Youtube canlı yayın para kazanma ?

• Kullanıcı RAPOTEK
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri
Sen ne kadar çok post kasıyorsun böyle ? Bilip bilmediğin her konuya gerekli/gereksiz mesajlar atıyorsun bu forumun kuralları var ahbap.

Gereksiz yere kasıyorsam yöneticiler banlar, report tuşuna bas gereken yapılır. Alıntı yapıp boş yere post kasma :cool:

Canlı yayında reklam yok arkadaşlar.Bazı ülkelerde bağış açıldı bağış yapılabilir anca.Şuan ki youtube canlı yayın sistemi game stream'er lar için çekici değil . Özellikle twitch bu kadar gelişmişken...

Canlı yayında reklam var.

---------- Spam Engelliyici 09:35 ---------- Önceki Mesaj 09:35 ----------

Ben kazandım 60 dolar tek seferde :D

Gereksiz yere kasıyorsam yöneticiler banlar, report tuşuna bas gereken yapılır. Alıntı yapıp boş yere post kasma :cool:

Yaptım zaten ama senin saçma mesajlarını her konuda görmek zorunda değilim isminden tiksindim biraz amacına uygun kullan forumu. Ayrıca attığım mesajların tarihine bakarsan post kasmak gibi bi derdim olmadığını görürsün maalesef herkes senin kadar işsiz değil. ;)

Canli yayindan para kazaniliyor arkadaslar yayina baslar baslamaz panelde reklam ver tusu beliriyor her bastiginizda reklam giriyor ancak guzel miktarlar kazanabilmek icin yayini izleyen sayisi en az 400-500 olmali. Canli yayinin bir guzel tarafi ise yayin sirasinda aldiginiz izlenimler seri bir sekilde video islendikten sonra yansiyor. Yayindaki canli sohbette yazilanlar yayin bittikten sonra yorum seklinde yansiyor bu da videonuzu abone farki gozetmeksizin 1. Siraya cikariyor.

Canli yayindan para kazaniliyor arkadaslar yayina baslar baslamaz panelde reklam ver tusu beliriyor her bastiginizda reklam giriyor ancak guzel miktarlar kazanabilmek icin yayini izleyen sayisi en az 400-500 olmali. Canli yayinin bir guzel tarafi ise yayin sirasinda aldiginiz izlenimler seri bir sekilde video islendikten sonra yansiyor. Yayindaki canli sohbette yazilanlar yayin bittikten sonra yorum seklinde yansiyor bu da videonuzu abone farki gozetmeksizin 1. Siraya cikariyor.

Aslında uğraşılsa güzel paralar kazanılır gibi duruyor

internet üzerinden canlı dizi vb. yayın yaparsak başımız ağrırmı ?

ben dün fener maçı izliyodum ytden canlı olarak telif geldi sadece doğan tv tarafından engellenen içeriğe sahip vs yazdı toplam maçın 40.dakikasında vs geldi 1 k aboneden 3 k aboneye çıktı adamın abone sayısı

Gerekli bilgi alındı

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri