Youtube Çok Yavaş !!

• Kullanıcı OğuzKaaN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
Bence internette genel bi sıkıntı var 2 gündür netimde kesilmeler oluyor ve yavaşlıyo arada

kaç saattir video yüklenmedi çokta uzun bir video değil 30 dklık video

halen yavaş video yükleme uzun sürüyor

Botla video yüklemede sorun yok ama normal yükleme yapmak işkence oldu. düzeltemediler bir türlü

2 gündür bende de aynı problem var.

Offff! Yüklemek istediğim video boyutu 758 MB yükleme başlama saati 12:10 Şu an saat 15:37 yüklenen miktar %27 bu ne yaa! şimdiye kadar iki kez yüklerdim eskiden olsa! 2-3 gündür düzelmedi gitti!

bu durumda bide beni düşünün

x0ml0o.jpg

nasıl? reset at diyoran işe yaramıyor

ya bırak reset yok ip değiştirme yok modem ara yüzünden bilmem şu ayarı değiştir. bunlar hikayee! Ama burdan yazmıycam özelden msjlarım sana! Çünkü buna inanmayıp müşteri hizmetlerini arama gibi sivri zekalılık yapanlar olabiliyo :D durduk yere işimize çomak sokmasınlar ;) adil kullanım kotası diye bir sorunun olmayacak güven bana.. özelden birazdan msj atarım ayrıntılı!

arkadaşlar konu kirliliği olmasın diye burayı yazıyım dedim videolar açılmıyor açılan video sarmıyor böyle bir sıkıntı yaşayan varmı şuanda sabah beri fıtık etti beni :(

uploadı bırakıp bi el atsakda ittirsek hızlanır mı ki... Diyecem de banlanırım diye korkuyorum valla. :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri