Youtube bunu yapmayacaktın !!!

• Kullanıcı jakabvo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)
Artık 3. Uyarıyı almadan ilk uyarıda kapatıyor. Ben den de 20+ gitti ayın belirli günlerinde yapıyor artık 3 aydır alıştık buna

evet arkadaşlar benzer durumda olanlar kabaca bir istatistik verseler aşağıdaki gibi çok faydalı olabilir.

kanallar aynı gmail e bağlıydı // farklı gmail e bağlıydı
aynı bilgisayardan aynı IP vs ile girildi.
bir gün içinde hepsine yükleme yapıldı.
ortalama kanal başına xxx video yüklendi.

vs
vs

kanal başı xxx video haricinde hepsi banada uyuyor ama bence başka şeylerde var.. hayırlısı kardeş. geçmiş olsun

geçmiş olsun kardeşim .. bu zaman zaman hepimizin başına geliyor,,ben ( yıkılmadım ayaktayım ) demiştim ,,,

Tavsiyem kendinize taşınabilir 500gb veya 1 terabaytlık harddisklerden almanız. 5 kanalım var orjinal kanal fikirleri geldikçe açacağım ve kanala yüklediğim videoların sürekli yedeğini alacağım. Benim gibi bilgisayarına indirip videoyu manuel şekilde yükleyenlere tavsiye edebilirim.

Benimde bugun bazı kanallarım kapandı.

Kapananlara baktığımda bir kısmı xxx içerikten kapandı bu tarafta sıkıntı yok.
Ancak diğer kısma baktığımızda aşırı yükleme yapmadıgım günde ortalama 100 er video yüklediğim kanallardı.

Anlam veremedim.
Hayırlısı bakalım yenilerini acıp devam edeceğiz

Kanal kapanma artık şans işi oldu bazen normal kanal açıyorsun günde 1-2 video atıyorsun yine kapanıyor bazende 1000 video atıyorsun kapanmıyor :D

Arkadaşlar bunun muhakkak bir algoritması,formulü birşeyi vardır da biz bilmiyoruz.Bunu çözersek çok iyi olur.Ben daha yeniyim ilerleyen zamanlarda kafa yorarım ama üstadlar bir çalışma yapsa herkes, katılsa kesin bir sonuca ulaşabiliriz.Biz de eski istatikçilerdeniz yani(ege üni.) :) elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.

konuyu güncelledim çünkü ;

17 kanal gidince verdiğim tepkiyi görünce çok güldüm sadece )))

acemilik günlerimi görünce,yeni konu açan arkadaşlara hak veriyorum..onlara karşı biraz daha yumuşak olalım,bçünkü bizde geçtik bu yollardan :)

acemilik günlerimi görünce,yeni konu açan arkadaşlara hak veriyorum..onlara karşı biraz daha yumuşak olalım,bçünkü bizde geçtik bu yollardan :)

hey gidi [MENTION=8776]jakabvo[/MENTION]
17 kanala uzulen jakabvo'dan, simdi evinde 17 tane para sayma makinesi olan jakabvo ya :D

Az önce sevgili youtube yengemiz benim tam tamına 17 kanalımı afiyetle yedi,o kadar özenle açtığım gül gibi kanallardı;ama inat olsun 10 katını açmazsam üstüne adam değilim:D
Beni yıldıramazsın,and içtim ahd ettim-önümde diz çökeceksin youtube-seninle ilgili çok pis planlarım var!
Kızgınlığımı buraya dökünce sakinleştim birden iyi geldi bee :cool:
Umarım kimsenin başına gelmez -gitti valla emeklerim..
Herkese bol kazançlar sevgili youtuber arkadaşlarım!!!

not: 2015 itibariyle intikam alınmıştır youtube den :)

3 kez hepsini kapatsan sende 3 kere inatla 10 katını açsan 1 aya Sabancı holdingi satın alırsın bu hırsla devam :)

mübalağa sanatini anca senin uzerinden mübalağa edebiliriz, onu birak musadenle yapalim :D

yt de sona geldim sayılır..paradan daha önemli şeyler var benim için artık ;bu BAŞARI VE STATÜ ,yeni alan android Allah yolumuzu ve sonumuzu hayır etsin :)

---------- Spam Engelliyici 02:27 ---------- Önceki Mesaj 02:25 ----------

3 kez hepsini kapatsan sende 3 kere inatla 10 katını açsan 1 aya Sabancı holdingi satın alırsın bu hırsla devam :)

giderken götüreceğimiz beyaz bir kefen :)

ihtiyacımızı karşılayacak kadar para yeterli ,elimden geldiğince ihtiyaç sahiplerine yardım ediyorum :)

abi senin 6 hane hedefi ne oldu :D

yt de sona geldim sayılır..paradan daha önemli şeyler var benim için artık ;bu BAŞARI VE STATÜ ,yeni alan android Allah yolumuzu ve sonumuzu hayır etsin :)

o da olur o da, insallah :) sen istedigini tutup koparan birisin, kanadaymis, abd'ymis bunlar da olur insallah ;)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri