Youtube bu kadar mı pislik dolmuş arkadaş!

[MENTION=11620]era[/MENTION] mesaj atmıştım ama cevap alamadım ben özgünüm logosu nasıl alabilirm ?

İşin ilginci böyle insan görünümlü yaratıklara küfür edince iltifat olarak algılıyorlar:D

Daha da işin ilginç tarafı, bu pisliklerin %90 nı bu forumda, bi kaçını temizledik, fakat daha çok var, attığımız her mesajı okuyorlar, aynı video yu 40 kere attım artık o video ya f.. atmıyorlar :) ama atılan her f.. için kulaklarını çınlatıyor, ailelerine saygıyla anıyorum..

hayırlısıyla yaz tatili bitse de, bu ergenlerden kurtulsak, :(
benim birkaç gün önce 40 kanalımı yediler, birkaç tanesine flg atmışlar, bunlardan dolayıda diğer kanallarda mimlendi kapandı,

bitmez bunlar. adi ser....ler ne aileden ne cevreden nede insanlıktan bi nasip almamıslar maalesef

Hocam düşüncem şöyle bu şuursuz zamanında o kategoride çalışmaktadır Ama bir başka şuursuz buna aynısını yapmıştır. Bu da ant icmistir ve youtube, müslümanları birbirine düşüren zinniyet gibi youtube lari birbirine düşurmustur ... Bu arada bazen gelip buraya o küfürleri edenler bir bakıyorsun ki alasını kendileri yapıyor fi tarihi örnekler bile mevcud sözüm meclisten içeri :)

Aylar sonra bir yabancı dizi atayım dedim videoyu attım daha 10 dk olmadan adam yorum atmış

"pimi çektim bombayı saldım" diye. 15 dk sonra da kanal tahmin edeceğiniz üzere uçmuş.

Sebep nedir ki ben onu anlayamadım. Dizinin son 5 bölümü youtube a atılmamış bile. Hani desem ki adamın izlenmesini etkiliyorum kazancını düşürüyorum diye. O zaman belki bi nebze anlarım ama o da yok.

Yorumu arkadaşın burayı okuduğunu biliyorum. Küfür falan etmeyeceğim, sadece skypetan ekleyip sebebini yazmasını istiyorum. Nickimin sağ tarafında skype butonu var ona tıklayıp ekleyebilir beni.

Son düzenleme:
Pislik hayatın her alanında haddınden fazla çok var 36 yaşındayım 35 den fazla işe girip çıktım Öyle insan lar gördümki şeytan bunları görse imana gelir Bu gördüğüm insanlar menfati için yapmayacağı şey yok Ellerinden gelseler adamı orada keserler bir kaşık suda boğarlar Adaletin düzenin olmadığı yerlerde yapılan katliamlar tecavüzler adam kesmeler Allah korusun ayni ortamı bulsalar aynisini yaparlar Cenabı Allah cümlemizi kötü kalpli insanlardan korusun Benim özellikle F.. dan epey bir kanalım kapandı çok defa itiraz ettim bazen açıldı Ben bunlarla uraşır iken f... dan beter bir yontemle kanallarımın kapatıldığını gördüm partner ile uzun yazısmalrım sonucu durumu çaktım Uzun lafın kısası kategorimde bazı kişiler çeşme başını tutmuş yeni geleni indiriyordu Yanılıyorda olabılırım boyle insanlara karşı youtube önlem almış nitekim son zamanlarda kapanma sayısı toplu kapnma gibi olaylar önceye bakış yok gibi Son olarakda onlar kendini bilir bu pislik insanlara şunu diyorum kimsenin yaptığı yanına kar kalmaz illa bir şekilde çıkar

Aylar sonra bir yabancı dizi atayım dedim videoyu attım daha 10 dk olmadan adam yorum atmış

"pimi çektim bombayı saldım" diye. 15 dk sonra da kanal tahmin edeceğiniz üzere uçmuş.

Sebep nedir ki ben onu anlayamadım. Dizinin son 5 bölümü youtube a atılmamış bile. Hani desem ki adamın izlenmesini etkiliyorum kazancını düşürüyorum diye. O zaman belki bi nebze anlarım ama o da yok.

Yorumu arkadaşın burayı okuduğunu biliyorum. Küfür falan etmeyeceğim, sadece skypetan ekleyip sebebini yazmasını istiyorum. Nickimin sağ tarafında skype butonu var ona tıklayıp ekleyebilir beni.

topraam adam yabancı kanal atıyor türkçe yorum yapıyor :D memleket haysiyesitsiz dolmuş.sende o kategorideki çalışana bas f..

Yaw yt ne guzel sıkiştirmisti ergen bebeler birakmisti insallah en kisa surede su adsense banlanmalari partner atmalari vs baslarda duzgun calisanlar rahstlar biraz yoksa bu adamlar sayesinde ramazanda bosa oruc tutucaz gibi gelio

Geçen yaz böyle bir olay başıma gelmişti benim. Adam dadanı bana yüklediğim her videoya telif atıyordu aynı diziden. Ben sana yapacağımı biliyorum dedim aynı kanaldan 35 civarı açtım yarısını 1 hafta içinde gene patlattı herif. Artık komik gelmeye başlamıştı :D

bu kadar kolay mı ya flag atıp kanal kapattırmak. hemen kapanıyor mu hakikaten? bu kadar kolay olmamalı yutup neden hala buna önlem almaz bilmiyorum, zira görünen o ki arada özgünlerde kaynıyor.

Son düzenleme:
bu kadar kolay mı ya bu flag atmak. hemen kapanıyor mu hakikaten? yutup neden hala buna önlem almaz bilmiyorum, zira görünen o ki arada özgünlerde kaynıyor.

flagların %90 nı spam kanala atıldı için flagcılar youtube çalışanı gibi görülüyor ;)

bu zorlukda hala flag atıyorlar ya pesss.Ayrıca dikkatli olun en son şu durumla karşılaşmıştım ben.Sizin videoları kopyalayıp sonra flag atıp kanalı kapattırıyorlar.Ardından sizin kapanan kanalın bire bir aynısını yapıyorlar.

Mobil olarak gönderildi.

Her sene lise tatile girince ergenlerin yaptığı rutin şeyler.
Daha inci tayfası Forumu basacak, rutin olaylar yaşanmaya başladı.
Bunlara ne desek boş, aileden genlerden geliyor bu şeyler.

Youtube, yapılan bu sahte telif ve flaglara karşı önlem almadığı sürece bu çirkinlikler asla bitmez. Yıllardır hep aynı sıkıntılar herkesce yaşanıyor. Ama yt'nin bu işteki kuralları yıllardır hiç değişmedi. Sanki yt bile bile sahte flag ve telifçilerin işlerini kolaylaştırıyor. Onları bir nevi en güçlü silahı olarak kullanıyor.

bu zorlukda hala flag atıyorlar ya pesss.Ayrıca dikkatli olun en son şu durumla karşılaşmıştım ben.Sizin videoları kopyalayıp sonra flag atıp kanalı kapattırıyorlar.Ardından sizin kapanan kanalın bire bir aynısını yapıyorlar.

Mobil olarak gönderildi.
Bununla cok karsilasiyorum ama bircok zaman adam sadece kopyaliyo flag atmiyor...

!!! mobildeyim !!!

---------- Spam Engelliyici 18:23 ---------- Önceki Mesaj 18:22 ----------

Youtube, yapılan bu sahte telif ve flaglara karşı önlem almadığı sürece bu çirkinlikler asla bitmez. Yıllardır hep aynı sıkıntılar herkesce yaşanıyor. Ama yt'nin bu işteki kuralları yıllardır hiç değişmedi. Sanki yt bile bile sahte flag ve telifçilerin işlerini kolaylaştırıyor. Onları bir nevi en güçlü silahı olarak kullanıyor.
Yt hicbir zaman bunun icin onlem almadi almayacakta...

!!! mobildeyim !!!

aynen benimde çok gitti arkadaşlar günlük 200 dolar veren kanalım bile gitti bu ergen neyse küfür etmiyecem

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri