YouTube Dışında Ne İş Yapıyorsunuz

üniversite öğrencilik hayatımın ilk senesinde çaktım :D
boş zamanın tadını çıkarmaya çalışıyorum :)

Adhitprofits ile ufak bir miktar yatırıp kazanmak isteyenler varsa öm atsın

Adhitprofits gibi sitelere para kaptırmamaya çalışıyorum :))
profitclicking de 850 dolar aol de 350 dolarım kaldı bu tür sistemler artık çöktü kazanmak mümkün değil

reklam - organizasyon - medya planlama şirketim var kazanmaya çalışıyoruz
youtube hobim ama artık bunu meslek sınıfına alıyorum

Adhitprofits gibi sitelere para kaptırmamaya çalışıyorum :))
profitclicking de 850 dolar aol de 350 dolarım kaldı bu tür sistemler artık çöktü kazanmak mümkün değil

reklam - organizasyon - medya planlama şirketim var kazanmaya çalışıyoruz
youtube hobim ama artık bunu meslek sınıfına alıyorum

adhitprofits ile karıştırma diğerlerini sen şuana kadar mağdur olan kimse yokk. paraları yatmayan kimse yok haciiiii :D tabiki bu işler her zaman risklidir kaybedince ağlamayacak kadar para yatırmak lazım

burada aldığın en son ödemenin burada kanıtını yayınlarmısın ?

sistemin hepsi aynı mantıkta çalışıyor kardeşim ben 8 yıldır bu işlerin içindeyim FBI tepelerinde bu sistemi kuranların en sonuncusuda taylandda interpol tarafından yakalandı
bu işler artık boş....

burada aldığın en son ödemenin burada kanıtını yayınlarmısın ?

sistemin hepsi aynı mantıkta çalışıyor kardeşim ben 8 yıldır bu işlerin içindeyim FBI tepelerinde bu sistemi kuranların en sonuncusuda taylandda interpol tarafından yakalandı
bu işler artık boş....

1 1,5 aydır sistemdeyim bi abimin sayesinde girdim bu işe bana paket aldı sağolsun. Para çekmiyorum kazaç 45 dolar olduğunda tekrar paket alıyorum bu şekilde döngü devam ediyor. İlla ödeme kanıtı istiyosan nette istemediğin kadar var. Büyük yabancı para kazanma forumlarında adamlar anlık olarak ödeme aldkklarına dair ss atıyorlar. İstersen forum adreside verebilirim. Sistemi bilen biliyor şuana kadar kimsenin parasıda içerde kalmadı baska söze gerek yok.

bundan 1-2 ay sonra seide madurlar arasında görmeyelim zaten sen yatırım yapmamışsın o yüzden sıkıntın yok neyse bilen bilir zaten bol şanslar:())

bundan 1-2 ay sonra seide madurlar arasında görmeyelim zaten sen yatırım yapmamışsın o yüzden sıkıntın yok neyse bilen bilir zaten bol şanslar:())

Para kaybetcem şöyle böyle dersen zaten hayatta hiçbir şekilde kazanamazsın. Büyük paralarla girmeeceksin herşeyin riski var neyin garantisi var ki ? Sen şimdiki zamana bak kazandırıyomu kazandırıyor keyfine bakcan

Reklam Sektörü ( Tabela imalat + Grafik Tasarım vb. ( Grafiker ) )

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri