Youtube bunu bilerek mi yapıyor?

cosgunum

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar bilmiyorum sizde de oluyor mu...Diyelim bir videoyu atıyorum sorun yok tüm ayarlar düzgün reklamlar çıkıyor...Hatta 3K-5K izlenim aldığında da reklamlarım görünüyor. Ama ne zaman ki video patlıyor 20-30 K ve üzeri izlenim alıyor reklam aktif olarak görünmesine rağmen reklamlarım çıkmıyor. Bir değil iki değil üç değil bir kaç gündür hangi videom patlasa durum böyle..Sorun başlıkta, etikette kategoride olabilir diye değişiklik yapıyorum yine olmuyor..Videomu arattırıyorum aynı videoyu paylaşan diğer kanallara bakıyorum hepsinde reklam görünüyor...Bana görünmüyor olabilir diye başka şehirlerde yaşayan arkadaşlarıma da baktırıyorum onlarda da reklam çıkmıyor. İşin garibi bu videolarımın hepsinde de en çok izlenime sahip olan videolar benim videolar...Artık youtubenin bunu çok izlenen videolar üzerinde bilinçli olarak yapmaya başladığına inanmaya başladım...Fikri olanlar lütfen yardım...

hiç 20-30k patlayan bir videom olmadığı için bilemiyorum :)

Hiç yaşamadım öyle bi problem hatta reklam kalitesi artıyor izlenim artınca,başka bi durum vardır o videoda

Benim 230k lık patlayan bi videom vardı videoyu attığımda para kazanma açık olmalıydı fakat ne oldu bilmiyorum ertesi gün gördüm para kazanma kapalıydı ve izlenme 150k felan olmuştu gerçekten çok garipti..

Hiç yaşamadım öyle bi problem hatta reklam kalitesi artıyor izlenim artınca,başka bi durum vardır o videoda

Hayır tek video olsa, bende videoya ait bir durum diyeceğim ama şu an en az 3 videom aynı şekilde....Zaten patlayan 3 videom var üçünün de reklamları çıkmıyor :(

kopya içerik oldugundan patlayınca eşleşen 3.taraf geliyor genel de
benimkiler 1m i gecene kadar idare ediyor en azından

kopya içerik oldugundan patlayınca eşleşen 3.taraf geliyor genel de
benimkiler 1m i gecene kadar idare ediyor en azından

Eşleşen falan gelse diyeceğim ki sorun bu...ama öyle bir uyarıda yok...neyse youtube amcamızın vardır bir bildiği :)

Eşleşen falan gelse diyeceğim ki sorun bu...ama öyle bir uyarıda yok...neyse youtube amcamızın vardır bir bildiği :)

tamamen tahmini konuşuyorum
belki reklam istegi yogun olmayan etiket anahtar kelimeler kullandıgınız için reklam dönmüyodur rekabeti yüksek aranma hacmi geniş bi kaç etiket ve acıklamaya o kelimeler gecen bi kaç cümle yazarak deneyebilirmisiniz

tamamen tahmini konuşuyorum
belki reklam istegi yogun olmayan etiket anahtar kelimeler kullandıgınız için reklam dönmüyodur rekabeti yüksek aranma hacmi geniş bi kaç etiket ve acıklamaya o kelimeler gecen bi kaç cümle yazarak deneyebilirmisiniz

Tavsiyerlerin için çok teşekkür ederim arkadaşım ama...Denemediğim şey kalmadı inan ki...etiket, başlık ne varsa değiştirip yeniden düzenledim yine olmadı...hatta aynı videoların reklam çıkan örneklerini buldum onların etiket, açıklama ve başlıklarını girdim yine olmadı...dediğim gibi belirli bir izlenimden sonra kasıtlı olarak kaldırıyor sanki youtube...Ne bileyim sanki reklamverenler demişki şu kadar izlenimden sonra reklam çıkarma youtube de onu yapmış benim videoma koyacak reklam bulamıyor gibi bir şey :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri