YouTube Content ID

Kisacasi Iyi Birsey .. =]
Ama Uzun Zaman Aliyor Geri Donmeleri =/

Çok güzel açıkladın birazdaha bekleyin cevap gelir belki.

konu dışı: youtube üzerinden partnerlik başvurusu yapmıştım 4-5 ayı geçti sanırım cevap gelmedi ona göre ytden cevap bekleyin

Selçuk Kardesim Content ID ;

Telif Hakki Kazandiriyor Sana .. Mesela Diyelim Bir Video Yukledin Kendine Ait ..
O Video Ile Ilgili YouTube Sana Referans Kodu Felan Veriyor .. Baska Biri Videonu Izinsiz Indirir Ve Yuklerse Telif Koyabiliyorsun =]

Ve Birkaç Iyi Ozellik Daha .. Basvur Derim (Basvurmadiysan)

Selçuk Kardesim Content ID ;

Telif Hakki Kazandiriyor Sana .. Mesela Diyelim Bir Video Yukledin Kendine Ait ..
O Video Ile Ilgili YouTube Sana Referans Kodu Felan Veriyor .. Baska Biri Videonu Izinsiz Indirir Ve Yuklerse Telif Koyabiliyorsun =]

Ve Birkaç Iyi Ozellik Daha .. Basvur Derim (Basvurmadiysan)

anladım 3.taraf vereceksiniz millete videolarınız sizinmi başınız belaya girmesin ?

Sadece Onun Için Degil, Ek Ozelliklerde Geliyor Dedigim Gibi ..
Ayrica Bu Iste Olan Herkesin Basi 'Yari' Beladadir .. Degil Mi .? =]

Ki Risk Alinmadan Para Kazanilmaz

şahsen kendimin bir belada oldugunu düşünmüyorum videolar benimdir diye bi iddaamda olmuyor :D ayrıca adsense ve youtube kullanarak risk alıyoruz zaten

şahsen kendimin bir belada oldugunu düşünmüyorum videolar benimdir diye bi iddaamda olmuyor :D ayrıca adsense ve youtube kullanarak risk alıyoruz zaten

selçuk başvur ilerde emek verip hazırladığın bir video olur :) yapıştırırsın id adamın kendisi olmayan videoya hak talep ediyor biçok kanalım öyle gitti :D

tamamen kendi çekimim olan videolarala ilgili başvurumu bende şimdi yaptım hakkımızda hayırlısı olsun inşallah teliflerden küfürlerden bıktım yok efendım benım videomu niye çalıyorsun hırsızsında bende kendi videolarımı yapmaya karar verdim

İçerik Kimliği Programımıza gösterdiğiniz ilgiden dolayı teşekkür ederiz. İsteğinizi incelemek üzere sıraya aldık ve sizden sabırlı olmanızı rica ediyoruz. Başvurunuzu incelendikten sonra [email protected] adresine e-posta göndererek bir sonraki adımları bildirmek üzere sizinle bağlantı kuracağız.

Bu bir Beta programdır ve sistemi, herkesin gereksinimlerini karşılayacak şekilde hassaslaştırma, iyileştirme ve ölçekleme çalışmalarımız devam etmektedir.

gönderdik hayırlısı bakalım

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri