Youtube dan aylık kaç para kazanma hayaliniz var ?

mNote nickli reis, üç beş caponun elinde dolaşan dünya engeli geçme scriptine sahip. reis, animelerin görüntüsünü bozmadan çerceve koymadan full hd geçiriyor. muhtemel kazancı yarım milyonun üzerindedir. serkan da benzer script olduğunu düşünüyorum. yani siz hayal kurmaya devam ederken birileri sizin hayallerinizi yaşıyor farkında değilsiniz :D

İnan Bende Dahil Bazı Kişiler İstesek Yaparız .

kazanma hayalim ayrı kazandığım parayı partnerlerden alma hayalim ayrı maalesef.. 20k kazanıyım 5k'sını alırsam yeterli.. ama her ay içlerinden mutlaka çürük elma çıkıyor ne yazık ki

herkesin bi hedefi, hayali vardır mutlaka. kimi şu evi alcak kadar param olsun yeter, kimi şu arabayı alsam yeter, kimi okul masraflarımı çıkarsa yeter der ve mutlaka bu bilinçle çalışır. hayalleri küçük olanlar daha az efor sarfeder, daha az kafa patlatır. hayalini büyük tutanlarsa ulaşmak için binbir türlü alternatif dener ve aklını zehir gibi kullanır. benim hayalim aylık 70 bin sınırına ulaşmak. sizin hayalinizdeki sayı kaç?

Allah hayırlı yemeyi nasip eylesin.

Birkaç sorum olacaktı cevaplarsanız?
1)Bot kullanıyormusunuz?
2)Kaç adet adsenseniz var?

düzenli 5k $ yeterlidir bana

ekonomik kriz geliyor kazanabildikçe kazanın arkadaşlar.

Başlık ve amacı saçma olsa da;

Dışarıda düzenli bir geliri olan kişiler için ayda 1000 TL uygun bir para.
İşi gücü bırakıp gece gündüz YT kasacaksanız da 5000 TL hedefi gerçekçi hem de doyurucu bir hedef olur.

Fazlasında gözüm yok 20 bin tl gelse ayda yeter alın fazlası sizin olsun :D

bütün adminler sonradan gelen dünya engelini geçti.anında gelen dünya engelinden haberim yok

aylık 2-3k yeterli banada

aylık 100 200 hatta hiç gelmesine gerek yok hobi olarak yapıyorum :D

Arkadaşlar bu iş bugün var yrın yok ona göre düşünün 1 ay iyi kazanın yeter düzenli kazanç biraz zor gibi görünüyor bu aralar yani bu işin en fazla 5 ay daha yürüyebileceğini düşünüyorum şahsen...

iyi bir vurgun yaparsanız yanınıza kar kalırsa yeter her ay düzenli ödeme beklemeyin derim..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri