Youtube çalışma yöntemleri - Kazançsız videolarla abone kasma #1

• Kullanıcı Drop
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Para Kazanma, Adsense ve Alternatif Gelir Modeli

Drop

Kayıtlı Üye
Youtube'da yeni bir kanalı büyütmek zorlu ve zahmet isteyen bir iştir.Birçok kişi izlenme sorunu yaşar.Aboneleri bir türlü artmazçBazı kanallar bunu aşmak için popüler videolar bulup, bunları kanallarına yükler.Kazanç asıl hak sahibine gider.Kanal sahibinin en önemli karı abonelerdir.

Özellikle trailer çalışanlar bu sorunla karşı karşıya gelir.Diğer yandan bu kanallar 100 binlerce milyonlarca abone kasabilmektedir.Bazı videolar ise filtreye yakalanmaz, onlardan ise ciddi paralar elde etmektedirler.

Television Promos adlı kanalı inceleyelim.Kanalın birçok videosunda eşleşen vardır.Kazanç hep başka yere gider.Alttaki trailerin tüm kazancı warner bros şirketine gidiyor..

riverdale_trailer.png

Diğer yandan bazı videolar ise eşleşene takılmıyor ve ciddi paralar bırakıyor.Alttaki videoların ise anahtar kelimelerde nasıl öne çıktığını görelim.

arrow510.png

2broke612.png

Bunun gibi onlarca videodan gelir elde ettiğinizi düşünün.Çok iyi bir kazancınız olacak.Çalışacak kategori veya video bulamayan arkadaşlar bu tip videoları bulup test edebilirler.Kanal tutarsa da ciddi gelir kazanabilirler.

Kaynak: Youtube çalışma yöntemleri - Kazançsız videolarla abone kasma #1 | Drop Media

Fragmanlar dünya engeli getirirse veya para kazanma açılmadığı halde telif gelirse kanal gümlemezmi. [MENTION=26860]Drop[/MENTION]

[MENTION=26860]Drop[/MENTION] hocam ben bu tarz bir kanal yapmıştım. 10 tane kendi kategorimde çok izlenen video paylaşmıştım.Bitiş ekranına kendi videolarımı koymuştum kanalın para kazanma kapalıydı ama kanal patladı. Bunun için sürekli deneme kanalları mı yapmak lazım. Yada nasıl bir yol izlemem lazım.

Videolarını aldığın kanallar firmamıydı,videoyu kullanmana izin veriyormuydu?Bunlar önemli.Sıradan kanal videolarını aldıysan eğer kanal kapanabilir.
[MENTION=26860]Drop[/MENTION] hocam ben bu tarz bir kanal yapmıştım. 10 tane kendi kategorimde çok izlenen video paylaşmıştım.Bitiş ekranına kendi videolarımı koymuştum kanalın para kazanma kapalıydı ama kanal patladı. Bunun için sürekli deneme kanalları mı yapmak lazım. Yada nasıl bir yol izlemem lazım.

[MENTION=26860]Drop[/MENTION] hocam sürekli çok yararlı paylaşımlar yapıyosunuz. Fakat şuan çoğu kişinin sorunu günlük 1k izlenen kanalı bile adsenseye bağlayınca 3 güne ya kanal kapanıyo, ya reklamlar gidiyo. 2ci en büyük sorunsa adsense kesinleşme sorunu. Siz bu konular hakkında neler düşünüyorsunuz.

abi site güzelmiş teşekkürler :)

Bu bir açık değil.Google'ın Türkiye'ye yönelik bir politikası.Tek çözüm beklemek.
[MENTION=26860]Drop[/MENTION] hocam sürekli çok yararlı paylaşımlar yapıyosunuz. Fakat şuan çoğu kişinin sorunu günlük 1k izlenen kanalı bile adsenseye bağlayınca 3 güne ya kanal kapanıyo, ya reklamlar gidiyo. 2ci en büyük sorunsa adsense kesinleşme sorunu. Siz bu konular hakkında neler düşünüyorsunuz.

Youtube bu video telif haklarına sahip ama hiçbirşey yapmanıza gerek yok diyorsa o videodan kanal kapanmaz.Çok fazla ayrıntı olabilir.Ama bir şekilde bir yerde açık verdiniz veya şikayet edildiniz.
Normal kanallardı hocam. Firma olduğunu nasıl anlayacağız.

Siteyi düzenleyemedim daha, bu ay tamamlamayı düşünüyorum.Sadece kendi yazılarım olacak.

abi site güzelmiş teşekkürler

Son düzenleme:
Ben youtube olaylarina ilk basladigimda takip ettigim ve videolarini asirdigim bir kanaldi. O zamanlar gelen eslesen de cok azdi. Birkac ay icinde 10K abone yapmistim. Toplu kiyimlarda ucmustu kanal.

Seo uzmanı değilim, pek te sevmem uzman geçinenleri.Herkesin bir bildiği vardır.Diğer yandan seo uzmanlığı diye bir mesleği kabul edemiyorum.Bugün iyi giden herşey, bir algoritma ile ters dönebiliyor.Eskiden bir program alıp backlink kasan herkes seo uzmanıydı.Bugün de hepsi aynı.
Seo uzmanı [MENTION=26860]Drop[/MENTION] Teşekkürler

hocam bu kanalı alacak partner var mıdır?

Seo uzmanı değilim, pek te sevmem uzman geçinenleri.Herkesin bir bildiği vardır.Diğer yandan seo uzmanlığı diye bir mesleği kabul edemiyorum.Bugün iyi giden herşey, bir algoritma ile ters dönebiliyor.Eskiden bir program alıp backlink kasan herkes seo uzmanıydı.Bugün de hepsi aynı.

ifadem o yönde değil sevgi göstergesiydi tekrar teşekkürler sevgili hocam

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri