Youtube Çok Yavaş !!

• Kullanıcı OğuzKaaN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
hava şartlarından olabilir. abd de havalar sıkıntılı biraz ..

hava şartlarından değil arkadaşlar, türkiyede kapatılan IP'ler yüzünden.. chrome kullanıyorsanız "zen mate" eklentisini indirin, kullanın ve sonra youtube'a bir de öyle girin bakın normal hızına geldiğini göreceksiniz.

hava şartlarından değil arkadaşlar, türkiyede kapatılan IP'ler yüzünden.. chrome kullanıyorsanız "zen mate" eklentisini indirin, kullanın ve sonra youtube'a bir de öyle girin bakın normal hızına geldiğini göreceksiniz.

Doğru Tespit...

Ya bende diyorum benim internet niye yavaş...

Arkadaşlar Türkiye internetinde sıkıntı varmış.Bugün görüştüm firmayla çalışma var dediler 1 haftaya yakın sürecekmiş.Herkeste yavaş internet.

öyle böyle değil çok yavaşladı youtube değil internet çok yavaş türkiye genelinde sorun varmış demekki..tek sorun bende değil

Arkadaşlar Türkiye internetinde sıkıntı varmış.Bugün görüştüm firmayla çalışma var dediler 1 haftaya yakın sürecekmiş.Herkeste yavaş internet.

1 Hafta çok uzun bir süre :( Video izlerken bile çok aşırı yavaş. Hepimize geçmiş olsun.

az önce benim kanallara yüklenenlerden bi video açtım,baktım acayip kötü kalitesi.arkadaş,bu kanalda 720p olması gerek tüm videoların bu nerden girmiş araya dedim sonra baktım videoda 720p var ama ben 144p olarak izliyorum.bu yavaşlık degil,bildigin ölmüş :)

Benim net kotadan dolayı 3mbite inmişti dün tekrar 20 mbit olmuş bende asıldım downloada vimeo desem twitch desem sorunsuz bir youtube da bir videoyu izleyemiyorum bile :)

aslında internette bu aralar yavaşladı youtube link bazlı sansür'den dolayı youtube habire ssl hatası veriyor muhtemelen ttnet iblerek yavaşlatıyor yasadışı ses kayıtları yüzünden

aslında internette bu aralar yavaşladı youtube link bazlı sansür'den dolayı youtube habire ssl hatası veriyor muhtemelen ttnet iblerek yavaşlatıyor yasadışı ses kayıtları yüzünden
Bencede kesin öyle birsey var fakat kimsenin haberi yok.Engellemekten cekiniyorlar fakat altdan altdan yavaslatıyorlar türkiye sunucularını bilerek.

Dün akşam sıkıntı yoktu, şuan video izleyemiyorum :/

Kusura bakmayın arkadaslar konuyu hortlattım ama bende YouTube cok yavas isliyor.Kanalıma tıklıyorum 2 dk da geliyor.Hersey normal sadece YT de böyle.
Sizde de aynı durum mevcut mu ?

Beni de yazin bende de yavas. İskence gibi.

GT-S5660 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri