Youtube dan Youtube m? Yoksa Siteden Youtube Mı?

crazykanka61

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar Youtube Youtube spam mı? Yoksa Sitelerden v.s yapıp Youtube Spam mı?

Ben genellikle sitelerden youtube spam yapıyorum.Milletin 1 günde açtığı kanal sayısını 1 hafta açıyorum.Bu konuda önerileriniz neler.Bende 1 günde daha fazla kanal açmak istiyorum.İndirme,render uzun sürmesi,açıklama,etiket,başlık,resimler v.s benim zamanımı alıyor.Youtube youtube ise at geç yapan arkadaşlar hayret ediyorum

yt yo yt yap daha rahat.Ama Sitelerden aldıgın videoların tutma olasılıgı daha fazla.

Spam işi basit gözüktüğü kadar karmaşıktır da. Şahsen ben yt to yt yapıyorum. Verimi iyi. Sizede tavsiyem o olur.
Fakat kendinize en uygununu siz seçmelisiniz. Bol şanslar! (:

Spam işi basit gözüktüğü kadar karmaşıktır da. Şahsen ben yt to yt yapıyorum. Verimi iyi. Sizede tavsiyem o olur.
Fakat kendinize en uygununu siz seçmelisiniz. Bol şanslar! (:

Hocam 1.5 senedir bu işteyim seçeceğimi seçtim.Hız bakımından yavaşım ben.Bilgi tecrübe birikim herşey var ama yavaşım Yt yt beceremiyorum.

Eğer yt yt fikir vericek olan arkadaşlar varsa pm atabilir.Bende fikrimi sölerim

kısa video çalışıyorsan yt to yt fakat uzun kategorilerde sağlam kaynaklar bularak youtube dışı çalışmak gerekli.

yt to yt yapanlar nasıl yapıyor ? biz olmasak yt to yt yapabilirler mi sence ? biz yapıyoruz onlar 1 günde hepsini silip süpürüyor :D bazılarıda var utanmadan telif flag atıyor

yt to yt yapanlar nasıl yapıyor ? biz olmasak yt to yt yapabilirler mi sence ? biz yapıyoruz onlar 1 günde hepsini silip süpürüyor :D bazılarıda var utanmadan telif flag atıyor

bak buna katılmamak mümkün değil sahsım adına sadece telif ve flag kısmını yapmıyorum ama benim çizgileri yükleyenlerden ben kopyalıyorum :D

Şu spam kelimesini bu kadar dillendirmeyin çünkü yaptığınız spam değil. Video kopyalama ve yeniden yükleme işlemleri yapıyorsunuz. Spamcıyım demek de aslında o kadar şaşalı bir kelime değil. Kendine spamcı diyenlerin neredeyse tamamı spamcı değil.

Spam denen olay farklı içerik yükleyip sahte başlık açmak, kişileri yanlış içeriğe yönlendirmek, kişileri direk olarak reklama yönlendirmek (net çekmesi için tıkla gibi) yani hedefe ulaşma yolunda sahte olan her türlü aracın kullanılması işidir. Hani 20 dakika dizi görünüyor bir giriyorsunuz 20 dk boyunca fotoğraf, ya da derbi maçı yazıyor ama 2 sene öncesinin maçı çıkıyor gibi olaylar spama dahildir.

Belirtmek istediğim nokta bu. Spam hiç hoş bir şey değildir herkes spamcıyım diyor ancak gerçekten spam yapanları hiçkimse sevmez, çünkü spam içerikler sadece paylaşanın karına yöneliktir. Siz kopya video çalışsanızda bu spam değildir yanlış veya değil bu değil mevzu ancak izleyiciye gerçek içerik veriyorsunuz bu da sizi spamcıdan ayırıyor.

Her neyse ağızlara dolanmış tabii ki buna bir lafım yok ancak her cümlede spamcıyım spam yapıyorum diye dillere dolamayalım ki gerçekten işi bilenler ya da takip edenler gerçek spam yapıldığını düşünüyorlardır.

[MENTION=8545]walow[/MENTION] spamın bize göre ne olduğu önemli değil yt kanalları spamdan kapata kapata bizde spam yaptığımıza inandık kolay kolay değişmez artık :D

Şu spam kelimesini bu kadar dillendirmeyin çünkü yaptığınız spam değil. Video kopyalama ve yeniden yükleme işlemleri yapıyorsunuz. Spamcıyım demek de aslında o kadar şaşalı bir kelime değil. Kendine spamcı diyenlerin neredeyse tamamı spamcı değil.

Spam denen olay farklı içerik yükleyip sahte başlık açmak, kişileri yanlış içeriğe yönlendirmek, kişileri direk olarak reklama yönlendirmek (net çekmesi için tıkla gibi) yani hedefe ulaşma yolunda sahte olan her türlü aracın kullanılması işidir. Hani 20 dakika dizi görünüyor bir giriyorsunuz 20 dk boyunca fotoğraf, ya da derbi maçı yazıyor ama 2 sene öncesinin maçı çıkıyor gibi olaylar spama dahildir.

Belirtmek istediğim nokta bu. Spam hiç hoş bir şey değildir herkes spamcıyım diyor ancak gerçekten spam yapanları hiçkimse sevmez, çünkü spam içerikler sadece paylaşanın karına yöneliktir. Siz kopya video çalışsanızda bu spam değildir yanlış veya değil bu değil mevzu ancak izleyiciye gerçek içerik veriyorsunuz bu da sizi spamcıdan ayırıyor.

Her neyse ağızlara dolanmış tabii ki buna bir lafım yok ancak her cümlede spamcıyım spam yapıyorum diye dillere dolamayalım ki gerçekten işi bilenler ya da takip edenler gerçek spam yapıldığını düşünüyorlardır.
o dediğin tam olarak o şekilde değil işte.
mesela kanalın yabancı kadın ismine göre açılmış olsa dahi spam kanal sahibisin demektir.

o dediğin tam olarak o şekilde değil işte.
mesela kanalın yabancı kadın ismine göre açılmış olsa dahi spam kanal sahibisin demektir.

Hayır youtube isim konusunda serbest. Yani açtığın kanal hayali bir karakter olabilir, şirket ismi olabilir, kendi kurduğun bir grup olabilir. Ama demek istediğin benim dediğimle aynı orantıda gidiyor. Farklı bir şey değil senin bahsettiğin kısmı da anlıyorum benim dediklerimin haricinde tabii ki yüzlerce ayrımtı daha var.

1 yazıyı kopyala yapıştır yaparak sürekli yazarsan spam yapmış olursun.Videoların hepsini birden yükleyince spam yapmış olursun.Evet kötü birşey ama bizim yaptıgımız bu

1 yazıyı kopyala yapıştır yaparak sürekli yazarsan spam yapmış olursun.Videoların hepsini birden yükleyince spam yapmış olursun.Evet kötü birşey ama bizim yaptıgımız bu

Videoların hepsini yükleyince spam yapmış olmuyosun. Senin her yaptığın şey spame girmiyor ama kime anlatıyorum farklı algılıyorsunuz. Spam kavramını iyi bir okuyun her yaptığınız şeye spam demeyin anlattığım gibi spam çok rahatsız edici bir şey her durumda spamciyiz spam yapıyoruz oy oy holleylerle anmayın demek istedim yazımın özü budur.

Videoların hepsini yükleyince spam yapmış olmuyosun. Senin her yaptığın şey spame girmiyor ama kime anlatıyorum farklı algılıyorsunuz. Spam kavramını iyi bir okuyun her yaptığınız şeye spam demeyin anlattığım gibi spam çok rahatsız edici bir şey her durumda spamciyiz spam yapıyoruz oy oy holleylerle anmayın demek istedim yazımın özü budur.

tmm. biz :Video kopyalama ve yeniden yükleyiciyiz

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri