Youtube de sıkıntımı var

• Kullanıcı sontorun
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

sontorun

Yasaklanmış
Bugun googlede bi sıkıntımı var
Arkadaşlar her zaman açtıgım gibi ip temizleyip çerez temizleyim gmail açıyorum (chorme kullanarak) Bugun ne yaparsam yapayım doğrulamaya düşüyor Sabahtan beri ugrasyorum normalde 100 kadar kanal açardım şimdi 7 tane açtım mozilla deneyim dedim ondada 1 açıyo 2 açıyo sonra ya yeni hesap açma isteginiz reddedildi diyor yada yine onaya düşüyor

Bugun googlede bi sıkıntımı var
Arkadaşlar her zaman açtıgım gibi ip temizleyip çerez temizleyim gmail açıyorum (chorme kullanarak) Bugun ne yaparsam yapayım doğrulamaya düşüyor Sabahtan beri ugrasyorum normalde 100 kadar kanal açardım şimdi 7 tane açtım mozilla deneyim dedim ondada 1 açıyo 2 açıyo sonra ya yeni hesap açma isteginiz reddedildi diyor yada yine onaya düşüyor

Hocam ipniz değişse bile, google artık bişiler yapıyor. Chorome ile bir şekilde kayıt tutuyor.

İnternet explorer kullandığınızda da aynı durum oluşuyor. Sanki bir şekilde, bilgisayarınızda depoladığı bilgiler ile eşleşiyor ve pc spama düşüyor, yanlış anlaşılmasın İP değil pc spama düşüyor, belki mac olayları vs.

Çok lazımsa kanal açmanız, elinizdeki telefon ile açın, ben o şekilde yapmıştım. Sorun olmadan açılmıştı

Hocam ipniz değişse bile, google artık bişiler yapıyor. Chorome ile bir şekilde kayıt tutuyor.

İnternet explorer kullandığınızda da aynı durum oluşuyor. Sanki bir şekilde, bilgisayarınızda depoladığı bilgiler ile eşleşiyor ve pc spama düşüyor, yanlış anlaşılmasın İP değil pc spama düşüyor, belki mac olayları vs.

Çok lazımsa kanal açmanız, elinizdeki telefon ile açın, ben o şekilde yapmıştım. Sorun olmadan açılmıştı
daha 2 gün önceye kadar chormede çok iyi açıyodum kanallar çok sağlam oluyodu 2 gündür sıkıntı var mozilladan felanda olmuyor

Bende kendi modemimden girince öyle olmaya başladı hocam. Telefonun internetini yansıtıyorum artık

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hocam ben genelde haftalık açıyorum mailleri. Önce tüm tarayıcıları siliyorum (kayıtlı verileri dahil) sonrasında cc cleaner ile temizliyorum. En sonunda modeme reset attıktan sonra ip güncellendiğinde tarayıcıyı yeniden kurup açmaya başlıyorum. Böylelikle 1 hafta falan doğrulama istemeden açıyor. Bir deneyin isterseniz.

ayne size katılıyorum pcden açamadığım hesabı aynı netle ceptelofonumdan sorunsuz bir şekilde açtım dedüğiniz gibi makina spama düşüyor

Aynı sorun bende de var. bugün iki kez deneme yaptım ikisi de telefon doğrulamaya düştü

İnşAllah öyledir. Ben hep portable kullanıyorum gerçi benim açtığım kanallar hep deneme için ama daha önce böyle bi sıkıntı yaşamamıştım hiç.

Hocam portable ile deniyorum 5 kez açtıysam sadece 2 tanesi onay istemiyor

Ben bıraktım denemeyi :)
2 kuruş kazanıyordum ona da göz dikti youtube :)
[MENTION=23371]sontorun[/MENTION] Tor browseri kurup bi denermisiniz hocam. Yok gine olmuyorsa, farklı bir internet kullanın.

-Telefonunun internetini paylaşıma açın ve pcden girin. (Gine olmuyorsa pc ile alakalı)
-Arkadaşlarınızdan birinin yanına gidin, net işi ile uğraşmayan, hatta komşunuzdan vs. bi rica isteyin, akrabanız varsa oraya gidin bi deneyin.

Muhtemelen sizin internet dağıtıcınızla ilgide bir problem olabilir, yani aynı dağıtıcı ile bölgede bu tarz uğraşan olabilir ve sonucunda gelen internet hattı spama düşmüş olabilir.(Yani ne ip veriyorsa versin ttnet, spama düşecektir) (Sadece bir teori)

Son düzenleme:
[MENTION=23371]sontorun[/MENTION] Tor browseri kurup bi denermisiniz hocam. Yok gine olmuyorsa, farklı bir internet kullanın.

-Telefonunun internetini paylaşıma açın ve pcden girin. (Gine olmuyorsa pc ile alakalı)
-Arkadaşlarınızdan birinin yanına gidin, net işi ile uğraşmayan, hatta komşunuzdan vs. bi rica isteyin, akrabanız varsa oraya gidin bi deneyin.

Muhtemelen sizin internet dağıtıcınızla ilgide bir problem olabilir, yani aynı dağıtıcı ile bölgede bu tarz uğraşan olabilir ve sonucunda gelen internet hattı spama düşmüş olabilir.(Yani ne ip veriyorsa versin ttnet, spama düşecektir) (Sadece bir teori)

Hocam 2 pc ve 2 farklı hat var evimde 2 internet yani ikisindede aynı durum var daha biriyle adam akıllı gmail bile açmadım

Hocam 2 pc ve 2 farklı hat var evimde 2 internet yani ikisindede aynı durum var daha biriyle adam akıllı gmail bile açmadım

Hocam 2 hat sonuçta aynı kaynaktan geliyor değil mi, örneğin iksiide ttnet vs. gibi.

Telefonunuzun internetini wi-fi spot yada usb ile pc ye aktarın, sorun olup olmadığını deneyin. Eğer sorun devam etmiyorsa, teorim doğru demektir :) lütfen deneyin hocam çekinmeyin

Değişik bir şey var aynı durumdan bende müzdaribim. 1 alıyor 2 almıyor 2 alıyor 5 almıyor :/

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri