Youtube çalışırken ne yaparsınız ?!

Kaptırdıysam müzik açmayı bile unuturum ama genelde dizi ve aralara oyun sıkıştırırım yoksa 4-5 saatlik bir çalışma oldukça sıkıyor.

sen onu bırakta , youtube dan kac para götürdün ? bi yazda kendimize gelelim :D

yt ye başlarken 80 kilo manken gibi adamdım ama fakirdim :D

manken gibi fakir olmak mı,100 kilo olup rahat etmek mi diye sorsan ,sanırım 2 kere daha düşünürdüm..

Abi saçlar gitmiş ortadan kağnı geçmiş hâlâ manken gibiydim diyosun yeme şimdi bizi :)

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

yt ye başlarken 80 kilo manken gibi adamdım ama fakirdim :D

manken gibi fakir olmak mı,100 kilo olup rahat etmek mi diye sorsan ,sanırım 2 kere daha düşünürdüm..

Doğru söylüyorsun da henüz ben zengin olamadım tam işleri yoluna koyacağım dediğimde quizin dalgası çarptı. Ayrıca paran varsa ve kilolu isen sevimli pandam diye severler ama paran yoksa ayı olur çıkarsın :)

çok basit yt'de video izliyorum :) vitalyztv tarzı..

ytpara f5 :D arka fonda bi şarkı bitti :)

haber,kariyer.net,linkedin,ytpara,r10 arasında git gel, gel git başkada birşey yok.

30 dakkada bir ayağa kalkıp sebepsiz odaları turlamak ve sebepsiz buzdolabını açmak

odaları turlamak olmasa bile. harbi neden bu insanlar (ben) sebepsiz buzdolabını açar ve bakar bakar ve tekrar bakar :)

tıpta bununda mutlaka bir adı vardır :))

Topluluk ve F.... cı İ...neler beni youtubeden zorunlu izne yolladılar Bende 3-5 zaman durum değerlendirmesi yapıp artık reelde birişe bakacaığım Youtube ile urasır iken render ve upload dan arta kalan zamanımda ytpara ve face de okey oynayarak vakıt gecırıyordum Şanşsızlık facede okeye dönerken bile yakamı bırakmıyordu Yerde 300 bin lira ve ben okeyde yim dönüyorum yerde 35 taş var Bende de 8 tane uyan taş var biri si gelse okeyi patlatcam Yerde 20 taş kalana kadar döndüm ulan 8 tane uyan taşdan biri gelmezmi bu kadarda şansızlık olurmu En sonunda biri bitti bende sınırlendım o gun bugun dur bıdaha okey oynamıyorum :(

Arkadaşlar aslında bundan sonra bu işe devam edip etmiyeceğimiz ilerleyen günlerde belli olacak gibi.partner şirketlerinin durumu nasıl olacak. ödemeler nasıl olacak belki bu ay bir netlik kazanacak. Ama profosyonel anlamda bu işle uğraşan baya eski arkadaşlar bu konuyla ilgili baya tecrübeli arkadaşlar bu konuyla ilgili bir şeyler paylaşılırsa forumdaki arkadaşlar için daha faydalı olur..
şu an forumda youtube geleceği ile konular pek konuşulmuyor gibi..

Bu ara hammallık yapıyorum quizin attığı kanalları başka partnerlere bağlıyorum. :) Normalde müziğimi açarım bir taraftan. 5-10 kanal yapar filmifullizleden bir film izlerim. Sonra çıkar mc yada burgera veya cafeye veya benzer yerlere gider hamburger yer, kahve içerim. Dışarı çıkmazsam kendimi hapishanede gibi hissediyorum.. Gün içerisinde kesinlikle çıkmam lazım. He ara sırada spor yapıyorum. Çalışma odamda spor aletlerim var. Son olarak kum torbası alıp asıcam biraz stress atıcam. Eski kickbokscular kim kaldıki zaten. :) Bi Bedri Hari, bir Gökhan Saki birde ben. :D

Bi'şey yapamıyorum. Çünkü bu aralar çalışamıyorum, nedensiz bi' şekilde :confused:

bizim arkadaş transa geçip burnunu karıştırmaya başlıyor kaç kere iş üstündeyken yakaladım

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri