .. Çalışmalrınızı ve yorumlarınızı takip ediyorum hocam iyi çalışmalar dilerim ...

bitti derken kimse tamamen bittiğinden bahsetmiyor, yavaş yavaş, illa ki vardır hala kazananlar.
ama ne oldu,
önceden bota bağlıyayım adamın kanalına parazit gibi yapışayım o video atsın da, bot direk benim kanalıma videoyu çeksinken, şimdi resimlerle slayta döndü olay.
ben sadece düşüncelerimi yazıyorum. çok şükür bu işe başladığımdan beri de kazanıyorum. daha önce de aynı tepkilerle karşılaşmıştım onlar kendilerini biliyor.
neymiş kazanamadığım için böyle konuşuyormuşum. :)
Neyse Allah herkesin gönlüne göre versin.

Aynen yt den yt ye kopyala devrimini bitiriyorlar. Render çeşitleri kısmen yaparak yt to yt devam edebiliyor ama pazar gününden beri deniyorum yt to yt siz yaptığım 800 kanalın 1 tanesi kapanmadı. Yt to ytlerin ise çoğu kapandı. Kapanmayanlara göre seçtiğim render tiplerini bakım ünlem geçe otomatik entegre edicem yt to yt yapanlara ama henüz şu render %100 kapatmıyor diye sonuca ulaşmadım araştırmam devam ediyor. Ayın başından beri dediğim gibi yt to yt yapmayın. gidin 115 tane bot var x to yt yapın. O x yt olmasın yeter. Çünkü kendi kopya videosunu anlıyor.

Biraz daha şöyle anlatayım. Bir video var abc.com da bu video sahibi youtube a yüklenmiş. Sen youtubedaki o videoyu direk rendersız kopyalarsan kapanırsın. Ama abc.com dan videoyu kopyalarsan birşey olmaz. Video yt ye yüklenince içine özel kodlar gömüyor. Bu kodlarla kendisinden kopya olup olmadığını algılıyor
Efe abi dediğini daha dün denedim ,dediğin gibi oldu ilk rendersiz indirme yaptım videoyap üzerinden botla yükleme bile yapmadım vds üzerinden daha sonra kanala yükledim sabah kalktım kanal kapanmış dah sonra render yaparak denedim kanallar sağlam kaldı bütün hepsi render ile alakalı :)

kazanamamak değil ki olay yt to yt google'nin de istemediği ve önlem aldığı bir şey ve olmaması gereken bir şey bir videodan ytde 400-500 tane olması 1000 tane olması normal bir şey mi? bundan 5-6 ay öncesine kadar vardı şuan yt tüm her şeyi temizledi yeniden çoğalmalar başlıyor tabii yavaştan çok aç gözlü insanlar var günlük 300-500 kanal yapan ama anlamıyor kimse bunu. Esası anlamamak değil işine gelmiyor anlamayanların. Ben günlük 5-10 tane yapıyorum diyor da kardeşim sen 5-10 yapıyorsun bu yt to ytcilerin çoğunluğu günde 100 kanal yapıyor en az yapmıyorlarsa ben bir şey bilmiyorum en az 100 günlükleri. hal böyle olunca yt çöplüğe dönüyor birde flagıda doğuruyor bu kanalı kopyalayıp flaglayam da ilk sayfaya çıkam diye ama bunu anlamayı red eden insanlar var ve bana mantıklı olarak sen haksızsın çünkü diyemiyorlar. Hepimizin sonunu hazırlıyor bu mantıksız kendi şahsi çıkarlarını düşünen insanlar. Şartlar daha da ağırlaşacak nasıl ki herkes haziranı mayısı arıyorsa şuan bir daha ki nisan mayısda aralığı ocağı arayacağız bunu da yazıyorum buraya bakın.

Son düzenleme:
Neyse Arkadaşlar, daha çok konuya yorum yazmıycam. Ben nedersem zıttını savunan çıkacak. Hep negatif yorumlarda beni forumdan soğutuyor. Ben işime bakarım. Ama şunu diyim ister bot ister vds isterseniz manuel spam yapın. Spam devri bitti demek tamamen bencil veya bilmeden kullananların yazısıdır. Ben spamin bittiğine inanmam için öncelikle kendim yt de spamden kazanmamam gerekiyor. Kendim kazanıyormuyum, çok şükür iyi kazanıyorum. Kazananlar tanıyormuyum belki %20 azaldı ama binlercd tanıyorum. Sabredin, başkalarının dddiklerine kulak asmayın, kazanamıyorsanız gelin şunu yapıyorum böyle oluyor kazanamıyorum diye bana pm atın, yönrtici desfeğime yazın yavaşda olsa her zaman dönüş sağlarım bildiklerimi paylaşırım.

Merak etme hocam senin yüzünü güldürcek kadar rahat kazandırır. Azim ve sabır herşeyi çözer. Kafam rahat olsun diyorsan slaytlı kanal kanal. Tabiki bu dönemde onu kasarken yinede x to yt kas. Ama yt to yt kasma sonun konudaki diğer arkadaşlar gibi olur:)

Hocam siz şuan nasıl çalışıyorsunuz? X to yt şeklinde mi? Videoları nasıl renderlıyorsunuz? Film dizi gibi riskli içeriklerde çalışıyor musunuz? Aslında en kısa sürede bir konferans yapmalısınız

Yt Spam hiç bir zaman tamamen bitmez tabiki abartmamak gerekiyor..

Temiz Spam yapanlar iyi kazanıyor spam'dan kastım sürekli değilde bulduğunuz kategoride haftada 3-4 video yeterli en azından banlanma riski düşük

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri