Youtube Doğal Abone Kasma

th3m4r1n3

Kayıtlı Üye
Selamun aleyküm abi tekrardan hayırlı olsun diyorum ve sorumu soruyorum. Youtube doğal abone nasıl kasabiliriz. Tam gerçek bir yöntem var mı işe yarar mı ?

Selamun aleyküm abi tekrardan hayırlı olsun diyorum ve sorumu soruyorum. Youtube doğal abone nasıl kasabiliriz. Tam gerçek bir yöntem var mı işe yarar mı ?
Youtube'da dogal abone kasim icin ozel bi uygulama yada yontem yok.Yani bu dogal abone olayi,eklediginiz videolari begenip,kanalinizdan hoslanip gelenler sayesinde olur.Ayrica bazi yontemler ile ozel ,dogal abone cekimi yapilmakdadir.Bu yontemler bazi programlar ile yapiliyor.Bu konuda bi aciklama yapacagim ilerki zamanda.

Youtube'da dogal abone kasim icin ozel bi uygulama yada yontem yok.Yani bu dogal abone olayi,eklediginiz videolari begenip,kanalinizdan hoslanip gelenler sayesinde olur.Ayrica bazi yontemler ile ozel ,dogal abone cekimi yapilmakdadir.Bu yontemler bazi programlar ile yapiliyor.Bu konuda bi aciklama yapacagim ilerki zamanda.

Üstad doğal abonelik ile ilgili açıklamalarını bekliyoruz.

Doğal abonelik icin bir program falan kullanırsan o aboneler dogallıktan cıkar zaten:D Videolara o baloncuk baloncuk eklenen seyler varya onlarla izleyenleri cok güzel yönlendirebilirsiniz bence:D Kendinizden düsünün sizde oluyormu bilmiyorum ama youtube da öylesine video izlerken hep kanal kanal gezerim ama biri o balonlara please subscribe falan birsey yazdımı bir bakıyorum kanala 2-3 saniye ona göre takip ediyorum yada kapatıyorum.

Arkadaşlar ... >> "Video Yöneticisi" >> " Kanal Ayarları " >> Soltarafta " Video İçi Programlama " ya tıklayın. İşte burada kanal logonuzun videolarınızda kaç saniye gözükeceğini nerde gözükeceğini ayarlayabilirsiniz. Doğal olarak abone çekebilirsiniz.

şunu anlatıyım umarım gerekli cevabı içinde bulursunuz.
bu günlerde bir firma oyun cıkarır örnek call of duty ben yayınlarım veya başkası belki 200k izlenme aliriz ama abone olarak 1k abone geldi diyelim callofduty officel sayfası bir video yayınladı ve 100k izlendi ona belkide 10k abone gelir. officel olursanız aboneniz artar aksi taktirde cok zor. officelden kastım illaki firma değil örnek olarak, Cyprien - YouTube

LikeAll.org sitesi işinizi görebilir

şunu anlatıyım umarım gerekli cevabı içinde bulursunuz.
bu günlerde bir firma oyun cıkarır örnek call of duty ben yayınlarım veya başkası belki 200k izlenme aliriz ama abone olarak 1k abone geldi diyelim callofduty officel sayfası bir video yayınladı ve 100k izlendi ona belkide 10k abone gelir. officel olursanız aboneniz artar aksi taktirde cok zor. officelden kastım illaki firma değil örnek olarak, Cyprien - YouTube

officel derken nasıl oluyo yani:confused:

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri