para gelsin yeter adetide 100 tane 100 dolar:d
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
mNote nickli reis, üç beş caponun elinde dolaşan dünya engeli geçme scriptine sahip. reis, animelerin görüntüsünü bozmadan çerceve koymadan full hd geçiriyor. muhtemel kazancı yarım milyonun üzerindedir. serkan da benzer script olduğunu düşünüyorum. yani siz hayal kurmaya devam ederken birileri sizin hayallerinizi yaşıyor farkında değilsiniz![]()
herkesin bi hedefi, hayali vardır mutlaka. kimi şu evi alcak kadar param olsun yeter, kimi şu arabayı alsam yeter, kimi okul masraflarımı çıkarsa yeter der ve mutlaka bu bilinçle çalışır. hayalleri küçük olanlar daha az efor sarfeder, daha az kafa patlatır. hayalini büyük tutanlarsa ulaşmak için binbir türlü alternatif dener ve aklını zehir gibi kullanır. benim hayalim aylık 70 bin sınırına ulaşmak. sizin hayalinizdeki sayı kaç?
bu gerçek mi :S
Allah hayırlı yemeyi nasip eylesin.
Birkaç sorum olacaktı cevaplarsanız?
1)Bot kullanıyormusunuz?
2)Kaç adet adsenseniz var?
bence bana sataşacağın değerli vaktini kazanmak için harca, daha kârlı olur senin için.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.