Youtube çalışırken ne yaparsınız ?!

2 buçuk senedir youtube çalışırken kesinlikle müzik,tv programı,dizi,yada özgün kanallar v.s videoları izliyemiyorum ama sesini duyuyorum öle çalışıyorum.Sessizlik ile günde çok uzun süreler pc duramam ben.

ben bilmem eşim bilir başladıydım ben de bi ara çok saçma hikayeler oluyor :D:D durup kalkıp gezmek hakketen herkes yapıyormuş sorun bende değilmiş sevindim :)

kategori arasamda kanal yapsamda muzik dinliyorum ama müziği hiç duymuyorum bazen salak saçma müzikde kendime geliyorum lan diyorum ben bunu nasıl dinliyorum ... :D

ben çalışırken bi anda kendimi youtubeda saçma sapan videoları izlerken buluyorum ve takip ediyo saatlerce ya ne adamlar var dikkat çekici başlık resim atıyolar :D (!)

Car crash , funny kategorisinde kanal ariyorum cok para var orda dimi [MENTION=8776]jakabvo[/MENTION] abi

Keşke bende yapabilseydim,şu anda 100 kilo olmazdım en azından :D

Ben çözümü buldum acilen zayıflamam lazım :D
gAvkZN.jpg

Vakit öldürecek zaman değil aslında. Farklı kazanç yöntemleri aramak birşeyler yapmak lazım. İleriyi düşünmeliyiz, bu rahatlık elbet bozulacak bir gün...
Yt bunun sinyallerini her geçen gün veriyor.

Vakit öldürecek zaman değil aslında. Farklı kazanç yöntemleri aramak birşeyler yapmak lazım. İleriyi düşünmeliyiz, bu rahatlık elbet bozulacak bir gün...
Yt bunun sinyallerini her geçen gün veriyor.

yt harici müthiş kazanç sistemleri doğuyor bu aralar,çok basit fikirlerle-büyük işler yapılıyor,olay çok farklı bir boyut kazandı google sayesinde !!!!

yt harici müthiş kazanç sistemleri doğuyor bu aralar,çok basit fikirlerle-büyük işler yapılıyor,olay çok farklı bir boyut kazandı google sayesinde !!!!
Haklısın hocam işte onları araştırmak o konularda kendimizi geliştirmemiz lazım.
Sadece yt ile entegreli yapılabilecek o kadar çok iş var ki. Affiliate, cpa, ppd vs.
Sadece partner ve adsense bağlı kalarak kendimizi kısıtladık şimdiye kadar.
Diğer yt dışı kazanç yöntemlerinden bahsetmiyorum bile...

Haklısın hocam işte onları araştırmak o konularda kendimizi geliştirmemiz lazım.
Sadece yt ile entegreli yapılabilecek o kadar çok iş var ki. Affiliate, cpa, ppd vs.
Sadece partner ve adsense bağlı kalarak kendimizi kısıtladık şimdiye kadar.
Diğer yt dışı kazanç yöntemlerinden bahsetmiyorum bile...

olaya bu kadar geniş perspektifte bakan bir sen varsın forumda :)

aynen öyle !!

Eğer haftaiçinde yüklü bir giriş yapacaksam hareketli bir müzik açıp download bitene kadar öyle devam ederim. Render yapmam genelde direk upload ettiğimde de paket servis söylerim kurye gelene kadar tüm işlemleri bitirirsem kendime ödül veririm bitiremezsem de ceza :D

Emin olun ödül-ceza sistemi işleri çok hızlandırıyor ilk zamanlarda yetiştiremiyorum ama şimdi işleri bitirip kurye gelene kadar çay içecek vaktim bile kalıyor :D

müzik dinlerim. bağımlılık yaptığı için bırakmam şart.

yemek pişirincede örneğin patatesi domatesi soğanı vs doğrarken film izlerim.

müzik dinlerim, dizi izlerim, film izlerim oyun oynarım clash of clans yada nfs atıyorum bazen bazende red alert oynarım..

kalkıp boş boş ev içinde dolaşma sebepsiz dolap açma kapama bende de var :D

bazen yemek yapıyorum bazende aperatif şeyler (çiğköfte yoğuruyorum) bugün cheesecake yaptım :D

hareketsiz kalma bir problem bizim için düzenli spora başlamak lazım

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri