Youtube Bot Kanalların Doğrulamasını Kaldırdı!

media krafta baglı cogu kanalı kaldırılmıs sadece
oyun delisinin kaldırılmamıs gördüm
inşallah giderler bende hemen özgüne baslarım :D

@suhatuna;

Hocam o tiki almak için ne yapmak gerekiyor? O tiki aldıktan sonrada artıları ne olur? O tiki biz alabilir miyiz?

Partnerler aracılığıyla tik alınabiliyor normal şartlarda 100 bin abone geçmek gerekiyor ama bazı yollarla abone olmadan da yapılıyor. Ne işe yarıyor derseniz tam anlamıyla "hiçbir işe" yaramıyor. :D

hakketen ha buragında uçmuş. Adam diyoki isteği dışında bot atılmıştı :D

Forumun yaş seviyesini yükseltmek lazım bi şekilde

yapyap'da kalkmış oha diyorumu ben hıc anlamadım türkiyenin en çok abonesi olan kanal 2mılyon 100 bin felan abonesi var izlenimler 100bin 200bin mantıksız yani :D

benim kanal bot değil tik kalkmış. botla alakası yok bence.

edit : neredeyse tüm kanalların gitmiş. youtube sırayla herkesin tikini kaldırıyor. ya onay sistemi kalkacak yada yeni bir doğrulama sistemi gelecek.

Son düzenleme:
yapyap'da kalkmış oha diyorumu ben hıc anlamadım türkiyenin en çok abonesi olan kanal 2mılyon 100 bin felan abonesi var izlenimler 100bin 200bin mantıksız yani :D
Yapyap oha diyorum 2kere izlememisimdir.1kere izledim notunu verdim kanalin.cok sacma kanallari var bnce. itici geliyo bana.

Arkadaşlar Bottan kastınız nedir?
Botla yükle yüklemek mi?
Botla Abone kasmak mı?
Botla izleyici artırmak mı?
Botla yorum kastırmak mı?
Botla beğeni kastırmak mı?
vs. vs.

burak oyundayı kaldırsalar yeter :D komple silinse tarihten kurtulsak

@ssnrr;

Forumda botla alakalı yüzlerce konu var. Nerden anlıycam peki hocam. 10 larca çeşitli bot var.

Bu konuya göre 2 ihtimal var. Ya botla abone kasılmış yada botla yükleme yapılmış. Yada başka ihtimal var.

Botla abone kasılsaydı. Botla abone çekilen kanallar doğrulaması kaldırıldı yazılırdı.
Botla video yüklenseydi. Botla video yüklenen kanallar doğrulaması kaldırıldı yazılırdı

Bu 2 ihtimalde olmadığı için böyle bir soru sordum.

Buda Ekran Görüntüsü. Forumda bot diye arama yaptım.
Forumda Bot diye arama yaptım 3630 sonuç çıktı.
qBE8a5.jpg

Forumda Bot Kanal diye arama yaptım. 3340 sonuç çıktı.

X4dq1k.jpg

Son düzenleme:
@ssnrr;

Forumda botla alakalı yüzlerce konu var. Nerden anlıycam peki hocam. 10 larca çeşitli bot var.

Bu konuya göre 2 ihtimal var. Ya botla abone kasılmış yada botla yükleme yapılmış. Yada başka ihtimal var.

Botla abone kasılsaydı. Botla abone çekilen kanallar doğrulaması kaldırıldı yazılırdı.
Botla video yüklenseydi. Botla video yüklenen kanallar doğrulaması kaldırıldı yazılırdı

Bu 2 ihtimalde olmadığı için böyle bir soru sordum.

Botla nasıl yükleme yapsınlar spam mı yapıyorlar kardeş ?

İnaşşaah şu youtube turkıyede Piyasada 1 2mılyonla övünen baktıgımız zaman 200bın ızlenme zor olan kanallar sahte izlenım alanlar abone kasanlar kapanırda gerçek yüzlerini görürüz :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri