Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
işlevine önem veriyor youtube
kısacası işleve bakıyor youtube.
Resmen xxx videolar var hocam görünce flaglıyoruz ama nereye kadar hergün yenileri yükleniyor. Youtube yakaladığına +18 içerik uyarısı koyuyorda yakalamadığıda alanen açık zaten...
Yakalarsa topluluk yersin, yakalamazsa belli süre sonra reklam çıkmıyor.
Sonrasında elbet yakalıyor yine topluluk yiyorsun.
Sonuç olarak Topluluk yiyorsun.
![]()
Kes kopyala yapıştır lol.töve tövbeeee![]()
![]()
![]()
para kazanmasıda açık banlanmıyolar mı yav
Tıpla ilgili hiçbir video müstehcen içerik değildir.Bence ilk olarak bunu idrak edin hocam diğer videolar ise basın flagı geçin yt icabına bakar
Kardeş, medeni görünen melankolik burjuvacıkları hatırlattın bana.
seks içerikli ise silinir. 16 yaşındaki birinin gözlerinin önünde göğüs penis vajina basur vb ameliyatı yapamazsın. bunun müstehceni müstehcensizi yoktur.
aa bak bu tıp sorun yok bakabilirsin diye bişe yokBunu açık yapan adamda zaten piskolijik hastalık vardir işin açığı. sadece +18 kısıtlama atarlar. Ki insanların hayvanlardan bir farkı olsun dimi. Yetişkinleri baz almış olsan bile bu herkes için uygun olmayabilir.
Konu sahibi: eğer kısıtlama attiramıyorsan videoyu bana yolla ben attırayım kardeş.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.