Youtube Dizi Fragmanları E-Book V.1

konu nerelere gitmiş yahu :)

---------- Mesaj saat 21:27:25 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 21:17:50 civarında gönderildi. ----------

O nasıl bir sistem hocam 10 kişiye referans verdiniz ben neden para vereyimki kitaba :)

3 kişi ref oldu sadece onlara verdim kardeş

Dizi isinde olanlarin kanallari bir gun kapanmaya mahkumdur.

Kapanana kadar ne alirsaniz kardir ama bu konuda hem fikiriz.

bir gun demeyelim de net bir süre verelim bence.
Dizi işinde eğer becerdiyseniz bu işi izlenimleriniz 50k civarında gidiyorsa 2-3 hafta kanalınızın ömrü 1 ayı geçmez.
Tabi eğer 3.taraf/dunya geneli otomatilk silen bir botunuz ve sahte telifleri geri çekebilen bir yazılımınız yoksa.Bilmem anlatabildim mi ? :)

---------- Mesaj saat 02:16:32 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 02:14:53 civarında gönderildi. ----------

Hocam bize de yardımcı olur musun ?

Hocam [MENTION=2357]iwocan[/MENTION] 'ın botunu alıp,serkan abinin o konuya yazdığı bot kullanım klavuzunu bi okusan gerisi gelecek..

konu baltalamak gibi olmasın ama herkes ebook yazıyor. Yeni hobimi acaba bende yazıyım bildiklerimi :D

Hayırlı Satışlar Bol Kazançlar

Herkes maşallah, konu baltalamak gibi olmasın diyip, başta manyağı yapmış konuyu

Hocam kac tane dizi yayinliyorsun bu adsense ile, ogrenmemde sakinca yok degilmi?

Neden banlansın ? arkadaş gayet güzel emek verip yazmış açıklamış bi çok kişinin işine yarayabilir.

[MENTION=4599]dexter34[/MENTION]

Arkadaşım öncelike emeğine sağlık bu iş ile uğraşan yada uğraşacaklar için güzel bir bilgi kaynağı olmuş

Ancak bazı bilgilerin güncellenmesi lazım

Bunun dışında gayet iyi bir çalışma,
Aşağıda anlatttıgın uygulamalara yakın ama biraz daha gelişmiş çalıştığım kanalın 18 günlük istatistikleri bulunuyor. Sırf Dizi ve fragman.

Bu işle ugraşacak arakdaşlara basarılar..

Benim tek sıkıntım SAYFA TO ve TBM
Gerçi bu işte ancak bu kadar oluyor zaten
hd8q.png

Kitabi okudum inceledim. Fragman işine başlayacaklar için birçok deneme-yanılmadan kurtarır. Bence fiyatını hakediyor.

Haklısın :)
Konu baltalamak gibi olmasın ama :D
Hayırlı satışlar kardeş bol kazançlar herkeze :)

Eyvallah kardesim sagolasin

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

---------- Mesaj saat 07:13:27 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 07:12:23 civarında gönderildi. ----------

Herkes maşallah, konu baltalamak gibi olmasın diyip, başta manyağı yapmış konuyu

Aynen oyle herkes bir agizdan kitabi okumadan biseyler soylemeye baslamis. Okuyanlatkn yorumlati belli zaten

---------- Mesaj saat 07:17:02 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 07:13:27 civarında gönderildi. ----------

Kitabi okudum inceledim. Fragman işine başlayacaklar için birçok deneme-yanılmadan kurtarır. Bence fiyatını hakediyor.

Yorumun icin tesekkur ederim kardesim

Bende aldım aslınd meraktan.Bildiğim bilgiler ama diyeceğim tek şey arkadaş gerçekten işe yarar bilgiler vermiş.Almak isteyenlere tavsiye ederim.

Bende aldım aslınd meraktan.Bildiğim bilgiler ama diyeceğim tek şey arkadaş gerçekten işe yarar bilgiler vermiş.Almak isteyenlere tavsiye ederim.

eyvallah kardeşim :)

---------- Mesaj saat 08:12:07 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 08:11:06 civarında gönderildi. ----------

Dizi işinde eğer becerdiyseniz bu işi izlenimleriniz 50k civarında gidiyorsa 2-3 hafta kanalınızın ömrü 1 ayı geçmez.
Tabi eğer 3.taraf/dunya geneli otomatilk silen bir botunuz ve sahte telifleri geri çekebilen bir yazılımınız yoksa.Bilmem anlatabildim mi ? :)

değerli bilgilerin için teşekkür edelim kardeşim :)

eyvallah kardeşim :)

---------- Mesaj saat 08:12:07 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 08:11:06 civarında gönderildi. ----------

değerli bilgilerin için teşekkür edelim kardeşim :)

rica ederim.Bi süre sonra yabancı dizilere yöneleceğim zaten sektör size kalır :)

rica ederim.Bi süre sonra yabancı dizilere yöneleceğim zaten sektör size kalır :)

Yabanci dizi sektorunde bende varim suan ama tabi sadece fragman filmi tam olarak paylasmiyorum. Gerci youtube paylasilmasinada izin vermiyor. Bazi istisnalar disinda

Yabanci dizi sektorunde bende varim suan ama tabi sadece fragman filmi tam olarak paylasmiyorum. Gerci youtube paylasilmasinada izin vermiyor. Bazi istisnalar disinda

Sen simdi 70 m türkiyede 10'larca telifsiz dizi varken,
6 milyar dünya da telifsiz dizi,programa istisna mı diyorsun ? :)

Sen simdi 70 m türkiyede 10'larca telifsiz dizi varken,
6 milyar dünya da telifsiz dizi,programa istisna mı diyorsun ? :)

Oyle kardesim ben ingilizce iceriklerden bahsettim. Hani sen baska dillrre yonelicem diyosan onlari bilemem tabi. Ama ingilizcede de var telif vermeyen :)

Oyle kardesim ben ingilizce iceriklerden bahsettim. Hani sen baska dillrre yonelicem diyosan onlari bilemem tabi. Ama ingilizcede de var telif vermeyen :)

Denerim,yanılırım.Denerim,yanılırım ama elbet denerim tuttururum merak etme :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri