Youtube Dizi Fragmanları E-Book V.1

E-book kategoriye yeni girecek arkadaşlar için güzel bir kaynak olmuş. Telif veren diziler, vermeyen diziler, içerik girerken başlıkta açıklamada etiketlerin nasıl seçileceğine kadar e bookta bilgiler mevcut.
hayırlı satışlar..

E-book kategoriye yeni girecek arkadaşlar için güzel bir kaynak olmuş. Telif veren diziler, vermeyen diziler, içerik girerken başlıkta açıklamada etiketlerin nasıl seçileceğine kadar e bookta bilgiler mevcut.
hayırlı satışlar..

Tesekkur ederim kardesim yorumun icin

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

dizi fragmanlarıyla ilgili sorularınız olduğunda skype destekv1 den ulaşabilirsiniz.

şuan itibariyle kitap 8 adet satılmıştır. satış devam etmektedir.

forum içi ve forum dışı 15 kişiye satış yapılmıştır.

Kitabı alan arkadaşların nasıl geri dönüşler aldıklarını yazarlarsa hem referans olur hem de işine yarayacak arkadaşlar alırlar diye düşünüyorum.

Kitabı alan arkadaşların nasıl geri dönüşler aldıklarını yazarlarsa hem referans olur hem de işine yarayacak arkadaşlar alırlar diye düşünüyorum.

yorumu olan arkadaşları ilk sayfaya paylaşmıştım kardeşim :).önerin icin ayrıca teşekkür ederim

güncel ve telif hakkı vermeyen diziler sadece türk mü yoksa yabancı da var mı içerisinde?

kitabı aldım gelişmeleri buraya yazacagım arkadaşlar hayırlısı olsun ....

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri