Alican.Ö
Yasaklanmış
Merh.Ark Ben 2 Hafta Önce Content ID başvurdum ama Hayla Dönüş Olmadı ne zaman dönüş Yaparlar
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Çok güzel açıkladın birazdaha bekleyin cevap gelir belki.
konu dışı: youtube üzerinden partnerlik başvurusu yapmıştım 4-5 ayı geçti sanırım cevap gelmedi ona göre ytden cevap bekleyin
Selçuk Kardesim Content ID ;
Telif Hakki Kazandiriyor Sana .. Mesela Diyelim Bir Video Yukledin Kendine Ait ..
O Video Ile Ilgili YouTube Sana Referans Kodu Felan Veriyor .. Baska Biri Videonu Izinsiz Indirir Ve Yuklerse Telif Koyabiliyorsun =]
Ve Birkaç Iyi Ozellik Daha .. Basvur Derim (Basvurmadiysan)
anladım 3.taraf vereceksiniz millete videolarınız sizinmi başınız belaya girmesin ?
Sadece Onun Için Degil, Ek Ozelliklerde Geliyor Dedigim Gibi ..
Ayrica Bu Iste Olan Herkesin Basi 'Yari' Beladadir .. Degil Mi .? =]
Ki Risk Alinmadan Para Kazanilmaz
şahsen kendimin bir belada oldugunu düşünmüyorum videolar benimdir diye bi iddaamda olmuyorayrıca adsense ve youtube kullanarak risk alıyoruz zaten
şahsen kendimin bir belada oldugunu düşünmüyorum videolar benimdir diye bi iddaamda olmuyorayrıca adsense ve youtube kullanarak risk alıyoruz zaten
selçuk başvur ilerde emek verip hazırladığın bir video oluryapıştırırsın id adamın kendisi olmayan videoya hak talep ediyor biçok kanalım öyle gitti
![]()
kanalımda bana ait videolarda var tabi başvururum belki![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.