Youtube dan aylık kaç para kazanma hayaliniz var ?

nekadar gereksiz saçma bi başlık. kazanıyosan sessizce yap kaldiki 15 mayıstan sonra kazanamazsın bu rakamları. hayali rakamları burada kazanıyor izlenimi verip birçok insanı yanıltıyosunuz. ondan sonra insanlar hayal kırıklığına uğruyor,depresyona giren bile var.

Şimdi unut dedinizde benim kafama takıldı :((( kanallar farklı olursa nasıl olacak misal bir kanal 250 doları gördügümde kanalın videolarını gizliyorum her gun yeni kanal şeklinde calışıyorum ?? bundada sorun olacagını düşünüyormusunuz ? partnerde 250 doları birde geriden geliyor iki gun onuda katarsak 450-500 dolar diyelim

hocam partnerler sıkıntılı, adamlar paranıza yatmak için incelemeye alabilirler, bir paylaş adresine 50-100 tane partner kanal açarsanız hepsine ban atabilirler gecenler formda bir arkadaşın başına gelmişti.

aha tek kanalda yüksek kazancınız yoksa çok sıkıntı olmaz diye düşünüyorum.

tek adsense veya tek partner üzerinde çalışıyorsanız yüksek meblağlarda gözünüz olmasın ama bu işte güzel bi sistem oturtup aylık 10000 tl kazanmak hiç de zor değil. kendinizi o kadar yormanıza da gerek yok. sistemli çalışın yeterli. he ben o kadar kazanmıorum 4 yıllık üni mezunuyum ama yapacağım işte alacağım paradan daha fazlasını kazanıyorum çok şükür.

benim ulaşmak istediğim miktar da yıl sonuna kadar aylık 30000 tl inşallah.

hedeflerinize zaman sınırı koymazsanız erteleyip durursunuz.

mNote nickli reis, üç beş caponun elinde dolaşan dünya engeli geçme scriptine sahip. reis, animelerin görüntüsünü bozmadan çerceve koymadan full hd geçiriyor. muhtemel kazancı yarım milyonun üzerindedir. serkan da benzer script olduğunu düşünüyorum. yani siz hayal kurmaya devam ederken birileri sizin hayallerinizi yaşıyor farkında değilsiniz :D

nekadar gereksiz saçma bi başlık. kazanıyosan sessizce yap kaldiki 15 mayıstan sonra kazanamazsın bu rakamları. hayali rakamları burada kazanıyor izlenimi verip birçok insanı yanıltıyosunuz. ondan sonra insanlar hayal kırıklığına uğruyor,depresyona giren bile var.

Kardeşim kazananlar var. Yanlış konuşmuşsun bence

mNote nickli reis, üç beş caponun elinde dolaşan dünya engeli geçme scriptine sahip. reis, animelerin görüntüsünü bozmadan çerceve koymadan full hd geçiriyor. muhtemel kazancı yarım milyonun üzerindedir. serkan da benzer script olduğunu düşünüyorum. yani siz hayal kurmaya devam ederken birileri sizin hayallerinizi yaşıyor farkında değilsiniz :D

bu gerçek mi :S

İnsan cennetten geldiği için sonsuza müpteladır. insana dünyayı versen aylak aylak dolanıp yatar gözüne gökyüzündeki yıldızlar ilişir keşke bunlardan biri benim olsa der. o yüzden işinize bakın :D

bakış açılarımız farklı. beni bu işe heves ettiren, kazanmak için kamçılayan tek şey; yüksek miktar kazananları gördükçe " neden ben de kazanamayayım? " düşüncesi oldu. burada kazançlarını paylaşanlara imrenerek, üzülerek bakmadım; adam kazanıyor, demek ki çalışınca oluyor' gözüyle baktım.

cem yılmaz fundamentals gösterisinde bi kısım var. tuvalet skeci

biz tuvalet işletenleri hep ezik büzük biliriz ama adamı görüyorsunuz nerelere yükselmiş ne işler yapıyor diyor.

sonuç olarak; kendinizi küçümsemeyin, hep fazlası için çaba gösterin. gerisi zamanla gelir.

açık söylemek gerekirse yalnızca bugün 1,500 lira aldım. dolayısıyla hayal o kadar uzak gelmiyor. dediğim gibi; hedefleri yüksek tutarsanız o kadar çaba sarfedersiniz. ben gecemi gündüzümü bu işe adadım, siz de deneyin derim.

Konuyu açma sebebin belli oldu :) Günlük kazancımı nasıl belli ederim diye düşündün kesin sonra aklına forumun nabzını yoklamak geldi o sırada da kendi kazancımı araya sıkıştırır rahatlarım dedin gerçekden çok ilginç bir milletiz...

Konuyu açma sebebin belli oldu :) Günlük kazancımı nasıl belli ederim diye düşündün kesin sonra aklına forumun nabzını yoklamak geldi o sırada da kendi kazancımı araya sıkıştırır rahatlarım dedin gerçekden çok ilginç bir milletiz...

kazancı belirtmemin sebebi hayale uzak olduğumu düşünmelerinden ötürü. bu kazancı sen gördün, bi başkası gördü vs vs. bana bi katkısı oldu mu? hayır. ben yine sabah 5 de uyur öğlen 11 de uyanıp devam ederim çalışmama. sen ve senin gibi düşünenler de biri bi şey yazsın da mesajını alıntılayıp lafı sokalım diye vakit geçirirsiniz.

kazancı belirtmemin sebebi hayale uzak olduğumu düşünmelerinden ötürü. bu kazancı sen gördün, bi başkası gördü vs vs. bana bi katkısı oldu mu? hayır. ben yine sabah 5 de uyur öğlen 11 de uyanıp devam ederim çalışmama. sen ve senin gibi düşünenler de biri bi şey yazsın da mesajını alıntılayıp lafı sokalım diye vakit geçirirsiniz.

Yok merak etme şuan video renderleniyor zamanım var o yüzden. Normal bi insanda dediğin gibi kazancını ben gördüm o gördü şu gördü bi katkısı olmaz ama sen egonu tatmin ediyorsun

aylık hayalim mi? Benim öyle pek bir beklentim yok.Borçlarım bittikten sonra bana ayda 1000Tl bile bıraksa yeter. Fazla parada hiç gözüm yok

Yok merak etme şuan video renderleniyor zamanım var o yüzden. Normal bi insanda dediğin gibi kazancını ben gördüm o gördü şu gördü bi katkısı olmaz ama sen egonu tatmin ediyorsun

bi söz var, sana yalnızca onu söyler daha uzatmam.

" kişi kendinden bilirmiş işi. "

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri