Youtube Dışında Neylerden Para Kazanıyorsunuz [ Online ]

brezilya ligi şili ligi evvator ligi italya ikinci ligi maç satılır iilkyarı ms 1/2 2/1 şeklinde maç başşı ücret 500 tldir %100 dür
eger inanmayanlar için maç sonu ödeme alabirilim bu forumdan t,caret puanı yüksek üyelerden

geceye var bi maç oran 30 yurt dışı
:)

maçlar tutmazsa ne olacak :D

brezilya ligi şili ligi evvator ligi italya ikinci ligi maç satılır iilkyarı ms 1/2 2/1 şeklinde maç başşı ücret 500 tldir %100 dür
eger inanmayanlar için maç sonu ödeme alabirilim bu forumdan t,caret puanı yüksek üyelerden

Tamam pm at tutarsa öderim her türlü :) oynadığım kuponun kodunuda buraya koyarım herkes görsün diye sorgulamada çıksın diye :)

maçlar tutmazsa ne olacak :D

Tutar kardeşim tutar banko diyorum ben her gün 1000 liralık oynuyorum yurt dısında hırvat bir elemandan alıyorum maçları 1500 yuroya şimdiye kadar 10 tane oynadım 10uda tuttu şaka bir yana beyler böyle diyenlere inanmamanız için yazılmıstır yukardaki post piyasada bu sekil cok dolandırıcı var böyle diyenlere inanmayın adam zaten 25-30 oranlı maç bulsa onu 0-10 liraya satmaz 10k basar 300k alır böyle yazanların hepsi dolandırıcıdır

Hep sormak istemisimdir: Yuzde yuzse elde avucta ne varsa sen niye basmiyorsun?

Edit: Son mesaji okumamistim

arkadaşlar youtubede bulabılırsınız.. bı partının mıllet vekıllerı mıllı pıyango ıdaresıne dava acmıstı.... sans topu super loto ıddaa on numara gıbı sans oyunlarının parasını 7-8 hafta bırıktırıp kendı taraftarına dagıtıyorlarmıs...

Tutar kardeşim tutar banko diyorum ben her gün 1000 liralık oynuyorum yurt dısında hırvat bir elemandan alıyorum maçları 1500 yuroya şimdiye kadar 10 tane oynadım 10uda tuttu şaka bir yana beyler böyle diyenlere inanmamanız için yazılmıstır yukardaki post piyasada bu sekil cok dolandırıcı var böyle diyenlere inanmayın adam zaten 25-30 oranlı maç bulsa onu 0-10 liraya satmaz 10k basar 300k alır böyle yazanların hepsi dolandırıcıdır

parayı hazırlayıp pm atacaktım maç yokmu şimdi :D

kardes ses degıstıren bı telefonum var ondan aldım.. telekızlara uye oldum ordan bayan sesıyle konusup para kazanıyom yalanmı soyleyım :D

kardes ses degıstıren bı telefonum var ondan aldım.. telekızlara uye oldum ordan bayan sesıyle konusup para kazanıyom yalanmı soyleyım :D

hocam bütün kanallarım kapandı moralim cok bozuktu ama bumesajı görünce kahkaha atmakta sandalyeden düşüyordum :D

hocam bütün kanallarım kapandı moralim cok bozuktu ama bumesajı görünce kahkaha atmakta sandalyeden düşüyordum :D

gecmıs olsun kardesım canına bırsey gelmesın benım dun 10 tane kapandı hıc takmıyorum ugrasmıyorum bıle ıkı gundur youtube benı ozlesın bıraz :D

---------- Mesaj saat 18:31:34 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 18:30:58 civarında gönderildi. ----------

Hahahaha denemek lazım ama :D

yok anam yok oyle olmaz hemen bunun lısansını telıfını almak lazım fenomen olamıycam ya degılse :D

xJWr9q.png
dışında
x3gBZ4.png
den para kazanıyorum.

Kahrolsun bayzı şeyler.

walla arkadaslar nasıp olursa 3-5 ay ıcınde fılm sektorune gırecegım tutturabılırsek

dailmayshen var ofisal programa baş vuruyorsun aynı youtube sistemi var fakat fazla bilgi sahibi değilim sadece başvurdum kanalımda dandirik 3 tane video vardı içeriğimi kabul etmediler bende birdaha uğraşmadım ayrıca kanal blok olursa paranın üstüne yatıklarını söylüyorlar istersen oraya yönel

idda oynuyorum hocam ama hep son maçtan yatıyorum + izlesene.com da aylık 120 tl verıyormuş bi arkadaş bildirdi o işede atlıacagım yakında :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri