youtube dan günlük sabit bi gelir elde etmenin formülleri

• Kullanıcı freusty
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
5-10 kanal aç Beyaz Video - BeyazGazete Video bu siteden idm ile videoları indir yt hesabına yükle bırak geri kalanına karışma .

Yada trt çocuk'ta yayınlanan çizgi filmleri bot ile hesabına yükle bırak dediğimi yap ne kadar üstüne düşersen o kadar kaybedersin 7 aydır netim yoktur haftada bir net kafeye fln geliyorum günlük 5-10 tl arası sabitletmiş kazancım var.

Umarim tavsiyeni dinler

Youtube işi %90 şans %10 teknik bilgidir.

sayısını hatırlayamadığım kadar çeşitli alanlarda kanal açtım. Hangisi çok izleniyor, hangisi teliflerden yırtıyor, hangileri çok kazandırıyor deneme yanıma yöndemiyle çözdüm.

bence sende böyle yap ve gözlemle illaki bitanesinden parayı bulacaksın hocam ;)

aylarca uğraşmama rağmen günlük sabit bi gelire ( 15-20 lira da olsa kâfi, yeter ki sabitlensin ) ulaşamadım arkadaş. bir defa 12 saat içinde 90 lira kazandım onda da allahsız samanyolu yalan yanlış videolara telif attırdı. hele cihan haber ajansı. 6 izlenimli videoya telif attırmış. töbe ya. ondan sonra bi daha da toparlanamadık zaten. videoyap botu aldık, ulan yüklüyoruz videoyu ertesi gün bakıyoruz hala yüklenecek öyle sap gibi duruyor. o da yaramadı yani. resmen arafta sürünüyorum, milletin yanında abisi amcası şunu yap olum bunu yap olum şurdan kırarsın burası iyidir derken biz ayazda kalmış bekçi şeyi gibi dolanıyoruz her gün etrafta. bilen gören eden duyan söylesin de çok bi isteğimiz yok günlük 15-20 lira sabit bi kazanç istiyoruz. nasıl yapılır, hangi yol izlenilir, dizi film çizgi film vs koyarken nasıl eşleniğe yahut dünya engeline takılınmaz arkadaşlar elim ayağım titriyor bunları gördükçe. adam rahat rahat tüm videoları koyuyor, biz uzaktan yetim öksüz gibi izliyoruz onları. az bi yardım lütfen.

camstasia kullanıyorsan özelden bana yaz bi kaç taktik verebilirim sana.

ben kullaniyorum camtasia , hatta acik suan :) ben yazim mi özelden :D

eşleşen ses geçme hakkında bilgi verebilirim. camstasia 8 kullanıyorsan. ama saat 23 gibi nette olursan anlatırım. ozelden skype adresimi yazarım . vereceğim bilgiler işine yarar mı bilmem ama benim işime yarıyor :D

eşleşen ses geçme hakkında bilgi verebilirim. camstasia 8 kullanıyorsan. ama saat 23 gibi nette olursan anlatırım. ozelden skype adresimi yazarım . vereceğim bilgiler işine yarar mı bilmem ama benim işime yarıyor :D

hocam cok ozelse gece 12 den sonra geliyim ? :D

aylarca uğraşmama rağmen günlük sabit bi gelire ( 15-20 lira da olsa kâfi, yeter ki sabitlensin ) ulaşamadım arkadaş. bir defa 12 saat içinde 90 lira kazandım onda da allahsız samanyolu yalan yanlış videolara telif attırdı. hele cihan haber ajansı. 6 izlenimli videoya telif attırmış. töbe ya. ondan sonra bi daha da toparlanamadık zaten. videoyap botu aldık, ulan yüklüyoruz videoyu ertesi gün bakıyoruz hala yüklenecek öyle sap gibi duruyor. o da yaramadı yani. resmen arafta sürünüyorum, milletin yanında abisi amcası şunu yap olum bunu yap olum şurdan kırarsın burası iyidir derken biz ayazda kalmış bekçi şeyi gibi dolanıyoruz her gün etrafta. bilen gören eden duyan söylesin de çok bi isteğimiz yok günlük 15-20 lira sabit bi kazanç istiyoruz. nasıl yapılır, hangi yol izlenilir, dizi film çizgi film vs koyarken nasıl eşleniğe yahut dünya engeline takılınmaz arkadaşlar elim ayağım titriyor bunları gördükçe. adam rahat rahat tüm videoları koyuyor, biz uzaktan yetim öksüz gibi izliyoruz onları. az bi yardım lütfen.

Kardeşim ALLAH... sız filan yazmayın bi forum keyfimiz var onuda kaçırmayın. Tövbee:mad:

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri