Youtube da izleyici çekmenin kesin yolu

castellia

Kayıtlı Üye
arkadaşlar farkettimde bi kız arkadaşımız youtube kanalı açmış ve bi kaç tane oyun videosu çekmiş ve sadece 1-2 gün içinde 3.5 k abone elde etmiş. inceledim helal olsun dedim. bu ülkenin erkekleri olarak hayat bize biraz daha zor. hemen dışlanıyoruz . çok kaliteli oyun videoları çeken erkeklere göre kız olsunda nasıl video çektiği önemli değil, milletimiz böyle işte hanımlara ilgi büyük, sonuç olarak kesin izleyici çekme yolu bayan olmanızdır, iyi günler hepinize.

Bayanlara ayrıcalık tanımamız lazım ama erkekler bazı özel durumlardan dolayı abartıyor iettde 55 yaşındaki adama yer veriyorum 10 dk sonra oda gidip 18 yaşındaki kıza yer veriyor

Bu arada kesin yolu demişsinde kesin yolu ne şimdi ? Cinsiyet mi değiştireceğiz

Bu dünya genelinde böyle. :) Bayanların üye toplaması çok basit. Geçmişten beri böyle. IRC zamanları bot yazarlardı kanala adam toplama için. İsimler hep Melisa, Jale, Ece :) Faceye üye toplamak için sahte profil açıyorlar. Siteye adam çekmek için sahte üyelikler oluşturuyorlar hepsi bayan.. Bu iş böyle ne yazık ki. Ama dünyanın her tarafında böyle.. Türkiye diye ayırmamak lazım..

arkadaşlar farkettimde bi kız arkadaşımız youtube kanalı açmış ve bi kaç tane oyun videosu çekmiş ve sadece 1-2 gün içinde 3.5 k abone elde etmiş. inceledim helal olsun dedim. bu ülkenin erkekleri olarak hayat bize biraz daha zor. hemen dışlanıyoruz . çok kaliteli oyun videoları çeken erkeklere göre kız olsunda nasıl video çektiği önemli değil, milletimiz böyle işte hanımlara ilgi büyük, sonuç olarak kesin izleyici çekme yolu bayan olmanızdır, iyi günler hepinize.

o zaman bizde kız fotoğrafı koyalım bakalım ne olacak:p

Beyler sesimizi kız sesine çevirebilcek bir program varmı bildiğiniz ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri