Youtube Devrimi Belgeseli

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

hassonya

Kayıtlı Üye
Youtube Revolution (Youtube Devrimi Belgeseli)

AÇIKLAMA
YouTube 10 yılda nasıl dünyanın en büyük platformlarından biri haline geldi?

Popüler kültür ve ünlü olmanın yeni tanımları, politika ve siyasi haberlerin doğası, Psy'nin Gangnam Style'ı, Justin Bieber'ın amatör videoları ve tabi ki sayısız kedi videoları... Hepsinin hikayesi Nat Geo ile 2000'ler kuşağında yayınlanan YouTube Devrimi'nde

Linkleri kaldırdım arkadaşlar isteyen googledan arayıp izleyebilir.

Son düzenleme:
Bu nedir hocam? Bir indirme başlatıldı ama daha detaylı bir açıklama yapsaydın.

Bu nedir hocam? Bir indirme başlatıldı ama daha detaylı bir açıklama yapsaydın.

hocam bende yeni indiriyorum izlemeden yorum yapmak istemedim youtube un baştan sona gelişimini anlatan national geographic belgeseli.

İzlemeden nerden biliyorsun hocam youtube belgeseli olduğunu. İzleyip öyle paylaşsaydın keşke herkes ne indirdiğini bilirdi.

İzlemeden nerden biliyorsun hocam youtube belgeseli olduğunu. İzleyip öyle paylaşsaydın keşke herkes ne indirdiğini bilirdi.

hocam biliyoruz ki paylaştık başlıkta okumuyormusun ne olduğu yazıyor youtube ile ilgili merak edilenler var işte belgeselde. neyse editledim konuyu

Son düzenleme:
hocam bende yeni indiriyorum izlemeden yorum yapmak istemedim youtube un baştan sona gelişimini anlatan national geographic belgeseli.

İzlemeden yorum yapmak istemedim demişsin hocam. İzlememişsin işte ki ona istinaden yazıyorum. Başlığı okuyorum ancak içerikde birşey yok sadece bir link. Az biraz açıklama ile süsleyin paylaşımınızı kimsede şüphe kalmasın ki bu tarz eleştiriler almayın

İzlemeden yorum yapmak istemedim demişsin hocam. İzlememişsin işte ki ona istinaden yazıyorum. Başlığı okuyorum ancak içerikde birşey yok sadece bir link. Az biraz açıklama ile süsleyin paylaşımınızı kimsede şüphe kalmasın ki bu tarz eleştiriler almayın

uzatma bana bi yakınım gönderdi serverda parti parti baktım ne olduğunuda başlığa yazdım şüphen varsa indirme izleme üstteki arkadaşa yazmışım ne olduğunu hala uzatıyorsun pişman etme konu açtığıma...

uzatma bana bi yakınım gönderdi serverda parti parti baktım ne olduğunuda başlığa yazdım şüphen varsa indirme izleme üstteki arkadaşa yazmışım ne olduğunu hala uzatıyorsun pişman etme konu açtığıma...

Bak hocam uzatmak için söylemiyorum konu şüpheliydi uyardık bak güzel bir konu haline geldi. Sadece indirme linki varken şu an açıklaması online izleme linki hepsi var. Bunlar yapıcı eleştirilerdir. Benim seni uyarmaktaki amacım bu şekilde heryerde virüs dağıtıyor. Diğer forumlara bak bi herkes link paylaşıp bir başlık atıp virüs yaymaya çalışıyor. Sen yaptın demiyorum ama ilk açtığında şüpheli bir konuydu şimdi güzel bir konu haline geldi. Hatta şu an bende izliyorum paylaştığın yt videosunu. Hemen bu şekilde uzatma pişman etme demeniz hoş olmadı ama neyse saat geç oldu herkes uykulu doğal karşılıyorum.
Teşekkürler paylaşım için

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri